Skip to main content

Adam Boujnane
Help Adam Boujnane naar de Waterpolo Academie

Zwemmen - Waterpolo
Adam Boujnane heeft in totaal
€ 4255 opgehaald met 2 campagne(s)
 • Talent Profiel
  ID : 1222
  Adam Boujnane
  Rotterdam
  Zuid-Holland
  3x Nederlands kampioen

Campagne statistieken

€ 2860
28.60%
Donateur(s)
44
Gedoneerd
€ 2860
Dag (en) verstreken
347
Dag(en) te gaan
-199
Doelbedrag
€ 10000
UITBETAALD

Crowdfunding Campagne voor Adam Boujnane | Beste vrienden, fans en supporters, Mijn naam is Adam, en ik heb een droom die werkelijkheid begint te worden. Ik speel al ....

Beste vrienden, fans en supporters,

Mijn naam is Adam, en ik heb een droom die werkelijkheid begint te worden. Ik speel al sinds ik 9 jaar ben waterpolo. Na twee jaar te trainen met Jong Oranje en achter elkaar Nederlands kampioen te zijn geworden met mijn club GZC Donk ben ik voor komend jaar geselecteerd voor de Waterpolo Academie in Eindhoven!

Maar er is een obstakel dat ik niet alleen kan overwinnen. Ik kom uit een lage sociaal-economische klasse, mijn moeder is arbeidsongeschikt, wat betekent dat de kosten van de Waterpolo Academie een zware last vormen voor mijn familie. Daarom wend ik me tot jullie, mijn gemeenschap van familie, vrienden en fans, voor jullie steun. De kosten voor de academie en het leven op de campus bedragen 733 euro per maand. Daarnaast brengt het leven op de campus in Eindhoven ook veel reiskosten met zich mee om elk weekend weer in Rotterdam te kunnen zijn.

Elke bijdrage, hoe klein ook, brengt me een stap dichter bij het waarmaken van mijn droom. Met jullie steun kan ik me volledig richten op mijn training en ontwikkeling, zonder dat financiële zorgen in de weg staan. Samen kunnen we bouwen aan een glansrijke toekomst in het Nederlandse waterpolo en wellicht zelfs internationale roem behalen. Deel mijn verhaal met jullie vrienden, familie en collega's. Elke deelactie brengt me dichter bij het behalen van de top.

Ik ben enorm dankbaar voor jullie steun en vertrouwen. Samen kunnen we laten zien dat doorzettingsvermogen en solidariteit grote dromen kunnen verwezenlijken. Laten we samen bouwen aan een succesvolle toekomst voor het Nederlandse waterpolo.

Met sportieve groeten,

Adam Boujnane

Bedankt voor de support!
Adam Boujnane

Help Adam Boujnane naar de Waterpolo Academie

44

Donateur(s)

€ 2860

Gedoneerd

347

Dag (en) verstreken

€ 10000

Doelbedrag

DONATIE | ZWEMMEN - WATERPOLO | NON-PROFIT


Beste vrienden, fans en supporters, Mijn naam is Adam, en ik heb een droom die werkelijkheid begint te worden. Ik speel al sinds ik 9 jaar ben water ...Read more

CAMPAGNE LEIDER
Standaard Avatar

Naam donateur Donatie Extra donatie voor YVGTF Bericht aan talent:
Anonieme donateur € 2    
Anonieme donateur € 200    
Yvonne van Gennip Talent Fonds € 500   Veel succes!  
Anonieme donateur € 15    
Anonieme donateur € 10    
Geen gegevens gevonden die overeenkomen met uw zoekopdracht
No reports posted yet!