Skip to main content
Standaard Avatar

Bas Hutten
Help Bas op weg naar het EK in Verona

Talentboek Wielersport
 • Talent Profiel
  ID : 1475
  Bas Hutten
  Coevorden
  Drenthe
  In 2023 vierde op het NK, meegedaan op het EK in Frankrijk en WK in Schotland.

14

Donateur(s)

€ 520

Gedoneerd

159

Dag (en) verstreken

€ 1500

Doelbedrag
34.67% Gefinancieerd

DONATIE | WIELRENNEN - BMX | NON-PROFIT


Ik ben Bas Hutten, 16 jaar en doe aan BMX. Ik ben op 8 jarige leeftijd begonnen bij The Derrick Crossers in Schoonebeek. De laatste 3 jaar heb ik gefietst voor de Rapid Wheels in Klazienaveen. Afgelopen jaar heb ik mooie prestaties behaald! Ik ben 4e geworden op het NK, heb meerdere keren op het podium gestaan bij Topcompetities, waarvan Geldermalsen gewonnen en heb het podium behaald op de 3 Nations Cup in Ranst (BE) en Assen. Ranking 2. Afdelings-en districtskampioen Noord Oost. De KNWU-en Lees het hele verhaal

Ik ben Bas Hutten, 16 jaar en doe aan BMX.

Ik ben op 8 jarige leeftijd begonnen bij The Derrick Crossers in Schoonebeek. De laatste 3 jaar heb ik gefietst voor de Rapid Wheels in Klazienaveen.

Afgelopen jaar heb ik mooie prestaties behaald! Ik ben 4e geworden op het NK, heb meerdere keren op het podium gestaan bij Topcompetities, waarvan Geldermalsen gewonnen en heb het podium behaald op de 3 Nations Cup in Ranst (BE) en Assen. Ranking 2. Afdelings-en districtskampioen Noord Oost.

De KNWU-en Europese wedstrijden rijd ik vanaf januari 2024 voor het East Side BMX Team, dat doe ik samen met 11 andere talentvolle rijders. Ik kom uit in de klasse cruiser 24 inch. en 20 inch.(17-24 jaar).

Ook heb ik mooie ervaringen opgedaan. Ik mocht een Europese ronde rijden in Zolder (BE), heb mee mogen doen aan het EK in Frankrijk (Besançon) en het WK in Schotland (Glasgow).

Mijn doel is om naar het EK te gaan in Italië (Verona).Dat kost veel geld! Denk b.v. aan inschrijfgeld, reis-en verblijfskosten, kleding en onderhoud van de fiets.

Helpen jullie mij mee om dit mogelijk te maken?

Alvast bedankt!

 

groetjes Bas Hutten

 

  Naam donateur Totaal Recent Betalingswijze
  Anonieme donateur € 10 € 15 iDEAL via Mollie
  Henk en Gea Hutten € 20 € 20 iDEAL via Mollie
  Fleur, Sam, Robin, Leander en Loek € 25 € 25 iDEAL via Mollie
  SVV'04 € 200 € 200 iDEAL via Mollie
  Jan en Henriette € 100 € 100 iDEAL via Mollie
  Geen gegevens gevonden die overeenkomen met uw zoekopdracht
 • No reports posted yet!