Skip to main content
Standaard Avatar

Maaike Bennink
Gezocht: Support voor blind vertrouwen

Talentboek Brabant
 • Talent Profiel
  ID : 916
  Maaike Bennink
  S-hertogenbosch
  Noord-Brabant
  goud Worldcup
  www.maaikebenninkfoundation.nl

17

Donateur(s)

€ 425

Gedoneerd

140

Dag (en) verstreken

€ 20000

Doelbedrag
2.13% Gefinancieerd

DONATIE | SKIëN - ALPINE | NON-PROFIT


Mijn droom, mijn visie. Ik ga door waar anderen stoppen. Maaike Bennink, dat ben ik. Een energieke ondernemer uit Den Bosch met een eigen sportmassagepraktijk en ik ben de oprichter van de Maaike Bennink Foundation. Als eerste Nederlandse slechtziende internationale wedstrijdskiester met Paralympische ambities, ben ik vastbesloten om grenzen te verleggen. Ik ga door waar anderen stoppen. Toen ik van de ene op de andere dag vrijwel blind werd, leek mijn wereld te vervagen. Mijn carrière als v Lees het hele verhaal

Mijn droom, mijn visie. Ik ga door waar anderen stoppen.

Maaike Bennink, dat ben ik. Een energieke ondernemer uit Den Bosch met een eigen sportmassagepraktijk en ik ben de oprichter van de Maaike Bennink Foundation. Als eerste Nederlandse slechtziende internationale wedstrijdskiester met Paralympische ambities, ben ik vastbesloten om grenzen te verleggen. Ik ga door waar anderen stoppen.

Toen ik van de ene op de andere dag vrijwel blind werd, leek mijn wereld te vervagen. Mijn carrière als verpleegkundige kwam abrupt ten einde, maar mijn geest bleef ontembaar. Ik transformeerde tot sportmasseur en ontwikkelde een nieuwe passie: skiën. Op de piste, waar ik volledig moet vertrouwen op mijn buddy, vind ik plezier, doorzettingsvermogen en een onverzettelijk geloof in mogelijkheden en visie.

Met mijn doorzettingsvermogen heb ik snel de top 10 van de wereldranglijst bereikt en goud verdiend op de Worldcup. Maar mijn ambitie is grenzeloos. In 2026 wil ik schitteren op de Paralympische Spelen in Milaan. Niet alleen om mijn eigen kracht te bewijzen, maar ook om anderen te inspireren over de kracht van blind vertrouwen en doorzettingsvermogen.

Om mijn dromen te verwezenlijken, heb ik jouw steun nodig. Het bekostigen van mijn buddy is cruciaal voor mijn deelname, en met jouw hulp kan ik mijn missie voortzetten: een voorbeeld zijn voor anderen, en laten zien dat het leven na een (visuele) beperking volop mogelijkheden biedt.

Jouw steun betekent de wereld voor mij! Help je mij mijn dromen te verwezenlijken en mijn missie te vervullen? Als blijk van waardering bespreek ik graag samen de verschillende tegenprestaties.

 Op naar de Winterspelen van 2026! Bedankt voor de support!

  Naam donateur Totaal Recent Betalingswijze
  Ina nieuwold € 25 € 25 iDEAL via Mollie
  Joey en fleur € 20 € 20 iDEAL via Mollie
  Anonieme donateur € 10 € 178 iDEAL via Mollie
  Anonieme donateur € 20 € 178 iDEAL via Mollie
  Expert Oss € 25 € 25 iDEAL via Mollie
  Geen gegevens gevonden die overeenkomen met uw zoekopdracht
 • No reports posted yet!