Skip to main content
Standaard Avatar

Aya Bouhmida
Help Aya Bouhmida naar de top van het EK-U21 Taekwondo: Doneer nu om haar droom te ondersteunen!

Talentboek Rotterdam
 • Talent Profiel
  ID : 1113
  Aya Bouhmida
  Rotterdam
  Zuid-Holland
  Europees Kampioen, 5-voudig Nederlands Kampioen, 12 medailles op internationale kwalificatie wedstrijden

1

Donateur(s)

€ 500

Gedoneerd

473

Dag (en) verstreken

€ 5000

Doelbedrag
10% Gefinancieerd

DONATIE | TAEKWONDO - SPARRING | NON-PROFIT


Ik ben Aya Bouhmida, ik ben negentien jaar en ik beoefen taekwondo op hoog niveau. Voor zolang als ik mij kan herinneren doe ik aan taekwondo en mijn liefde voor de sport is alleen maar gegroeid. Naast topsport zit ik momenteel in mijn examenjaar gymnasium. Met veel passie doe ik al sinds ik zes jaar ben aan taekwondo, het speelt een erg grote en belangrijke rol in mijn leven. Elke dag streef ik om beter te zijn dan de dag ervoor, al vanaf de eerste keer dat ik een traptechniek oefende werd ik Lees het hele verhaal

Ik ben Aya Bouhmida, ik ben negentien jaar en ik beoefen taekwondo op hoog niveau.

Voor zolang als ik mij kan herinneren doe ik aan taekwondo en mijn liefde voor de sport is alleen maar gegroeid. Naast topsport zit ik momenteel in mijn examenjaar gymnasium.

Met veel passie doe ik al sinds ik zes jaar ben aan taekwondo, het speelt een erg grote en belangrijke rol in mijn leven. Elke dag streef ik om beter te zijn dan de dag ervoor, al vanaf de eerste keer dat ik een traptechniek oefende werd ik een perfectionist genoemd en het klopt ook dat ik mezelf altijd wil verbeteren.

Naast mijn opleiding en werk, werk ik elke dag van de week aan mijn taekwondo vaardigheden, van kracht en techniek tot discipline en doorzettingsvermogen. Door mijn mentaliteit en mijn harde werk wist ik hoge prestaties neer te zetten binnen de sport, maar om nu verder te komen en nieuwe hoogtes te bereiken heb ik uw hulp nodig!

Topsport brengt helaas hoge kosten met zich mee en welvarendheid in vaardigheid en talent moet dus gecombineerd gaan met financiële welvarendheid. Als jonge studente heb ik het niet breed, de financiële kosten blijven groeien en het combineren van topsport, mijn opleiding en werk wordt steeds onmogelijker, dit zorgt ervoor dat ik niet mijn ware potentieel kan bereiken binnen de topsport.

 

Mijn belangrijkste prestaties tot nu toe:

-              Europees kampioene

-              5-voudig Nederlands kampioene

-              12 gewonnen medailles op internationale ranking evenementen (7x goud, 2x zilver, 3x brons)

-              Verkozen tot sporttalent van het jaar 2016

-             Op mijn 12e gescout door de Nederlandse selectie

 

Voor deze prestaties heb ik hard moeten werken, ik ben er dus ook erg trots op! Toch weet ik zeker dat ik veel meer in mij heb, dat ik nog veel verder kan komen, niet alleen mijn ambitie maar ook mijn discipline maakt dit voor mij een feit. Dag in en dag uit werk in aan mijn vaardigheden en ik ben nog lang niet klaar om te stoppen. Ik weet zeker dat ik mij kan kwalificeren voor het EK -21, echter is daar nog één ding voor nodig, uw hulp!

Opkomende internationale ranking wedstrijden zoals de Luxembourg Open en Spanish Open, die ervoor zullen zorgen dat ik mij kwalificeer voor het EK-21, brengen veel kosten met zich mee die ik mij niet kan veroorloven, maar met uw hulp kunnen wij dit realiseren, help mij mijn potentieel bereiken en mijn ambities vervullen om Nederland zo goed mogelijk te kunnen representeren!

Ik heb al eens de Nederlandse vlag met trots gerepresenteerd bovenaan het podium op het Europese Kampioenschap en mijn droom is om dit te herhalen op het aankomende Europese Kampioenschap U21!

 

Bedankt voor het lezen en uw ondersteuning!

 

Met vriendelijke groet,

 

Aya Bouhmida

 • Naam donateur Totaal Recent Betalingswijze
  Yvonne van Gennip Talent Fonds € 500 € 250 iDEAL via Mollie
  Geen gegevens gevonden die overeenkomen met uw zoekopdracht
 • No reports posted yet!