Skip to main content

Giel van Lisdonk
Giel op kamers

Handbal
Giel van Lisdonk heeft in totaal
€ 1155 opgehaald met 1 campagne(s)
 • Talent Profiel
  ID : 1291
  Giel van Lisdonk
  Rijen
  Noord-Brabant
  EK Zweden, Papendal Handbal Academie

Campagne statistieken

€ 1155
28.88%
Donateur(s)
32
Gedoneerd
€ 1155
Dag (en) verstreken
171
Dag(en) te gaan
5
Doelbedrag
€ 4000

Crowdfunding Campagne voor Giel van Lisdonk | Mijn naam is Giel van Lisdonk. Ik ben 17 jaar oud en sinds ik 4 jaar oud ben speel ik met alle passie en plezier mijn liev....

Mijn naam is Giel van Lisdonk. Ik ben 17 jaar oud en sinds ik 4 jaar oud ben speel ik met alle passie en plezier mijn lievelingssport handbal.
Ik was 4 jaar oud toen ik door mijn ouders werd ingeschreven bij RHV. Daar heb ik van de kabouters tot de D mogen spelen. Bij RHV is mijn absolute handbalbasis gelegd en in die jaren kwam ik erachter dat ik het handballen zo leuk vond dat ik erin wilde doorgroeien. Ik ben bij Tachos gaan spelen in Waalwijk en ik ben op mijn vrije zaterdagen bij Handbalschool Brabant gaan trainen en even later ben ik ook ’s ochtends voor school deel gaan nemen aan de extra trainingen van trainingsgroep Deltalent.
Toen ik 15 was werd ik gevraagd om mee te gaan trainen met RTC. Dit was een trainingsgroep waar ik 5 keer in de week zou gaan trainen. Ik stopte bij de Handbalschool en bij Deltalent om mij volledig te kunnen focussen op mijn trainingen bij RTC.
Via RTC kwam ik terecht op Papendal voor selectietrainingen. Via die trainingen kreeg ik een plekje in het nationaal handbalteam onder 16. Een tijdje later speelde ik mijn eerste wedstrijden in een oranje shirt.
Tot voor kort heb ik voor Tachos gespeeld. Nu heb ik de overstap gemaakt naar Herpertz Bevo. Ik speel daar nu in het opleidingsteam Heren 2 in de Eredivisie.
Tegelijk met deze grote verandering ben ik op kamers gegaan op Papendal. Zondag avond na mijn wedstrijd voor Bevo ga ik terug naar Papendal. Op trainingscentrum Papendal zit ook de Handbal Academie. Daar mag ik 2 keer per dag trainen en leren van geweldige trainers, spelers en coaches.

Op kamers zitten en zo veel mogen trainen en leren is een geweldige ervaring. Het kost alleen meer centjes dan ik verdien met mijn zaterdagbaantje bij de slager.

Daarom vraag ik of jullie mijn sport, passie en droom willen sponseren en mij de kans willen geven om de beste, sportiefste en meest blije handballer op het veld te worden.


Giel van Lisdonk

Bedankt voor de support!
Giel van Lisdonk

Giel op kamers

32

Donateur(s)

€ 1155

Gedoneerd

171

Dag (en) verstreken

€ 4000

Doelbedrag

DONATIE | HANDBAL | NON-PROFIT


Mijn naam is Giel van Lisdonk. Ik ben 17 jaar oud en sinds ik 4 jaar oud ben speel ik met alle passie en plezier mijn lievelingssport handbal. Ik was ...Read more

CAMPAGNE LEIDER
Standaard Avatar

Naam donateur Donatie Extra donatie voor YVGTF Bericht aan talent:
William van der Veeken € 25    
Smaaklokaal € 50   Chiel succes met je sportcarrière, het zal aan het enthousiasme van je vader niet liggen💪👍 
Woonboulevard Poortvliet € 100   Veel succes Giel! Namens iedereen van Woonboulevard Poortvliet 
Dennis € 25   Zet um op Giel !  
Kim € 15   Succes Giel! 
Geen gegevens gevonden die overeenkomen met uw zoekopdracht
No reports posted yet!