Skip to main content
Standaard Avatar

Bas Meijer
Help Bas naar het wk 2022 in Argentinië

Talentboek Schaatsen
 • Talent Profiel
  ID : 725
  Bas Meijer
  Oostwoud
  Noord-Holland
  Bij de jeugd ben ik nederlandskampioen geweest op de 1000m, heb ik vele keren op het podium gestaan tijden de nerderlandse kampioenschappen en meerdere malen top 5 klasseringen behaald bij europacup wedstrijden., Als junior heb ik in 2018 mee gedaan aan het EK in Oostende waar mijn beste klassering een 7de plaats was op de 300m., Vorig jaar is het eerste jaar dat ik als senior mijn wedstrijden reed en heb ik tijdens het NK 2x brons gehaald.

1

Donateur(s)

€ 250

Gedoneerd

919

Dag (en) verstreken

€ 2500

Doelbedrag
10% Gefinancieerd

DONATIE | INLINE SKATEN | NON-PROFIT


Mijn naam is Bas Meijer, 20 jaar oud en train al 13 jaar hard om mij ultieme doel te bereiken, wereldkampioen. Bij de jeugd heb ik al meerdere kereren op het podium gestaan bij de nederlandse kampioenschappen en heb ik ook een titel behaald. Daarnaast heb ik in 2018 deel mogen nemen aan het ek waar ik een 7de plaats als beste klasseering had. Afgelopen jaar was mijn eerste jaar dat ik als senior mijn wedstrijden reeed en heb ik 3x brons behaald op het NK. Om mijn ultieme doel te bereiken ben ik Lees het hele verhaal

Mijn naam is Bas Meijer, 20 jaar oud en train al 13 jaar hard om mij ultieme doel te bereiken, wereldkampioen. Bij de jeugd heb ik al meerdere kereren op het podium gestaan bij de nederlandse kampioenschappen en heb ik ook een titel behaald. Daarnaast heb ik in 2018 deel mogen nemen aan het ek waar ik een 7de plaats als beste klasseering had. Afgelopen jaar was mijn eerste jaar dat ik als senior mijn wedstrijden reeed en heb ik 3x brons behaald op het NK. Om mijn ultieme doel te bereiken ben ik vaak in het buitenland te vinden voor wedstrijden en trainingskampen. Sinds 15 januari ben ik te vinden in Colobia waar ik mij aan het voorbereiden ben op de eerste europacups van het seizoen. Door mijn trip naar Colombia hoop ik een flinke stap te kunnen zetten zodat ik aankomend seizoen deel kan nemen aan de wereldkampioeschappen in Argentinië. 

Super bedankt voor uw hulp,

Bas

 • Naam donateur Totaal Recent Betalingswijze
  Pieter VERHOOGT € 250 € 200 iDEAL via Mollie
  Geen gegevens gevonden die overeenkomen met uw zoekopdracht
 • No reports posted yet!
 • Afbeeldingen