Skip to main content

Amber Verbraeken
Help Amber Verbraeken met haar buitenlandse avontuur

Handbal
Amber Verbraeken heeft in totaal
€ 1500 opgehaald met 1 campagne(s)
 • Talent Profiel
  ID : 665
  Amber Verbraeken
  Arnhem
  Zuid-Holland
  2017 Nederlands kampioen, 2021 EK Macedonië 1ste geworden, Voorbereidingsweek op EK dames A meegedaan

Campagne statistieken

€ 1500
75.00%
Donateur(s)
1
Gedoneerd
€ 1500
Dag (en) verstreken
804
Dag(en) te gaan
-714
Doelbedrag
€ 2000
UITBETAALD

Crowdfunding Campagne voor Amber Verbraeken | Mijn naam is Amber Verbraeken en ik ben 19 jaar oud. Momenteel speel ik bij HV Quintus en bij jong oranje U20. Mijn uitein....

Mijn naam is Amber Verbraeken en ik ben 19 jaar oud. Momenteel speel ik bij HV Quintus en bij jong oranje U20. Mijn uiteindelijk droom is om op de olympische spelen te staan met het Nederlands team. Om deze droom werkelijkheid te maken ben ik een mooi pad aan het bewandelen. in 2019 heb ik de stap gemaakt naar de handbalacademie. Dit is een trainingsprogramma dat wordt aangeboden op sportcentrum Papendal. Dit houdt in dat ik iedere zondag avond van huis vertrek om heel de week te trainen en dan vrijdags weer naar huis te gaan om in het weekend een wedstrijd te spelen bij mijn club. Dit vond ik al een hele grote stap, omdat ik al een super leuk leventje thuis had opgebouwd en je natuurlijk nooit weet of het de stap is die bij jou past. Maar, ik had een doel, en daarom heb ik de sprong in het diepe gewaagd. 

Nu, 3 jaar later, is het tijd voor de volgende stap. Het buitenland avontuur gaat beginnen. Van de zomer ga ik spelen bij een Duitse Bundesliga club. Het is een hele mooie vervolg stap om mijn droom waar te maken, omdat iedereen daar professional is en het niveau een stuk hoger is dan in de Nederlandse competitie. 

Mijn vraag aan u is of u een kleine donatie over heeft voor mij, zodat ik wel is een weekendje naar huis kan rijden. Ik zit straks 6 uur van huis en zou graag in een vrij weekend een keer de familie willen opzoeken. Op eigen initiatief heb ik het al voor elkaar gekregen om een mooi bedrag bij elkaar te verzamelen om een auto te kopen, maar ik zou jullie hulp super goed kunnen gebruiken om de makende kilometers te kunnen betalen. 

Als u vragen heeft, mag u altijd contact opnemen. Alvast bedankt voor uw tijd en ik hoop van u te horen. 

Bedankt voor de support!
Amber Verbraeken

Help Amber Verbraeken met haar buitenlandse avontuur

1

Donateur(s)

€ 1500

Gedoneerd

804

Dag (en) verstreken

€ 2000

Doelbedrag

DONATIE | HANDBAL | NON-PROFIT


Mijn naam is Amber Verbraeken en ik ben 19 jaar oud. Momenteel speel ik bij HV Quintus en bij jong oranje U20. Mijn uiteindelijk droom is om op de oly ...Read more

CAMPAGNE LEIDER
Standaard Avatar

Naam donateur Donatie Extra donatie voor YVGTF Bericht aan talent:
Yvonne van Gennip Talent Fonds € 1500   Beste Amber, Het Yvonne van Gennip Talent Fonds wenst je veel succes én plezier met je sportieve carrière! 
Geen gegevens gevonden die overeenkomen met uw zoekopdracht
No reports posted yet!

TEGENPRESTATIES

Wat is er nu mooier dan iets geven en daarvoor iets terugkrijgen? Talenten geven je de mogelijkheid om voor bepaalde bedragen een tegenprestatie te ontvangen.