Skip to main content

Angel Daleman
Help Angel naar de TOP

Schaatsen - Shorttrack
Angel Daleman heeft in totaal
€ 4360 opgehaald met 4 campagne(s)
 • Talent Profiel
  ID : 683
  Angel Daleman
  Leiderdorp
  Zuid-Holland
  6-voudig Wereld Kampioen junioren, EK inline 2023 zilver 500m en One LapZilver WK junioren Shorttrack, Zilver WK junioren Shorttrack relay, EK goud inline relay, Nederlands Kampioen shorttrack, Langebaan en Inline,

Campagne statistieken

€ 200
8.00%
Donateur(s)
3
Gedoneerd
€ 200
Dag (en) verstreken
872
Dag(en) te gaan
-783
Doelbedrag
€ 2500
UITBETAALD

Crowdfunding Campagne voor Angel Daleman | Hallo, wat leuk dat je de tijd neemt om mijn verhaal te lezen! Ik ben Angel Daleman, 14 jaar en ik ben op zoek naar sponsor....

Hallo, wat leuk dat je de tijd neemt om mijn verhaal te lezen! Ik ben Angel Daleman, 14 jaar en ik ben op zoek naar sponsoren om mijn topsport schaats / skeelerdroom een beetje dichterbij te brengen.

Sinds 2020 maak ik deel uit op meerdere disciplines (shorttrack / langebaan en inline) van het KNSB Talent Team Zuid West. Naast mijn grote passie beoefen ik verschillende andere sporten om sterker te worden zoals wielrennen, kracht/ lenigheidstrainingen en lopen.

Ik train gemiddeld 5 dagen per week en dat vaak ook nog 2 keer per dag. Naast het sporten besteed ik bijna al mijn tijd aan school. Ik zit nu in 3 Mavo en dat betekent dat de lesboeken ook meegaan wanneer ik op trainingskamp ga. Maar dat heb ik er graag voor over want ik wil in allebei het hoogste bereiken!

Schaatsen en Skeeleren vind ik het allerleukste wat er is! Bij iedere training werk ik zo hard mogelijk om mijn techniek te perfectioneren en snellere ronde tijden te rijden. Zodra ik mezelf weer verbeter, ben ik heel trots en dan weet ik dat het nog harder kan! Het is zo vet om op eigen kracht op zo'n grote snelheid te kunnen komen. 

Naast heel veel tijd kost topsport ook veel geld. Uiteraard voor schaatsen, maar denk ook aan contributie, een racefiets, gps en hartslaghorloge, onderhoud, schoenen, kleding, helmen en brillen.

Om de volgende stap te kunnen maken heb ik jouw hulp nodig! 

Wil jij mij helpen om mijn droom om voor goud te gaan waar te maken?
Steun mij dan met een donatie! Dat kan al vanaf €5,- en ook anoniem.

Kijk ook eens op mijn talent profiel ('+') en volg mijn prestaties! 

Als je een onderneming hebt kan ik je bedrijf of product ook promoten via mijn social media kanalen.

Natuurlijk ben ik bereid om bij een mooie donatie een schaats- of skeeler clinic te geven voor de jeugd of medewerkers van het bedrijf.

Bedankt voor de support!
Angel Daleman

Help Angel naar de TOP

3

Donateur(s)

€ 200

Gedoneerd

872

Dag (en) verstreken

€ 2500

Doelbedrag

DONATIE | SCHAATSEN - SHORTTRACK | NON-PROFIT


Hallo, wat leuk dat je de tijd neemt om mijn verhaal te lezen! Ik ben Angel Daleman, 14 jaar en ik ben op zoek naar sponsoren om mijn topsport schaa ...Read more

CAMPAGNE LEIDER
Standaard Avatar

Naam donateur Donatie Extra donatie voor YVGTF Bericht aan talent:
Anonieme donateur € 100    
Peter De lange € 50    
Aimée en Jan Brouwer € 50   Je was geweldig. Ga zo door 
Geen gegevens gevonden die overeenkomen met uw zoekopdracht
No reports posted yet!