Skip to main content
Standaard Avatar

Siwar Kool
Geef Siwar een steuntje in de rug naar de triathlon top

 • Talent Profiel
  ID : 1347
  Siwar Kool
  Gouda
  Zuid-Holland
  3e Plaats NK junioren

52

Donateur(s)

€ 5556

Gedoneerd

228

Dag (en) verstreken

€ 6000

Doelbedrag
92.6% Gefinancieerd

DONATIE | TRIATHLON | NON-PROFIT


C(k)oole Siwar in actie…  Ik ben Siwar Kool, ben 18 jaar oud en student toegepaste wiskunde. Sinds mijn 13e doe ik al aan triathlon en de laatste jaren fanatiek en op hoog niveau. Van de zomer werd ik 3de op het NK junioren en had ik mijn Europese debuut. Wat ik zo leuk vind aan triathlon is de combinatie van het zwemmen, fietsen en hardlopen omdat ik het alle drie gave sporten vind. Voor mij is het belangrijk dat ik stappen vooruit blijf maken, zoals het afgelopen seizoen. Zo ga ik voor Lees het hele verhaal

C(k)oole Siwar in actie… 

Ik ben Siwar Kool, ben 18 jaar oud en student toegepaste wiskunde. Sinds mijn 13e doe ik al aan triathlon en de laatste jaren fanatiek en op hoog niveau. Van de zomer werd ik 3de op het NK junioren en had ik mijn Europese debuut. Wat ik zo leuk vind aan triathlon is de combinatie van het zwemmen, fietsen en hardlopen omdat ik het alle drie gave sporten vind.

Voor mij is het belangrijk dat ik stappen vooruit blijf maken, zoals het afgelopen seizoen. Zo ga ik voor het podium op het NK junioren en wil ik hoger eindigen bij Europese wedstrijden. En later doorgroeien naar de Olympische spelen en de triathlon van Hawaii.

Graag wil ik met mijn sport andere jongeren laten zien hoe leuk en gezellig bewegen kan zijn. En ik hoop dat hiermee meer jongeren in beweging komen en vooral kiezen voor triathlon.


Alle prestaties die ik wil bereiken binnen de triathlon hebben ook een financiële kant. Zoals het aanschaffen van een nieuwe fiets, vervoer naar buitenlandse wedstrijden, trainingskamp etc. Met mijn studiebeurs en bijbaantje is dat voor mij allemaal lastig te betalen.

Daarom vraag ik jullie hulp hierin.

Alle hulp is welkom en alvast super bedankt voor jullie bijdrage!!

 

  Naam donateur Totaal Recent Betalingswijze
  Annemiek van Aarssen € 25 € 28 iDEAL via Mollie
  Anonieme donateur € 40 € 1 iDEAL via Mollie
  Yvonne van Gennip Talent Fonds € 500 € 250 iDEAL via Mollie
  Denuco BV € 100 € 100 iDEAL via Mollie
  Anonieme donateur € 25 € 1 iDEAL via Mollie
  Geen gegevens gevonden die overeenkomen met uw zoekopdracht
 • No reports posted yet!
 • Afbeeldingen