Skip to main content
Standaard Avatar

Gwen Peters
Gwen Peters naar het CSE in Zwolle

Talentboek Overijssel
 • Talent Profiel
  ID : 896
  Gwen Peters
  Almelo
  Overijssel
  Landelijke competetie

9

Donateur(s)

€ 525

Gedoneerd

745

Dag (en) verstreken

€ 3000

Doelbedrag
17.5% Gefinancieerd

DONATIE | BASKETBALL | NON-PROFIT


Ik ben Gwen Peters, 14 jaar en kom uit Almelo. Ik speel al vanaf mijn 8e basketbal en ben geselecteerd om in Zwolle naar school (Centre for Sports & Education) te gaan en daarnaast twee keer per dag te trainen bij Landstede Hammers Basketbal. Ik heb hier ontzettend veel zin in. Mijn broer en zus zijn ook in Zwolle begonnen en hebben de afgelopen jaren de stap naar The Orange Lions Academy in Amsterdam mogen maken om zich daar verder te ontwikkelen. Dit is ook mijn eerste doel. En daarna wil Lees het hele verhaal

Ik ben Gwen Peters, 14 jaar en kom uit Almelo. Ik speel al vanaf mijn 8e basketbal en ben geselecteerd om in Zwolle naar school (Centre for Sports & Education) te gaan en daarnaast twee keer per dag te trainen bij Landstede Hammers Basketbal. Ik heb hier ontzettend veel zin in.

Mijn broer en zus zijn ook in Zwolle begonnen en hebben de afgelopen jaren de stap naar The Orange Lions Academy in Amsterdam mogen maken om zich daar verder te ontwikkelen. Dit is ook mijn eerste doel. En daarna wil ik in Europa gaan spelen.

Om al deze sportdoelen te halen, is wel financiële ondersteuning nodig. Topsport is niet goedkoop. Ik wil mijn ouders graag helpen door geld in te zamelen voor een treinabonnement van Almelo naar Zwolle. Dit kost zo'n 3000 euro per jaar.

Wie-o-wie zet mij op de trein?

Groetjes Gwen

 

 

 

  Naam donateur Totaal Recent Betalingswijze
  Anonieme donateur € 15 € 1 iDEAL via Mollie
  Anonieme donateur € 20 € 1 iDEAL via Mollie
  Niek Nijland € 25 € 25 iDEAL via Mollie
  Anonieme donateur € 50 € 1 iDEAL via Mollie
  Mirjam Van Wissen € 20 € 23 iDEAL via Mollie
  Geen gegevens gevonden die overeenkomen met uw zoekopdracht
 • No reports posted yet!
 • Afbeeldingen