Skip to main content

Adam Boujnane
Help Adam Boujnane op de Waterpolo Academie te Blijven

Zwemmen - Waterpolo
Adam Boujnane heeft in totaal
€ 4230 opgehaald met 2 campagne(s)
 • Talent Profiel
  ID : 1222
  Adam Boujnane
  Rotterdam
  Zuid-Holland
  3x Nederlands kampioen

Campagne statistieken

€ 1370
13.70%
Donateur(s)
37
Gedoneerd
€ 1370
Dag (en) verstreken
10
Dag(en) te gaan
168
Doelbedrag
€ 10000

Crowdfunding Campagne voor Adam Boujnane | Beste vrienden, fans en supporters, Mijn naam is Adam, en ik heb een droom die werkelijkheid begint te worden. Ik speel al ....

Beste vrienden, fans en supporters,

Mijn naam is Adam, en ik heb een droom die werkelijkheid begint te worden. Ik speel al sinds ik 9 jaar ben waterpolo. Na drie jaar te trainen met Jong Oranje en achter elkaar Nederlands kampioen te zijn geworden met mijn club GZC Donk ben ik voor komend jaar weer geselecteerd voor de Waterpolo Academie in Eindhoven! Mijn eerste jaar op de Waterpolo Academie zit er alweer bijna op, dus ben ik bezig om mij hard in te zetten voor een tweede jaar.

Maar er is een obstakel dat ik niet alleen kan overwinnen. Ik kom uit een lage sociaal-economische klasse, wat betekent dat de kosten van de Waterpolo Academie een zware last vormen voor mijn familie. Daarom wend ik me tot jullie, mijn gemeenschap van familie, vrienden en fans, voor jullie steun. De kosten voor de academie en het leven op de campus bedragen 625 euro per maand. Daarnaast brengt het leven op de campus in Eindhoven ook veel reiskosten met zich mee om elk weekend weer in Rotterdam te kunnen zijn. Daarnaast heeft het nieuwe kabinet besloten om te bezuinigen op de topsport en krijg ik vanuit de sportbond geen ondersteuning meer voor komend jaar, daarom keer ik mij naar jullie.

Elke bijdrage, hoe klein ook, brengt me een stap dichter bij het waarmaken van mijn droom. Met jullie steun kan ik me volledig richten op mijn training en ontwikkeling, zonder dat financiële zorgen in de weg staan. Samen kunnen we bouwen aan een glansrijke toekomst in het Nederlandse waterpolo en wellicht zelfs internationale roem behalen. Deel mijn verhaal met jullie vrienden, familie en collega's. Elke deelactie brengt me dichter bij het behalen van de top.

Ik ben enorm dankbaar voor jullie steun en vertrouwen. Samen kunnen we laten zien dat doorzettingsvermogen en solidariteit grote dromen kunnen verwezenlijken. Laten we samen bouwen aan een succesvolle toekomst voor het Nederlandse waterpolo.

Met sportieve groeten,

Adam Boujnane

Bedankt voor de support!
Adam Boujnane

Help Adam Boujnane op de Waterpolo Academie te Blijven

37

Donateur(s)

€ 1370

Gedoneerd

10

Dag (en) verstreken

€ 10000

Doelbedrag

DONATIE | ZWEMMEN - WATERPOLO | NON-PROFIT


Beste vrienden, fans en supporters, Mijn naam is Adam, en ik heb een droom die werkelijkheid begint te worden. Ik speel al sinds ik 9 jaar ben water ...Read more

CAMPAGNE LEIDER
Standaard Avatar

Naam donateur Donatie Extra donatie voor YVGTF Bericht aan talent:
Marian van Gelderen € 50   Succes! Geef nooit je droom op! 
Leo van den Berg € 50    
Liane € 25   We kennen elkaar niet maar ik vind het fantastisch dat je doorzet om iets te bereiken. Succes met je sportcarrière!  
Mariska Huizing € 20    
Anonieme donateur € 100    
Geen gegevens gevonden die overeenkomen met uw zoekopdracht
No reports posted yet!