Skip to main content
UPDATE WERKZAAMHEDEN op 2 en 3 juli 2024:

Wegens een grote update van ons platform is yvgtf.nl tijdelijk gesloten van 2 t/m 3 juli 2024.

Danique Koghee
Help Danique Koghee om haar doel te bereiken

IJshockey
Danique Koghee heeft in totaal
€ 1925 opgehaald met 2 campagne(s)
 • Talent Profiel
  ID : 771
  Danique Koghee
  Twisk
  Noord-Holland
  Trainingskamp team NL dames, voorselectie team NL dames, WK selectie U18 Nederlands dames team (wk is helaas afgelast), selectie U18 Nederlands dames team
  https://scoutvid.com/player/danique-koghee/

Campagne statistieken

€ 1275
8.50%
Donateur(s)
31
Gedoneerd
€ 1275
Dag (en) verstreken
858
Dag(en) te gaan
-667
Doelbedrag
€ 15000
UITBETAALD

Crowdfunding Campagne voor Danique Koghee | Hallo, mijn naam is Danique Koghee, ik ben 15 jaar oud en ik speel ijshockey, maar helaas is het damesijshockey in Nederlan....

Hallo,

mijn naam is Danique Koghee, ik ben 15 jaar oud en ik speel ijshockey, maar helaas is het damesijshockey in Nederland niet zo groot en moet je eigenlijk wel naar het buitenland om op hoger dames niveau te spelen. Mijn droom/doel is dus ook om in het buitenland te gaan spelen om me verder te kunnen ontwikkelen.

Ik zit bij de selectie van het Nederlands dames team U18 en ik train mee bij team NL (senioren). Ik zou naar het WK gaan met de NL U18 dames, maar dit werd helaas afgelast (hopelijk wordt het nog verplaatst naar later dit jaar). Ik speel natuurlijk ook bij een jeugdteam, ik speel bij de Alcmaria Flames U17 en U21 in Alkmaar.

Mijn doel is dus om in het buitenland te gaan spelen en mezelf daar verder te ontwikkelen. Ik heb al met wat mensen gesproken en ben ook al gevraagd of ik in de Verenigde Staten wil komen spelen en dat is dus al volgend ijshockeyseizoen (2022-2023). Dit kost best wel veel geld en op dit moment is het financieel onhaalbaar. Daarom wil ik via Crowdfunding proberen mijn droom/doel te bereiken.

Alle donaties zijn heel erg welkom!

Iedereen die mij steunt zal ik via mijn Instagram: @danique.k91 op de hoogte houden van mijn prestaties. En u kunt desgewenst een vermelding krijgen op mijn instagram.

 

Danique

 

 

 

Bedankt voor de support!
Danique Koghee

Help Danique Koghee om haar doel te bereiken

31

Donateur(s)

€ 1275

Gedoneerd

858

Dag (en) verstreken

€ 15000

Doelbedrag

DONATIE | IJSHOCKEY | NON-PROFIT


Hallo, mijn naam is Danique Koghee, ik ben 15 jaar oud en ik speel ijshockey, maar helaas is het damesijshockey in Nederland niet zo groot en moet je ...Read more

CAMPAGNE LEIDER
Standaard Avatar

Naam donateur Donatie Extra donatie voor YVGTF Bericht aan talent:
Pieter VERHOOGT € 250   TEAM Medemblik geeft jou graag een (financieel) zetje in de rug. Veel succes in Amerika en daarna op het WK.  
Johan Timmer € 25    
cheyenne volkers € 1    
Anonieme donateur € 250    
Jordy Veerman € 30   Danique wat een mooie kans zeg! Heel veel succes met je crowdfunding en ik hoop dat je het bedrag snel compleet hebt.  
Geen gegevens gevonden die overeenkomen met uw zoekopdracht
No reports posted yet!