Skip to main content

Jurriaan Bol
Een coach voor tennisser Jurriaan Bol

Tennis
Jurriaan Bol heeft in totaal
€ 2283 opgehaald met 1 campagne(s)
 • Talent Profiel
  ID : 1576
  Jurriaan Bol
  Rotterdam
  Zuid-Holland
  2e plaats NJK onder 18., Hoogste ATP ranking: 1125

Campagne statistieken

€ 2283
38.05%
Donateur(s)
50
Gedoneerd
€ 2283
Dag (en) verstreken
26
Dag(en) te gaan
12
Doelbedrag
€ 6000

Crowdfunding Campagne voor Jurriaan Bol | Hallo! Wat gaaf dat je op mijn talentboekpagina bent. Hier deel ik hoe ik mijn droom om proftennisser te worden, wil verweze....

Hallo! Wat gaaf dat je op mijn talentboekpagina bent. Hier deel ik hoe ik mijn droom om proftennisser te worden, wil verwezenlijken. Daarbij is een coach onmisbaar om verder te groeien. Wil jij helpen om dit te realiseren? Duik dan mee in dit avontuur!

Eerst zal ik me even voorstellen. Mijn naam is Jurriaan Bol. Ik ben 22 jaar en woon in Rotterdam. Mijn ultieme doel is om deel te nemen aan Grand Slams. Ik sta al sinds mijn zesde op de tennisbaan. Sporten heeft me altijd aangetrokken en daarom heb ik in het verleden heel veel sporten beoefend. Maar van tennis wist ik al snel dat daar mijn passie lag. 

Help jij mee?

Een wedstrijdcoach helpt mij om grotere stappen te zetten op wedstrijdniveau. Maar de kosten ervan komen bovenop de tenniskosten die ik al heb (lees: materiaal, reis- en verblijfskosten, inschrijfgelden, trainingen). Deze betalen mijn ouders en ik al ruim 10 jaar helemaal zelf. Dit is niet meer realistisch. Daarom heb ik me aangemeld bij het Yvonne van Gennip Talent Fonds. Via donaties hoop ik dat ik mijn coach kan betalen tijdens de aankomende toernooien.

Misschien denk je nu: je verdient toch prijzengeld in het tennis? Nou, dat is geen zekerheid. Hoe beter ik word, hoe groter de kans op prijzengeld. Daarom wil ik zo snel mogelijk de volgende stap maken. Dat maakt de kans alleen maar groter dat ik ook echt proftennisser kan worden.

Wat heb jij hieraan?

Elke donatie helpt mij om dichter bij mijn doel te komen. Hopelijk word je daar blij van, help je graag talent op weg en/of geniet je net als ik, van (prof)tennis en de weg ernaar toe. Iedereen die doneert neem ik via mijn nieuwsbrieven en deze talentpagina mee op mijn reis. Ik heb ook grootsere ideeën, zoals presentaties, tennisclinics of wedstrijden bijwonen. Als je daar interesse in hebt, neem dan contact met mij op via .

Knokken we ons samen vooruit in deze tennisuitdaging? Elke bijdrage betekent heel veel voor mij. Dank je wel!!

Groeten Jurriaan

Huidige ranking: 1134

Hoogste ranking: 1124

Ambitie 2024: top 800

Leuk als je me volgt op Instagram: @jurriaan_bol

Bedankt voor de support!
Jurriaan Bol

Een coach voor tennisser Jurriaan Bol

50

Donateur(s)

€ 2283

Gedoneerd

26

Dag (en) verstreken

€ 6000

Doelbedrag

DONATIE | TENNIS | NON-PROFIT


Hallo! Wat gaaf dat je op mijn talentboekpagina bent. Hier deel ik hoe ik mijn droom om proftennisser te worden, wil verwezenlijken. Daarbij is een ...Read more

CAMPAGNE LEIDER
Standaard Avatar

Naam donateur Donatie Extra donatie voor YVGTF Bericht aan talent:
Demi Toetenel € 10    
Bakker Beheer BV € 5   Doorgaan tot en met de top! 
Anonieme donateur € 50    
Cees & Miranda € 250   Zet um op Jurriaan !!!!! 
Maxwise Trainingen € 250   Succes Juriaan! 
Geen gegevens gevonden die overeenkomen met uw zoekopdracht
No reports posted yet!