Skip to main content

Siwar Kool
Geef Siwar een steuntje in de rug naar de triathlon top

Triathlon
Siwar Kool heeft in totaal
€ 5556 opgehaald met 1 campagne(s)
 • Talent Profiel
  ID : 1347
  Siwar Kool
  Gouda
  Zuid-Holland
  3e Plaats NK junioren

Campagne statistieken

€ 5556
92.60%
Donateur(s)
52
Gedoneerd
€ 5556
Dag (en) verstreken
182
Dag(en) te gaan
-2
Doelbedrag
€ 6000

Crowdfunding Campagne voor Siwar Kool | C(k)oole Siwar in actie…  Ik ben Siwar Kool, ben 18 jaar oud en student toegepaste wiskunde. Sinds mijn 13e doe ik al aan t....

C(k)oole Siwar in actie… 

Ik ben Siwar Kool, ben 18 jaar oud en student toegepaste wiskunde. Sinds mijn 13e doe ik al aan triathlon en de laatste jaren fanatiek en op hoog niveau. Van de zomer werd ik 3de op het NK junioren en had ik mijn Europese debuut. Wat ik zo leuk vind aan triathlon is de combinatie van het zwemmen, fietsen en hardlopen omdat ik het alle drie gave sporten vind.

Voor mij is het belangrijk dat ik stappen vooruit blijf maken, zoals het afgelopen seizoen. Zo ga ik voor het podium op het NK junioren en wil ik hoger eindigen bij Europese wedstrijden. En later doorgroeien naar de Olympische spelen en de triathlon van Hawaii.

Graag wil ik met mijn sport andere jongeren laten zien hoe leuk en gezellig bewegen kan zijn. En ik hoop dat hiermee meer jongeren in beweging komen en vooral kiezen voor triathlon.


Alle prestaties die ik wil bereiken binnen de triathlon hebben ook een financiële kant. Zoals het aanschaffen van een nieuwe fiets, vervoer naar buitenlandse wedstrijden, trainingskamp etc. Met mijn studiebeurs en bijbaantje is dat voor mij allemaal lastig te betalen.

Daarom vraag ik jullie hulp hierin.

Alle hulp is welkom en alvast super bedankt voor jullie bijdrage!!

 

Bedankt voor de support!
Siwar Kool

Geef Siwar een steuntje in de rug naar de triathlon top

52

Donateur(s)

€ 5556

Gedoneerd

182

Dag (en) verstreken

€ 6000

Doelbedrag

DONATIE | TRIATHLON | NON-PROFIT


C(k)oole Siwar in actie…  Ik ben Siwar Kool, ben 18 jaar oud en student toegepaste wiskunde. Sinds mijn 13e doe ik al aan triathlon en de laatste ...Read more

CAMPAGNE LEIDER
Standaard Avatar

Naam donateur Donatie Extra donatie voor YVGTF Bericht aan talent:
Annemiek van Aarssen € 25   Hey Siwar, ik las vandaag een stukje over jou in het AD, goed bezig zeg! Hartelijke groeten en succes met alles, (juf) Annemiek 
Anonieme donateur € 40    
Yvonne van Gennip Talent Fonds € 500   Beste Siwar, bedankt voor je mooie bijdrage aan Missie 1 voor 100! We wensen je veel succes met je sportcarrière! 
Denuco BV € 100   Veel succes met het bereiken van je doelen! 
Anonieme donateur € 25    
Geen gegevens gevonden die overeenkomen met uw zoekopdracht
No reports posted yet!