Steun de crowdfunding campagne:

Dutch Girls Rugby

Dutch Girls Rugby - Talent Team
Dutch Girls Rugby

Rugby
 • Talent Profiel
  Dutch Girls Rugby - Talent Team
  Meiden uit heel Nederland
  Rugby
  Zuid-Holland
  Net opgericht
  www.dutchgirlsrugby.nl

Campagne statistieken van
Dutch Girls Rugby - Talent Team

€ 2550
51.00%
Donateur(s)
39
Gedoneerd
€ 2550
Dag (en) verstreken
16
Dag(en) te gaan
105
Doelbedrag
€ 5000

Crowdfunding Campagne voor Dutch Girls Rugby - Talent Team | Met de komst van DUTCH GIRLS RUGBY - TALENT TEAMS (DGR-TT) willen we meidenrugby in Nederland een boost gev....

Met de komst van DUTCH GIRLS RUGBY - TALENT TEAMS (DGR-TT) willen we meidenrugby in Nederland een boost geven en ondersteunen. We willen de motivatie en ambities van meiden koesteren voordat ze naar de damesteams kunnen. Daarmee voorkomen en overbruggen we “The Blind Spot”: het gat tussen de U16 t/m U18. Cruciale jaren voor meidenrugby!

Op dit moment is er geen heldere pathway voor het identificeren en ontwikkelen van gemotiveerde en getalenteerde rugbymeiden t/m 16 jaar. Met deze Talent Teams willen we daar verandering in brengen. Extra trainingen voor meiden per leeftijdscategorie en buiten hun clubs en academies om.

Het initiatief is omarmd door Rugby Academies Nederland die trainers levert en ons platform geeft. Op nationaal niveau is er nog geen meidencompetitie. Er is gebrek aan volume. Voorlopig kunnen deze meiden dus alleen nog naar het buitenland voor toernooien en fixtures: Engeland, Frankrijk, België en Duitsland. Tijdens deze trainingskampen kunnen de meiden zich meten met meidenteams op internationaal niveau.

Dit alles wordt gefinancierd door de ouders zelf. Met deze crowdfunding willen we de kosten laag houden, minder bedeelde meiden kunnen helpen, kosten trainers & medische staff dekken, en wil de organisatie onvoorziene kosten kunnen dekken. “Any small difference that each of us makes, can contribute to wider success”. Doe je mee?

NB: Het rekeningnummer valt onder Stichting Rugby Academies Nederland die erop toeziet dat het geld goed wordt besteed

Lees onze hele verhaal op: www.dutchgirlsrugby.nl

Bedankt voor de support!
Dutch Girls Rugby - Talent Team

Dutch Girls Rugby

39

Donateur(s)

€ 2550

Gedoneerd

16

Dag (en) verstreken

€ 5000

Doelbedrag

DONATIE | RUGBY | NON-PROFIT


Met de komst van DUTCH GIRLS RUGBY - TALENT TEAMS (DGR-TT) willen we meidenrugby in Nederland een boost geven en ondersteunen. We willen de motivatie ...Read more

CAMPAGNE LEIDER
Standaard Avatar

Dit is de activiteitenlog van deze campagne waar alle acties zichtbaar zijn die met deze campagne te maken hebben. Hierop zijn ook de terugbetaalde en geannuleerde donaties zichtbaar. Wij werken hiervoor aan een oplossing. In het tabblad Donateurs vind u een overzicht van de daadwerkelijke donaties.

Naam donateur Donatie Extra donatie voor YVGTF Openbaar bericht aan talent bij de donatie:
Anneke De Boer € 10
Bep Debets € 10
Kyra Daemen € 10 Zet ‘m op meiden!
Jorrit M € 20
Lindie Verdaasdonk € 37 The only way is up!!
Geen gegevens gevonden die overeenkomen met uw zoekopdracht
No reports posted yet!

Alle rechten zijn voorbehouden. 2020 © YVGTF.NL
Website ontwerp, marketing concept en technische realisatie smackitcreations.com