Skip to main content
Standaard Avatar

Bianca Kamal Ghatias
Help Bianca deel te kunnen nemen aan wedstrijden+trainingen in Duitsland en Zweden

 • Talent Profiel
  ID : 1083
  Bianca Kamal Ghatias
  Bodegraven
  Zuid-Holland
  3e NK-15

17

Donateur(s)

€ 651

Gedoneerd

504

Dag (en) verstreken

€ 1000

Doelbedrag
65.1% Gefinancieerd

DONATIE | JUDO | NON-PROFIT


Hiii mijn naam is Bianca Kamal Ghatias, ik ben geboren in 2008 en zit in 2 VWO op het Groene Hart Lyceum in Alphen aan den Rijn. Momenteel judo ik in de categorie tot 63 kg.  Op 4-jarige leeftijd ben ik begonnen met judo, en ik ben van plan om nog veel mooie jaren door te gaan. Ik heb al een aantal presentaties behaald waar ik erg trots op ben maar er is altijd ruimte om jezelf te verbeteren. Ik train bij Chikara Sport in Bodegraven. Daar heb ik vooral meegekregen dat judo niet alleen een pos Lees het hele verhaal

Hiii mijn naam is Bianca Kamal Ghatias, ik ben geboren in 2008 en zit in 2 VWO op het Groene Hart Lyceum in Alphen aan den Rijn. Momenteel judo ik in de categorie tot 63 kg. 

Op 4-jarige leeftijd ben ik begonnen met judo, en ik ben van plan om nog veel mooie jaren door te gaan. Ik heb al een aantal presentaties behaald waar ik erg trots op ben maar er is altijd ruimte om jezelf te verbeteren.

Ik train bij Chikara Sport in Bodegraven. Daar heb ik vooral meegekregen dat judo niet alleen een positieve invloed heeft op sport maar ook daarbuiten; zoals het respectvol met anderen omgaan, hard trainen met een doel voor ogen, en doorzetten. Dat wordt beloond met mooie resultaten. Naast mijn reguliere judotrainingen bij Chikara Sport, doe ik met mijn personal trainer Zhen van Mechelen judospecifieke krachttraining bij Green Health Center in Bodegraven, neem ik deel aan de regio trainingen bij Top Judo Utrecht, en train ik op het Nationale Topsportcentrum Papendal. Met behulp van al deze mensen om mij heen, heb ik al veel nieuwe inzichten mogen krijgen, waardoor mijn judo in een stijgende lijn is. Graag zou ik nog een stap verder willen en willen deelnemen aan zoveel mogelijk internationale toernooien en trainingsstages zodat ik me nog meer kan ontwikkelen. Als dat lukt, dan hoop ik door de Judobond geselecteerd te worden om verder Europa in te mogen.

Het is super tof dat dit allemaal mogelijk is. Maar helaas zitten er per toernooi en stage behoorlijke kosten aan vast. Ik zou ontzettend dankbaar zijn als ik met behulp van donateurs mijn droom waar kan maken

  Naam donateur Totaal Recent Betalingswijze
  Eveline Muller € 50 € 50 iDEAL via Mollie
  Tommie (TML Elektro) Muller € 50 € 50 iDEAL via Mollie
  Ls Kalf € 20 € 23 iDEAL via Mollie
  Patricia Grootendorst € 15 € 15 iDEAL via Mollie
  Anonieme donateur € 50 € 1 iDEAL via Mollie
  Geen gegevens gevonden die overeenkomen met uw zoekopdracht
 • No reports posted yet!