Steun de crowdfunding campagne:

Help Danique Koghee Om Haar Doel Te Bereiken

Danique Koghee
Help Danique Koghee om haar doel te bereiken

IJshockey
 • Talent Profiel
  Danique Koghee
  Twisk
  IJshockey
  Noord-Holland
  Trainingskamp team NL dames, voorselectie team NL dames, WK selectie U18 Nederlands dames team (wk is helaas afgelast), selectie U18 Nederlands dames team
  https://scoutvid.com/player/danique-koghee/

Campagne statistieken van
Danique Koghee

€ 1025
6.83%
Donateur(s)
30
Gedoneerd
€ 1025
Dag (en) verstreken
90
Dag(en) te gaan
192
Doelbedrag
€ 15000

Crowdfunding Campagne voor Danique Koghee | Hallo, mijn naam is Danique Koghee, ik ben 15 jaar oud en ik speel ijshockey, maar helaas is het damesijshockey in Nederlan....

Hallo,

mijn naam is Danique Koghee, ik ben 15 jaar oud en ik speel ijshockey, maar helaas is het damesijshockey in Nederland niet zo groot en moet je eigenlijk wel naar het buitenland om op hoger dames niveau te spelen. Mijn droom/doel is dus ook om in het buitenland te gaan spelen om me verder te kunnen ontwikkelen.

Ik zit bij de selectie van het Nederlands dames team U18 en ik train mee bij team NL (senioren). Ik zou naar het WK gaan met de NL U18 dames, maar dit werd helaas afgelast (hopelijk wordt het nog verplaatst naar later dit jaar). Ik speel natuurlijk ook bij een jeugdteam, ik speel bij de Alcmaria Flames U17 en U21 in Alkmaar.

Mijn doel is dus om in het buitenland te gaan spelen en mezelf daar verder te ontwikkelen. Ik heb al met wat mensen gesproken en ben ook al gevraagd of ik in de Verenigde Staten wil komen spelen en dat is dus al volgend ijshockeyseizoen (2022-2023). Dit kost best wel veel geld en op dit moment is het financieel onhaalbaar. Daarom wil ik via Crowdfunding proberen mijn droom/doel te bereiken.

Alle donaties zijn heel erg welkom!

Iedereen die mij steunt zal ik via mijn Instagram: @danique.k91 op de hoogte houden van mijn prestaties. En u kunt desgewenst een vermelding krijgen op mijn instagram.

 

Danique

 

 

 

Bedankt voor de support!
Danique Koghee

Help Danique Koghee om haar doel te bereiken

30

Donateur(s)

€ 1025

Gedoneerd

90

Dag (en) verstreken

€ 15000

Doelbedrag

DONATIE | IJSHOCKEY | NON-PROFIT


Hallo, mijn naam is Danique Koghee, ik ben 15 jaar oud en ik speel ijshockey, maar helaas is het damesijshockey in Nederland niet zo groot en moet je ...Read more

CAMPAGNE LEIDER
Standaard Avatar

Dit is de activiteitenlog van deze campagne waar alle acties zichtbaar zijn die met deze campagne te maken hebben. Hierop zijn ook de terugbetaalde en geannuleerde donaties zichtbaar. Wij werken hiervoor aan een oplossing. In het tabblad Donateurs vind u een overzicht van de daadwerkelijke donaties.

Naam donateur Donatie Extra donatie voor YVGTF Openbaar bericht aan talent bij de donatie:
Johan Timmer € 25
cheyenne volkers € 1
Anonieme donateur € 250
Jordy Veerman € 30 Danique wat een mooie kans zeg! Heel veel succes met je crowdfunding en ik hoop dat je het bedrag snel compleet hebt.
. . € 50 Belofte maakt schuld❤️
Geen gegevens gevonden die overeenkomen met uw zoekopdracht
No reports posted yet!

Alle rechten zijn voorbehouden. 2020 © YVGTF.NL
Website ontwerp, marketing concept en technische realisatie smackitcreations.com