Skip to main content
Standaard Avatar

Dutch Girls Rugby - Talent Team
Dutch Girls Rugby

 • Talent Profiel
  ID : 890
  Dutch Girls Rugby - Talent Team
  Nederland
  Rugby
  Zuid-Holland
  Gewonnen van Schotland U16 & Wales U16. Finaleplaatsen tegen Franse Topclubs met winst en verlies.
  www.dutchgirlsrugby.nl

83

Donateur(s)

€ 5085

Gedoneerd

764

Dag (en) verstreken

€ 5000

Doelbedrag
101.7% Gefinancieerd

DONATIE | RUGBY | NON-PROFIT


Met de komst van DUTCH GIRLS RUGBY - TALENT TEAMS (DGR-TT) willen we meidenrugby in Nederland een boost geven en ondersteunen. We willen de motivatie en ambities van meiden koesteren voordat ze naar de damesteams kunnen. Daarmee voorkomen en overbruggen we “The Blind Spot”: het gat tussen de U16 t/m U18. Cruciale jaren voor meidenrugby! Op dit moment is er geen heldere pathway voor het identificeren en ontwikkelen van gemotiveerde en getalenteerde rugbymeiden t/m 16 jaar. Met deze Talent Te Lees het hele verhaal

Met de komst van DUTCH GIRLS RUGBY - TALENT TEAMS (DGR-TT) willen we meidenrugby in Nederland een boost geven en ondersteunen. We willen de motivatie en ambities van meiden koesteren voordat ze naar de damesteams kunnen. Daarmee voorkomen en overbruggen we “The Blind Spot”: het gat tussen de U16 t/m U18. Cruciale jaren voor meidenrugby!

Op dit moment is er geen heldere pathway voor het identificeren en ontwikkelen van gemotiveerde en getalenteerde rugbymeiden t/m 16 jaar. Met deze Talent Teams willen we daar verandering in brengen. Extra trainingen voor meiden per leeftijdscategorie en buiten hun clubs en academies om.

Het initiatief is omarmd door Rugby Academies Nederland die trainers levert en ons platform geeft. Op nationaal niveau is er nog geen meidencompetitie. Er is gebrek aan volume. Voorlopig kunnen deze meiden dus alleen nog naar het buitenland voor toernooien en fixtures: Engeland, Frankrijk, België en Duitsland. Tijdens deze trainingskampen kunnen de meiden zich meten met meidenteams op internationaal niveau.

Dit alles wordt gefinancierd door de ouders zelf. Met deze crowdfunding willen we de kosten laag houden, minder bedeelde meiden kunnen helpen, kosten trainers & medische staff dekken, en wil de organisatie onvoorziene kosten kunnen dekken. “Any small difference that each of us makes, can contribute to wider success”. Doe je mee?

NB: Het rekeningnummer valt onder Stichting Rugby Academies Nederland die erop toeziet dat het geld goed wordt besteed

Lees onze hele verhaal op: www.dutchgirlsrugby.nl

  Naam donateur Totaal Recent Betalingswijze
  Gerard Van Brakel € 50 € 53 iDEAL via Mollie
  Marianne Kok € 25 € 28 iDEAL via Mollie
  Anonieme donateur € 5 € 178 iDEAL via Mollie
  Anonieme donateur € 5 € 178 iDEAL via Mollie
  Bravo 20 BV € 223 € 300 iDEAL via Mollie
  Geen gegevens gevonden die overeenkomen met uw zoekopdracht
 • No reports posted yet!
 • Afbeeldingen