Skip to main content
Standaard Avatar

Jaimy Kat
Wereldkampioenschap Kazachstan

 • Talent Profiel
  ID : 643
  Jaimy Kat
  Zoetermeer
  Zuid-Holland
  Wereldkampioen 2021

16

Donateur(s)

€ 890

Gedoneerd

497

Dag (en) verstreken

€ 900

Doelbedrag
98.89% Gefinancieerd

DONATIE | JIU-JITSU | NON-PROFIT


Ik ben Jaimy Kat en doe aan judo en jiu-jitsu. Sinds 2014 doe ik aan wedstrijdjudo en in 2017 is daar jiu-jitsu bij gekomen. Ik heb al behoorlijk wat ervaring opgedaan met toernooien in Nederland en daar buiten. Voor de jiu-jitsu toernooien ben ik naar Duitsland, Griekenland, Roemenië, Bosnië, Frankrijk en de Verenigde Arabische Emiraten geweest om deel te nemen aan internationale toernooien. Tot nu toe heb ik bijna altijd een podiumplek weten te bemachtigen. In september 2021 heb ik op het E Lees het hele verhaal

Ik ben Jaimy Kat en doe aan judo en jiu-jitsu. Sinds 2014 doe ik aan wedstrijdjudo en in 2017 is daar jiu-jitsu bij gekomen.

Ik heb al behoorlijk wat ervaring opgedaan met toernooien in Nederland en daar buiten. Voor de jiu-jitsu toernooien ben ik naar Duitsland, Griekenland, Roemenië, Bosnië, Frankrijk en de Verenigde Arabische Emiraten geweest om deel te nemen aan internationale toernooien. Tot nu toe heb ik bijna altijd een podiumplek weten te bemachtigen. In september 2021 heb ik op het EK in Duitsland de bronzen medaille mee naar huis genomen. Op 4 november 2021 heb ik meegedaan aan het WK in Abu Dhabi, waar ik Wereldkampioen 2021 ben geworden. Ook ben ik in 2022 Europees Kampioen op Kreta geworden. In 2022 heb ik in Abu Dhabi nog een mooie bronze medaille weten binnen te halen. In 2023 ben heb ik ook nog een bronzen medaille gewonnen op het Europese Kampioenschap in Lille, Frankrijk. 

Normaliter train ik 3 dagen per week bij Budoschool Yotosama in Zoetermeer. Daarnaast train ik wekelijks op Papendal. In de weekenden train ik ook regelmatig, als ik geen toernooien heb.

Ik beoefen mijn sport met heel veel plezier, maar het kost ook wel wat; het reizen, de hotels, trainingsstages, etc. Om het mogelijk te maken op hoog niveau te blijven sporten zoek ik sponsors die mij willen helpen mijn doel te bereiken, het beste uit mezelf te halen en mooie resultaten neer te zetten.

Daar heb ik uiteraard jouw hulp bij nodig.

Voor 2023 heb ik nog één groot toernooi op de planning staan. 

Op 18 augustus heb ik de Wereld Kampioenschappen in Kazachstan staan.

  Naam donateur Totaal Recent Betalingswijze
  Marielle verlaan € 25 € 25 iDEAL via Mollie
  Hilde € 15 € 15 iDEAL via Mollie
  Dion € 10 € 10 iDEAL via Mollie
  Griffin € 50 € 50 iDEAL via Mollie
  Fam Kardjo € 200 € 200 iDEAL via Mollie
  Geen gegevens gevonden die overeenkomen met uw zoekopdracht
 • No reports posted yet!