Skip to main content

Beau Hax
Help Beau Hax naar het 2024 EK mogul skiën

Skiën - Freestyle
Beau Hax heeft in totaal
€ 995 opgehaald met 2 campagne(s)
 • Talent Profiel
  ID : 1140
  Beau Hax
  Eindhoven
  Noord-Brabant
  15e plaats op de Europa cup dual moguls competitie in Åre, Zweden. 4e plek op de Schulercup in Krispl, Oostenrijk.

Campagne statistieken

€ 0
0.00%
Donateur(s)
0
Gedoneerd
€ 0
Dag (en) verstreken
149
Dag(en) te gaan
31
Doelbedrag
€ 10000

Crowdfunding Campagne voor Beau Hax | Mijn naam is Beau Hax en ik ben een 18 jarige freestyle mogul skiër. Ik ski als sinds ik 2 jaar oud ben en 4 jaar geleden ben ik....

Mijn naam is Beau Hax en ik ben een 18 jarige freestyle mogul skiër. 
Ik ski als sinds ik 2 jaar oud ben en 4 jaar geleden ben ik begonnen met mogul skiën.

Mogul skiën is een freestyle ski discipline waarbij je zo snel en zo netjes mogelijk door een piste vol met bulten heen skiet, tussen de bulten door heb je nog 2 schansen. Hierop heb je de kans om 2 mooie sprongen te laten zien waar je punten mee kunt verdienen. Je uiteindelijke score bestaat uit je snelheid, je sprongen en hoe netjes je skiet. 

Dit vond ik zo leuk dat ik uiteindelijk op competitief niveau ben gekomen en nu wedstrijden ski. Ik ben begonnen met kleine FIS open wedstrijden in Oostenrijk en ben nu inmiddels zover gekomen als de Europa cup in Zweden en Finland. Ik train ook erg veel om dit te doen, ik train in de winter bijvoorbeeld in een indoor ski hal en in de zomer train ik mijn sprongen op de trampoline en de waterschans. Ook ben ik vaak in de sportschool om kracht te bouwen.

Topsport is kostbaar, ik reis bijvoorbeeld erg veel naar het buitenland om zoveel mogelijk op echte pistes te kunnen trainen. Mijn sport wordt ook nog niet financieel gesteund dus alles moet helaas zelf betaald worden. Met uw donatie zou ik nog vaker op echte pistes kunnen trainen en kan ik proberen de beste te worden in mijn sport. Ik hoop dat u zo wat te weten bent gekomen over wie ik ben en wat ik doe! 

Bedankt voor de support!
Beau Hax

Help Beau Hax naar het 2024 EK mogul skiën

0

Donateur(s)

€ 0

Gedoneerd

149

Dag (en) verstreken

€ 10000

Doelbedrag

DONATIE | SKIëN - FREESTYLE | NON-PROFIT


Mijn naam is Beau Hax en ik ben een 18 jarige freestyle mogul skiër. Ik ski als sinds ik 2 jaar oud ben en 4 jaar geleden ben ik begonnen met mogul ...Read more

CAMPAGNE LEIDER
Standaard Avatar

Geen donaties ontvangen
Doneer als eerste voor deze campagne
No reports posted yet!