Skip to main content
Standaard Avatar

Basile la Fontaine
Help Basile naar Japan

 • Talent Profiel
  ID : 1630
  Basile la Fontaine
  Bunde
  Limburg
  NederlandsKampioen senioren en onder 18, 5e plek op de Europese Jeugd Olympische Spelen., 3e op Europacup Berlijn

23

Donateur(s)

€ 560

Gedoneerd

14

Dag (en) verstreken

€ 3000

Doelbedrag
18.67% Gefinancieerd

DONATIE | JUDO | NON-PROFIT


Hallo allemaal, Ik ben Basile la Fontaine en ik heb een unieke kans gekregen om van 16 oktober tot 6 november naar Japan te gaan. Dit is een droom die uitkomt, aangezien Japan het judo land is! Tijdens deze reis zal ik trainen met de beste judoka’s ter wereld, deelnemen aan zware trainingen en meer kennis opdoen over deze prachtige sport. Deze reis is echter niet goedkoop en ik heb jullie hulp nodig om dit avontuur te kunnen realiseren. De kosten voor de reis, accommodatie, trainingen en maa Lees het hele verhaal

Hallo allemaal,

Ik ben Basile la Fontaine en ik heb een unieke kans gekregen om van 16 oktober tot 6 november naar Japan te gaan. Dit is een droom die uitkomt, aangezien Japan het judo land is! Tijdens deze reis zal ik trainen met de beste judoka’s ter wereld, deelnemen aan zware trainingen en meer kennis opdoen over deze prachtige sport.

Deze reis is echter niet goedkoop en ik heb jullie hulp nodig om dit avontuur te kunnen realiseren. De kosten voor de reis, accommodatie, trainingen en maaltijden lopen op en zonder jullie steun is het voor mij onmogelijk om deze kans te grijpen. Daarom heb ik deze inzamelingsactie opgezet. Elke donatie, groot of klein, brengt mij een stap dichter bij mijn doel.

Met jullie steun kan ik mijn vaardigheden verbeteren, nieuwe technieken leren en mijn passie voor judo verder ontwikkelen. Bovendien kan ik de ervaringen en kennis die ik in Japan opdoe delen met mijn teamgenoten. 

Ik ben jullie ontzettend dankbaar voor elke bijdrage.

Met vriendelijke groet,

Basile la Fontaine

 • Campagne-aanmaker heeft het bekijken van donaties uitgeschakeld.
 • No reports posted yet!