Skip to main content
Standaard Avatar

Marinde Smolders
Ga mee met Marinde naar het WK 2024

Talentboek Rotterdam
 • Talent Profiel
  ID : 1513
  Marinde Smolders
  Krimpen aan den IJssel
  Zuid-Holland
  Meervoudig Nederlands Kampioen Sprong, 3e plaats WK Sprong Finale, 3e plaats NK Allround
  https://wc2024.wheelgymnastics.nl/

19

Donateur(s)

€ 1016

Gedoneerd

40

Dag (en) verstreken

€ 1500

Doelbedrag
67.73% Gefinancieerd

DONATIE | GYMNASTIEK - RHöNRAD | NON-PROFIT


Wie ben ik? Een positief en doelgerichte turnster. Dit klinkt wellicht vanzelfsprekend, maar als topsporter heb ik het afgelopen jaar ondervonden dat er een verschil is tussen sporters die positief en met een lach hun sport uitoefenen, en degenen die dit niet doen. Ik heb geleerd om van mijn sport te houden en met plezier naar de wereldtop toe te trainen. 2 jaar lang heb ik mijn sport niet kunnen uitoefenen vanwege een meervoudige enkel breuk, waardoor een positieve mindset een van de weinig Lees het hele verhaal

Wie ben ik?

 • Een positief en doelgerichte turnster. Dit klinkt wellicht vanzelfsprekend, maar als topsporter heb ik het afgelopen jaar ondervonden dat er een verschil is tussen sporters die positief en met een lach hun sport uitoefenen, en degenen die dit niet doen. Ik heb geleerd om van mijn sport te houden en met plezier naar de wereldtop toe te trainen. 2 jaar lang heb ik mijn sport niet kunnen uitoefenen vanwege een meervoudige enkel breuk, waardoor een positieve mindset een van de weinige dingen was waar ik mij aan vast kon houden. Dit jaar is dan eindelijk mijn comeback naar de top! Bij de afgelopen wedstrijden heeft de positieve instelling mij niet alleen veel plezier gegeven op de turnvloer, maar ook medailles opgeleverd. Intrinsieke motivatie brengt sporters verder, in hun mentale gezondheid maar ook in hun prestaties. Dit hoop ik over te brengen aan de wereld top deze zomer in Almere! Wil je mij daarbij helpen?
 • Mijn droom is om de comeback van het jaar te maken door een finaleplaats/medaille te pakken op het WK in eigen land. Met mijn prestaties van de afgelopen wedstrijden heb ik laten zien dat ik klaar ben voor het WK en zeker voor een podiumplek! Dit jaar sta ik als 1e vrouw van Nederland geplaatst op de ranglijst!
 • De beren op mijn weg naar succes zijn vooral de financiën. Zonder sponsoring wordt het bekostigen van mijn droom en het klaarstaan op de wedstrijdvloer moeilijk. Ik moet een behoorlijk aantal trainingen bijwonen in verschillende zalen, trainingsmateriaal blijven vernieuwen, en de kosten van internationale wedstrijden vergoeden. Alleen al mijn gouden ticket voor het WK dit jaar kost iets minder dan een collegejaar. Omdat ik nog fulltime student ben, en elke dag van de week train en/of coach, is zelf de kosten dekken niet makkelijk.
 • Met uw donatie vergroot U mijn glimlach op de WK vloer! Alvast bedankt!
 • Aarzel vooral niet om contact op te nemen via social media :)

  Naam donateur Totaal Recent Betalingswijze
  Stefano € 10 € 10 iDEAL via Mollie
  Anonieme donateur € 20 € 15 iDEAL via Mollie
  Alexander Philipsen € 100 € 103 iDEAL via Mollie
  Stichting Synerkri € 500 € 500 iDEAL via Mollie
  Anonieme donateur € 30 € 15 iDEAL via Mollie
  Geen gegevens gevonden die overeenkomen met uw zoekopdracht
 • No reports posted yet!
 • Afbeeldingen