Skip to main content
Standaard Avatar

Elizya Kavak
Elizya kan niet zonder jullie naar de Olympische Spelen 2028

Talentboek Brabant
 • Talent Profiel
  ID : 1563
  Elizya Kavak
  Den Bosch
  Noord-Brabant
  Jeugd EK, NK kampioen allround 2024, NK kampioen balk 2024

52

Donateur(s)

€ 2755

Gedoneerd

17

Dag (en) verstreken

€ 4000

Doelbedrag
68.88% Gefinancieerd

DONATIE | GYMNASTIEK - TURNEN | NON-PROFIT


Ik ben Elizya, 14 jaar oud, en ik ben junior eredivisie turnster! Dit jaar ben ik opgenomen in Jong Oranje en onlangs voor Nederland uitgekomen met TeamNL in EK Rimini. Op 22 juni stond ik in Sportpaleis Ahoy en werd Nederlands kampioen allround 2024. Ook kreeg ik het goud om gehangen op balk tijdens de toestelfinales op 23 juni. Laat me even vertellen wie ik ben en waarom ik jullie steun nodig heb. Ik wil op het podium staan; groot worden, grote wedstrijden doen, voor mezelf en voor Nederland. Lees het hele verhaal

Ik ben Elizya, 14 jaar oud, en ik ben junior eredivisie turnster! Dit jaar ben ik opgenomen in Jong Oranje en onlangs voor Nederland uitgekomen met TeamNL in EK Rimini. Op 22 juni stond ik in Sportpaleis Ahoy en werd Nederlands kampioen allround 2024. Ook kreeg ik het goud om gehangen op balk tijdens de toestelfinales op 23 juni. Laat me even vertellen wie ik ben en waarom ik jullie steun nodig heb.

Ik wil op het podium staan; groot worden, grote wedstrijden doen, voor mezelf en voor Nederland. Ik ga voor goud!

Mijn moeder zegt me dat ik sinds ik ben begonnen met turnen nieuwsgieriger ben, dingen wil proberen en wil leren; dat ik toen ik klein was een huppel maakte als ik iets voor mekaar kreeg en aan haar een vrolijk snoetje liet zien die mijn toeschouwers en publiek sinds kort ook al zijn leren kennen, en dat ze me dat huppel en vrolijke snoetje gunt.

Mijn trainers, begeleiders en deskundigen zeggen me dat ik een explosief springbeen ben. Dat ik makkelijker moeilijke sprongen kan maken.

Als ik zie dat er iets gebeurt en mensen niet voor zichzelf kunnen opkomen dan spreek ik en kom graag voor hen op. Mijn moeder is een alleenstaande moeder met drie kinderen en heeft een modaal inkomen. Juist daarom wil ik graag de zelfstandigheid en het doorzettingsvermogen toepassen die zij mij heeft geleerd in mijn passie voor turnen! Maar om dat te bereiken heb ik jullie hulp nodig; topsport kost namelijk wel veel geld, dus wie wil mij graag helpen om mijn droom te behalen?

Liefs,

Elizya Kavak 

 • Campagne-aanmaker heeft het bekijken van donaties uitgeschakeld.
 • No reports posted yet!
 • Afbeeldingen