Skip to main content

Iza van de Burgt
follow my dream

Gymnastiek - Ritmisch
Iza van de Burgt heeft in totaal
€ 949 opgehaald met 1 campagne(s)
 • Talent Profiel
  ID : 904
  Iza van de Burgt
  Utrecht
  Utrecht
  Nederlands kampioen allround ritmische gymnastiek in 2018. Meegedaan aan A touch of gold in Ziggodome 2019, FIG licentie gehaald op 19.04.2022, Meegaan aan grote internationale wedstrijden zoals FIG Andalusia Cup Marbella, Miss Valentine in Estland, Nooruscup Estland, Tournament in Italie, Maldovia Cup in Polen

Campagne statistieken

€ 949
63.27%
Donateur(s)
14
Gedoneerd
€ 949
Dag (en) verstreken
670
Dag(en) te gaan
-506
Doelbedrag
€ 1500
UITBETAALD

Crowdfunding Campagne voor Iza van de Burgt | Over mij en mijn sport: Hallo, ik ben Iza van de Burgt en ik ben 14 jaar oud. Ik zit op het Leidsche Rijn college wat een....

Over mij en mijn sport:

Hallo, ik ben Iza van de Burgt en ik ben 14 jaar oud. Ik zit op het Leidsche Rijn college wat een Topsport Talent school is, dat betekent dat het een school is die topsporters helpt met de combinatie van sport en school. Ik doe aan ritmische gymnastiek sinds mijn zesde. Ik doe dit bij de club RGC Eleganza met mijn hoofdcoach Barbara van Ravensteijn. Ritmische gymnastiek is een combinatie van dans, turnen, ballet en acrobatiek. Het wordt beoefend in groepen en individueel met een bal, knots, lint, touw of hoepel. Ik train nu 5 keer per week totaal 22 uur.

FIG licentie :

Op 19.04.2022 heb ik mijn FIG licentie behaald, dit betekent dat ik officieel uitkom voor Nederland op FIG wedstrijden. Wij gaan het komende seizoen dus ook naar FIG wedstrijden, dat zijn grote belangrijke internationale wedstrijden. Mijn doel is om het hier goed te doen en goede prestaties te leveren in het buitenland.

Bereikt tot nu toe:

Naast dat ik mijn FIG heb behaald, ben ik in 2018 allround Nederlands kampioen geworden en heb ik elk jaar dat ik mee deed een podium plek weten te bereiken op de Nederlandsekampioenschappen. Zowel goud, zilver en brons. Naast Nederlandse wedstrijden, doe ik ook vaak mee aan internationale wedstrijden. Een paar voorbeelden zijn: Miss Valentine in Estland, Moldovia Cup in Polen, Tournament in Italië, NoorusCup in Estland en de Andalusia Cup Grand Prix Marbella in Spanje. Ook heb ik mee mogen doen aan de Ziggodome show a Touch of Gold in 2019.

Mijn eind doel:

Mijn doel is om naar grote buitenlandse FIG wedstrijden te gaan en hier mooie resultaten neer te zetten. Maar ook om goede resultaten te behalen tijdens Nederlandse wedstrijden.

Waarvoor heb ik de donaties nodig? +  sociaal media:

Ik heb de donaties nodig voor pakjes en materialen. die kosten veel geld rond de 300/400 euro. Ook heb ik het nodig voor internationale wedstrijden en stages zodat ik steeds beter kan worden en uiteindelijk naar steeds grotere FIG wedstrijden kan afreizen. Daarbij kan ik het dus ook gebruiken voor het vervoer hier naar toe. In september ga ik naar een internationale wedstrijd in Italië! 

Ik zou het heel erg waarderen als u zou doneren! Zou u mijn reis willen volgen? Helaas heb ik mijn oude account waarop al mijn belevingen staan niet meer, maar u kunt mijn nieuwe Instagram account volgen waarop ik veel post over wedstrijden en trainingen. @rg_izavdburgt_

Als u nog vragen heeft kunt u het laten weten.

 

Alvast heel erg bedankt :)

 

Bedankt voor de support!
Iza van de Burgt

follow my dream

14

Donateur(s)

€ 949

Gedoneerd

670

Dag (en) verstreken

€ 1500

Doelbedrag

DONATIE | GYMNASTIEK - RITMISCH | NON-PROFIT


Over mij en mijn sport: Hallo, ik ben Iza van de Burgt en ik ben 14 jaar oud. Ik zit op het Leidsche Rijn college wat een Topsport Talent school is, ...Read more

CAMPAGNE LEIDER
Standaard Avatar

Naam donateur Donatie Extra donatie voor YVGTF Bericht aan talent:
Anonieme donateur € 25    
Dick Visser € 10   Hoi Iza, jij bent zo gepassioneerd met jouw sport bezig, daar wil ik wel een bijdrage aan lever. Ik hoop dat je je droom kan waarmaken. 
Anonieme donateur € 50    
Myra Vrenken € 100   Voor vlgd jaar lieve Iza❣️ 
Harmke Peeters € 10   Super knap. Heel veel succes💪🏻🙌🏻🙌🏻 
Geen gegevens gevonden die overeenkomen met uw zoekopdracht
No reports posted yet!