Skip to main content
Standaard Avatar

Dutch Girls Rugby - Talent Team
DUTCH GIRLS RUGBY - Unleash Our Potential.

 • Talent Profiel
  ID : 890
  Dutch Girls Rugby - Talent Team
  Nederland
  Rugby
  Zuid-Holland
  Gewonnen van Schotland U16 & Wales U16. Finaleplaatsen tegen Franse Topclubs met winst en verlies.
  www.dutchgirlsrugby.nl

98

Donateur(s)

€ 7001

Gedoneerd

229

Dag (en) verstreken

€ 10000

Doelbedrag
70.01% Gefinancieerd

DONATIE | RUGBY | NON-PROFIT


Dutch Girls Rugby  is een initiatief om rugbymeiden in de Cubs en Junioren leeftijd aangehaakt te houden en extra uitdaging te geven. Door met elkaar te trainen en wedstrijden te spelen houden ze hun focus en passie levend voordat ze naar de dames kunnen.  En dat heeft z'n vruchten afgeworpen. Na twee jaar trainen en veel wedstrijdervaring opdoen, zijn er inmiddels al 25 meiden geselecteerd voor Jong Oranje Meiden U18.En het hoogtepunt van het seizoen moet nog komen! Op 4 mei 2024 speelt onz Lees het hele verhaal

Dutch Girls Rugby  is een initiatief om rugbymeiden in de Cubs en Junioren leeftijd aangehaakt te houden en extra uitdaging te geven. Door met elkaar te trainen en wedstrijden te spelen houden ze hun focus en passie levend voordat ze naar de dames kunnen. 

En dat heeft z'n vruchten afgeworpen. Na twee jaar trainen en veel wedstrijdervaring opdoen, zijn er inmiddels al 25 meiden geselecteerd voor Jong Oranje Meiden U18.

En het hoogtepunt van het seizoen moet nog komen! 
Op 4 mei 2024 speelt onze U16 wedstrijden tegen de Performance Teams van Schotland en Wales. Op uitnodiging van de Schotse Bond mogen onze meiden hun krachten komen meten met deze rugbylanden. 
Na Schotland gaan we met twee lichtingen naar La Rochelle voor 10 a side. Gaat onze U15 de titel verdedigen? Is ons relatief jonge U18 team klaar voor grootmachten als Stade Rochelais en Stade Toulousain? Op 9 mei gaan we het zien en weten.

Na 10 a side komt Heidelberg 7s. Ook hier gaan we met een relatief jong team naartoe. Eind juni sluit een U18 groep het seizoen af, voordat ze de overstap maken naar het programma van Jong Oranje. Meiden die de selecties net niet hebben gehaald, gaan eind augustus weer naar Uppsala. Voor hun creëren we ook kansen zodat iedereen internationale wedstrijdervaring op kan doen.

Steun jij onze meiden en hun trainers met het behalen van hun doelen en successen?

CROWDFUNDING: WAT GEBEURT ER MET MIJN GELD?

Wist je dat 100% van je donatie daadwerkelijk naar de training & ontwikkeling van onze meiden gaat? Wij zijn een non-profit organisatie, dus wij verdienen er zelf ook niets aan. Daarom is deelname aan het programma gratis, totdat je op reis gaat…

De meiden betalen hun trips zelf, maar we verhalen de kosten voor de trainers en andere betaalde stafleden niet op de ouders, maar willen die uit de crowdfunding putten. Zo blijven de kosten voor de meiden lager en kunnen ze gemakkelijker deelnemen aan toernooien.
 
Tripkosten en kleding voor de trainers zijn (by far) de grootste kosten. Kleinere bedragen maar die bij elkaar opgeteld wel aantikken gaan naar admin (flyers, websitekosten, etc), reisverzekeringen, het betalen van verbindende acties (cadeautjes hostclubs, bedankjes externen, etc), verder aan kilometers tape, kilometers oranje lint, pleisters, paracetamol, snacks, etc etc… Maar ook genoeg ballen, potjes, pompen, zakken, kicking tees etc voor op toernooi.  ​

Ook willen we meiden financieel steunen die anders niet mee zouden kunnen. Zo blijft Dutch Girls Rugby voor iedereen!

HELP JIJ DE MEIDEN EN HUN TRAINERS OOK KOMEND SEIZOEN OP WEG?

  Naam donateur Totaal Recent Betalingswijze
  Anonieme donateur € 10 € 13 iDEAL via Mollie
  Ver & Ol € 15 € 15 iDEAL via Mollie
  Fam. van der Ghost € 15 € 15 iDEAL via Mollie
  Loek Sneekes € 15 € 15 iDEAL via Mollie
  Fam klees-de weijs € 25 € 25 iDEAL via Mollie
  Geen gegevens gevonden die overeenkomen met uw zoekopdracht
 • No reports posted yet!
 • Video's
  Afbeeldingen