Skip to main content

Marinde Smolders
Ga mee met Marinde naar het WK 2024

Gymnastiek - Rhönrad
Marinde Smolders heeft in totaal
€ 356 opgehaald met 1 campagne(s)
 • Talent Profiel
  ID : 1513
  Marinde Smolders
  Krimpen aan den IJssel
  Zuid-Holland
  Meervoudig Nederlands Kampioen Sprong, 3e plaats WK Sprong Finale, 3e plaats NK Allround
  https://wc2024.wheelgymnastics.nl/

Campagne statistieken

€ 356
14.24%
Donateur(s)
16
Gedoneerd
€ 356
Dag (en) verstreken
29
Dag(en) te gaan
61
Doelbedrag
€ 2500

Crowdfunding Campagne voor Marinde Smolders | Wie ben ik? Een positief en doelgerichte turnster. Dit klinkt wellicht vanzelfsprekend, maar als topsporter heb ik het ....

Wie ben ik?

 • Een positief en doelgerichte turnster. Dit klinkt wellicht vanzelfsprekend, maar als topsporter heb ik het afgelopen jaar ondervonden dat er een verschil is tussen sporters die positief en met een lach hun sport uitoefenen, en degenen die dit niet doen. Ik heb geleerd om van mijn sport te houden en met plezier naar de wereldtop toe te trainen. 2 jaar lang heb ik mijn sport niet kunnen uitoefenen vanwege een meervoudige enkel breuk, waardoor een positieve mindset een van de weinige dingen was waar ik mij aan vast kon houden. Dit jaar is dan eindelijk mijn comeback naar de top! Bij de afgelopen wedstrijden heeft de positieve instelling mij niet alleen veel plezier gegeven op de turnvloer, maar ook medailles opgeleverd. Intrinsieke motivatie brengt sporters verder, in hun mentale gezondheid maar ook in hun prestaties. Dit hoop ik over te brengen aan de wereld top deze zomer in Almere! Wil je mij daarbij helpen?
 • Mijn droom is om de comeback van het jaar te maken door een finaleplaats/medaille te pakken op het WK in eigen land. Met mijn prestaties van de afgelopen wedstrijden heb ik laten zien dat ik klaar ben voor het WK en zeker voor een podiumplek! Dit jaar sta ik als 1e vrouw van Nederland geplaatst op de ranglijst!
 • De beren op mijn weg naar succes zijn vooral de financiën. Zonder sponsoring wordt het bekostigen van mijn droom en het klaarstaan op de wedstrijdvloer moeilijk. Ik moet een behoorlijk aantal trainingen bijwonen in verschillende zalen, trainingsmateriaal blijven vernieuwen, en de kosten van internationale wedstrijden vergoeden. Alleen al mijn gouden ticket voor het WK dit jaar kost iets minder dan een collegejaar. Omdat ik nog fulltime student ben, en elke dag van de week train en/of coach, is zelf de kosten dekken niet makkelijk.
 • Met uw donatie vergroot U mijn glimlach op de WK vloer! Alvast bedankt!
 • Aarzel vooral niet om contact op te nemen via social media :)
Bedankt voor de support!
Marinde Smolders

Ga mee met Marinde naar het WK 2024

16

Donateur(s)

€ 356

Gedoneerd

29

Dag (en) verstreken

€ 2500

Doelbedrag

DONATIE | GYMNASTIEK - RHöNRAD | NON-PROFIT


Wie ben ik? Een positief en doelgerichte turnster. Dit klinkt wellicht vanzelfsprekend, maar als topsporter heb ik het afgelopen jaar ondervonden ...Read more

CAMPAGNE LEIDER
Standaard Avatar

Naam donateur Donatie Extra donatie voor YVGTF Bericht aan talent:
Anonieme donateur € 15    
Janneke € 15   Heel veel succes Marinde, super knap van je! Geniet en heel veel plezier! Groet Janneke Kammeraad  
Anonieme donateur € 5    
Marco € 20    
Stijn € 10   Groetjons  
Geen gegevens gevonden die overeenkomen met uw zoekopdracht
No reports posted yet!

TEGENPRESTATIES

Wat is er nu mooier dan iets geven en daarvoor iets terugkrijgen? Talenten geven je de mogelijkheid om voor bepaalde bedragen een tegenprestatie te ontvangen.