Steun de crowdfunding campagne:

Freek Naar De Olympische Spelen 2026

Freek van der Ham
Freek naar de Olympische spelen 2026

Schaatsen - Langebaan
 • Talent Profiel
  Freek van der Ham
  Bennebroek
  Schaatsen - Langebaan
  Noord-Holland
  Nederlands kampioen marathon Junioren B 2022, 3e plaats op de 1500 meter op NK afstanden junioren B, 3e plaats NK massastart junioren B. 7e plaats op NK allround.

Campagne statistieken van
Freek van der Ham

€ 810
27.00%
Donateur(s)
8
Gedoneerd
€ 810
Dag (en) verstreken
66
Dag(en) te gaan
169
Doelbedrag
€ 3000

Crowdfunding Campagne voor Freek van der Ham | Beste schaatsvriend! Wat fijn dat je een kijkje neemt op mijn talentboek om mijn Olympische droom te ondersteunen. Mijn ....

Beste schaatsvriend!

Wat fijn dat je een kijkje neemt op mijn talentboek om mijn Olympische droom te ondersteunen. Mijn grote doel is namelijk om in 2026 op de Olympische Spelen uit te komen voor Nederland op de 1500 en 5000 meter. 

Aankomend jaar train ik bij het KNSB Talent Team Noordwest (KTT Noordwest). Dit is een speciaal team opgericht door de KNSB om de beste schaatsers uit de Nederlandse jeugd een kans te bieden om op professioneel niveau te trainen en eventueel door de stromen naar een commerciële ploeg. 

Ik heb de overstap naar dit team kunnen maken door een fantastisch seizoen dit jaar. Ik heb ontzettend veel progressie geboekt en dat resulteerde in een Nationale titel op de marathon en twee bronzen medailles op zowel de 1500 als de massa start. 

Aankomend jaar komen er veel kosten bij. Zo gaan we een aantal keer op trainingskamp, trainen we geregeld in Thialf en moet er nieuw materiaal aangeschaft worden. Dit alles kost heel veel geld en daar kan ik je hulp goed bij gebruiken!

Wil jij mij nou steunen aankomend seizoen om dit jaar alles uit mezelf te halen en mijn Olympische droom waar te maken? Doneer dan nu op het talentboek.

 

Freek.

Bedankt voor de support!
Freek van der Ham

Freek naar de Olympische spelen 2026

8

Donateur(s)

€ 810

Gedoneerd

66

Dag (en) verstreken

€ 3000

Doelbedrag

DONATIE | SCHAATSEN - LANGEBAAN | NON-PROFIT


Beste schaatsvriend! Wat fijn dat je een kijkje neemt op mijn talentboek om mijn Olympische droom te ondersteunen. Mijn grote doel is namelijk om in ...Read more

CAMPAGNE LEIDER
Standaard Avatar

Dit is de activiteitenlog van deze campagne waar alle acties zichtbaar zijn die met deze campagne te maken hebben. Hierop zijn ook de terugbetaalde en geannuleerde donaties zichtbaar. Wij werken hiervoor aan een oplossing. In het tabblad Donateurs vind u een overzicht van de daadwerkelijke donaties.

Naam donateur Donatie Extra donatie voor YVGTF Openbaar bericht aan talent bij de donatie:
Helma van Campen € 100 Lieve Freek, ik wens jou opnieuw een prachtig trainings jaar waarin je steeds dichterbij jouw grote droom komt ! Met liefs oma
Jorrit Woudsma € 10 Gewoon doen wat je al doet, vooral dat winnende deel.
Anonieme donateur € 25
Anja Smit Sibinga € 50 Go dor it Freek!!
Anonieme donateur € 25
Geen gegevens gevonden die overeenkomen met uw zoekopdracht
No reports posted yet!

Alle rechten zijn voorbehouden. 2020 © YVGTF.NL
Website ontwerp, marketing concept en technische realisatie smackitcreations.com