Steun de crowdfunding campagne:

Elise Naar EK 2022

Elise Rustige
Elise naar EK 2022

Judo
 • Talent Profiel
  Elise Rustige
  Groningen
  Judo
  Groningen
  3de plaats European Cadet Cup en 2x7de plaats op ECC , NK-15 1ste en 2de

Campagne statistieken van
Elise Rustige

€ 0
0.00%
Donateur(s)
0
Gedoneerd
€ 0
Dag (en) verstreken
54
Dag(en) te gaan
6
Doelbedrag
€ 2500

Crowdfunding Campagne voor Elise Rustige | Hoi, mijn naam is Elise Rustige, 15 jaar. Ik judo al vanaf mijn derde en heb na het behalen van eerdere doelen in het judo n....

Hoi,

mijn naam is Elise Rustige, 15 jaar. Ik judo al vanaf mijn derde en heb na het behalen van eerdere doelen in het judo nu mijn volgende doel bereikt, ik mag naar het EK!!!

Afgelopen jaar heb ik meegedaan aan 3 ECC's(european cadet cup) en op basis van de resultaten die ik daar gehaald heb ,2x7de en 1 keer 3de, ben ik door de JBN geselcteerd om naar het EK -18 te gaan.

Ik ben nu nog maar eerste jaars -18 en ben dus superblij dat ik hier al naartoe mag.Het judo begint nu erg duur te worden en daarom heb ik sponsoren nodig. De titel is dat ik naar het EK 2022 ga,dit kost geen 2500 euro, maar met alle ECC's en andere kosten kom ik voor dit jaar wel op het dubbele van dit bedrag.

Mijn vraag is dan ook; WIlt u mij sponsoren?

Via sociale media zal ik jullie op de hoogte houden van mijn resultaten en op voorhand ook aangeven als ik belangrijke toernooien moet judoën.

Als u zelf voorwaarden heeft voor sponsoring dan kunt u me dit laten weten

Bedankt voor de support!
Elise Rustige

Elise naar EK 2022

0

Donateur(s)

€ 0

Gedoneerd

54

Dag (en) verstreken

€ 2500

Doelbedrag

DONATIE | JUDO | NON-PROFIT


Hoi, mijn naam is Elise Rustige, 15 jaar. Ik judo al vanaf mijn derde en heb na het behalen van eerdere doelen in het judo nu mijn volgende doel bere ...Read more

CAMPAGNE LEIDER
Standaard Avatar

Dit is de activiteitenlog van deze campagne waar alle acties zichtbaar zijn die met deze campagne te maken hebben. Hierop zijn ook de terugbetaalde en geannuleerde donaties zichtbaar. Wij werken hiervoor aan een oplossing. In het tabblad Donateurs vind u een overzicht van de daadwerkelijke donaties.

Geen donaties ontvangen
Doneer als eerste voor deze campagne
No reports posted yet!

Alle rechten zijn voorbehouden. 2020 © YVGTF.NL
Website ontwerp, marketing concept en technische realisatie smackitcreations.com