Skip to main content
Standaard Avatar

Guusje de Booy
Guusje de Booy traint hard voor haar SBX wedstrijden

Talentboek Den Haag
 • Talent Profiel
  ID : 678
  Guusje de Booy
  Den Haag
  Zuid-Holland
  3e plaats bij de National Junior Championships op 3 april 2023, 3e plaats bij de South American Cup op 1 oktober 2023, Deelname aan Jeugd Olympische Winterspelen 2024, 3e plaats bij FIS Dolni Morava op 2 februari 2024

9

Donateur(s)

€ 697

Gedoneerd

919

Dag (en) verstreken

€ 1500

Doelbedrag
46.47% Gefinancieerd

DONATIE | SKIëN - SNOWBOARD | NON-PROFIT


Hallo, mijn naam is Guusje de Booy. Ik ben 15 jaar jong en doe sinds ik 10 ben aan snowboarden. In de zomer 2019 ben ik gestart bij het Dutch SBX team. Met het Dutch SBX team ben ik toen al snel naar het buitenland gegaan voor races en ik vond het toen geweldig! Ook heb ik toen mijn eerste podium plaats behaald. Afgelopen najaar ben ik 4 weken op trainingskamp geweest in Oosterijk/Italië, ik zou hier mijn eerste junior Fis wedstrijd racen maar die is door corona helaas gecanceld. Eind februar Lees het hele verhaal

Hallo, mijn naam is Guusje de Booy. Ik ben 15 jaar jong en doe sinds ik 10 ben aan snowboarden. In de zomer 2019 ben ik gestart bij het Dutch SBX team. Met het Dutch SBX team ben ik toen al snel naar het buitenland gegaan voor races en ik vond het toen geweldig! Ook heb ik toen mijn eerste podium plaats behaald.

Afgelopen najaar ben ik 4 weken op trainingskamp geweest in Oosterijk/Italië, ik zou hier mijn eerste junior Fis wedstrijd racen maar die is door corona helaas gecanceld.

Eind februari wil ik weer op een SBX trainingskamp gaan. Ik train hier hard voor mijn eerste junior Fis wedstrijden. Al deze trainingsweken/kampen en wedstrijden kosten heel veel geld. Zou u mijn financieel een handje willen helpen? Mijn doel voor nu is om in 2024 mee te doen aan de jeugd Olympische Winterspeln in Gangwon!

  Naam donateur Totaal Recent Betalingswijze
  Yvonne van Gennip Talent Fonds € 500 € 250 iDEAL via Mollie
  Anonieme donateur € 25 € 1 iDEAL via Mollie
  Fien Canter Visscher € 2 € 2 iDEAL via Mollie
  Arian&Amely Hoefsmit € 50 € 103 iDEAL via Mollie
  Jet Langerak € 5 € 5 iDEAL via Mollie
  Geen gegevens gevonden die overeenkomen met uw zoekopdracht
 • No reports posted yet!