Skip to main content

Daniel D.M.J Moragues Coll
Get Daniel Moragues to WK Tokyo 2023 & Dubai qualification contest Olympic Games

Categorie SPORT
Daniel D.M.J Moragues Coll heeft in totaal
€ 2892 opgehaald met 1 campagne(s)
 • Talent Profiel
  ID : 1367
  Daniel D.M.J Moragues Coll
  Amsterdam
  Noord-Holland
  NK 2021 gewonnen bij de senioren, WK en olympische voorronde in Dubai 48ste geindigd

Campagne statistieken

€ 2892
48.20%
Donateur(s)
86
Gedoneerd
€ 2892
Dag (en) verstreken
200
Dag(en) te gaan
-122
Doelbedrag
€ 6000
UITBETAALD

Crowdfunding Campagne voor Daniel D.M.J Moragues Coll | Hallo beste mensen, Mijn naam is Daniel Moragues, ik ben 17 jaar, ben al jaren lekker aan het skateboarden, woo....

Hallo beste mensen,

Mijn naam is Daniel Moragues, ik ben 17 jaar, ben al jaren lekker aan het skateboarden, woon sinds kort op mezelf in Amsterdam, maak deel uit van S-1 selectie van de Skateboard Federatie Nederland en ook van het Urban Sports Programma van Amsterdam.

Was op mijn 15-e NL kampioen 2021 bij de Heren en afgelopen januari was ik in Sharjah, Verenigde Emiraten voor het WK street skateboarden 2023 en om punten te pakken voor kwalificatie Olympische Spelen, dat ging goed, perfect run geskate. 48-e plek. 

Helaas kwam ik tijdens de volgende kwalificatie in Rome bij de warming up ten val, brak mijn enkel en kon daarom zowel in Rome als in Lausanne niet mee doen omdat ik nog aan het revalideren was. 

Nu ben ik back en wil ik in december meedoen met het WK street skateboarden in Tokyo, wat ook een Paris qualifier is, en in januari hoop ik mee te doen met de laatste Paris Qualifier in Sharjah, bij Dubai. Het zijn de laatste twee kwalificaties voor O.S. Ik heb er hartstikke veel zin in. Ik ga samen met mijn maat Bert Wilmink. En we gaan ervoor.  

Nu kan onze bond ons dit keer niet financieel steunen en beide reizen zijn best prijzig. Naar Tokyo, Japan is het natuurlijk ver vliegen en Sharjah, Verenigde Emiraten is sowieso duur. 

Wie kan en wil een steentje bijdragen en mij (eenmalig) financieel steunen om deze competite deelname mogelijk te maken? 

Omdat ik nog geen 18 ben, krijg ik nog geen studiefinanciering etc. dus mijn studie aan 't Cruyff College moet ik dit jaar zelf betalen, het zit wat geld betreft nu wel krap, maar passie, plezier en discipline heb ik in overvloed dus kom en beleef het mee, ik houd jullie op de hoogte via mijn insta; @danielmoragues_ 

Bedankt voor de support!
Daniel D.M.J Moragues Coll

Get Daniel Moragues to WK Tokyo 2023 & Dubai qualification contest Olympic Games

86

Donateur(s)

€ 2892

Gedoneerd

200

Dag (en) verstreken

€ 6000

Doelbedrag

DONATIE | CATEGORIE SPORT | NON-PROFIT


Hallo beste mensen, Mijn naam is Daniel Moragues, ik ben 17 jaar, ben al jaren lekker aan het skateboarden, woon sinds kort op mezelf in Amsterdam, m ...Read more

CAMPAGNE LEIDER
Standaard Avatar

Naam donateur Donatie Extra donatie voor YVGTF Bericht aan talent:
S. Herlaar € 10   Heel veel succes gewenst!! 
Stef € 10   Succes!🤞🏻 
Diana € 20   Zet 'm op en veel plezier!  
Pedro González € 20   Daniel saludos de Nadine la amiga de Laura de Paddepoel. Soy su padre Pedro, que te vaya bien!!  
Faya & Yasmine € 20   Succes  
Geen gegevens gevonden die overeenkomen met uw zoekopdracht
No reports posted yet!