Skip to main content

Sarah van Beilen
Een nieuw avontuur

Atletiek
Sarah van Beilen heeft in totaal
€ 0 opgehaald met 1 campagne(s)
 • Talent Profiel
  ID : 656
  Sarah van Beilen
  Groningen
  Groningen
  Tweede van Nederland met hoogspringen en tweede van Nederland U20 met meerkamp. 13e van Europa met hoogspringen (EKU20)

Campagne statistieken

€ 0
0.00%
Donateur(s)
0
Gedoneerd
€ 0
Dag (en) verstreken
845
Dag(en) te gaan
-788
Doelbedrag
€ 1500

Crowdfunding Campagne voor Sarah van Beilen | Hallo,  Mijn naam is Sarah van Beilen (19 jaar). Sinds mijn 9e jaar zit ik al op atletiek met veel plezier. In eerste in....

Hallo, 

Mijn naam is Sarah van Beilen (19 jaar). Sinds mijn 9e jaar zit ik al op atletiek met veel plezier. In eerste instantie ging ik erop omdat een vriendinnetje van mij er ook op zat. Daarna merkte ik al snel dat deze sport heel goed bij mij paste en als bonus kwam ik er ook nog eens achter dat ik medailles en bekers kan winnen! 

Al snel koos ik voor de meerkamp, wat ik nu nog steeds doe. Zeven onderdelen in twee dagen. Ik krijg al kriebels in mijn buik en een grote lach van het idee. 

Als het jonge meisje van 9 de toekomst in kon kijken en zag dat ik Nederland zou verlaten voor mijn sport, zou ze dat nooit kunnen geloven (en natuurlijk mijn grootste fan zijn). 

Per 5 maart begint mijn nieuwe avontuur. Ik ga naar Zweden verhuizen. 

Dan kan je denken waarom Zweden? 

Nou daar heb ik het antwoord op. In Zweden heb je goede training accomodaties, een andere sport cultuur, andere manier van training. Ik geloof dat dat goed is voor mijn ontwikkeling. Een frisse start, een nieuwe prikkel, vrijheid. 

Zo'n beslissing is natuurlijk best groot. Ik heb er goed over nagedacht en volg mijn eigen pad naar de top. Iedereen heeft een ander pad en mijn pad loopt door in Zweden. Al vanaf 12 jarige meisje kies ik zo mijn eigen weg uit om bij de top te komen, wat tot nu toe tot succes leidt. 

Echter is de topsport wereld niet goedkoop. Ook in Zweden kom je zo tot de verplichte kosten gerelateerd aan de sport. Zo moet ik mijn schoenen betalen, kleding, supplementen, blessure preventie materialen en ga zo maar door. Ook de leefkosten en reiskosten komen er nog bovenop. Een steuntje achter de rug kan ik goed gebruiken. 

Helpt u mij mee de top te behalen? 

 

 

 

 

Bedankt voor de support!
Sarah van Beilen

Een nieuw avontuur

0

Donateur(s)

€ 0

Gedoneerd

845

Dag (en) verstreken

€ 1500

Doelbedrag

DONATIE | ATLETIEK | NON-PROFIT


Hallo,  Mijn naam is Sarah van Beilen (19 jaar). Sinds mijn 9e jaar zit ik al op atletiek met veel plezier. In eerste instantie ging ik erop omdat e ...Read more

CAMPAGNE LEIDER
Standaard Avatar

Geen donaties ontvangen
Doneer als eerste voor deze campagne
No reports posted yet!