Skip to main content

Dannick Eljon
Help Dannick naar de top van de GK4 in 2024!

Autosport - kart
Dannick Eljon heeft in totaal
€ 330 opgehaald met 1 campagne(s)
 • Talent Profiel
  ID : 1400
  Dannick Eljon
  Oostzaan
  Noord-Holland
  tweevoudig kampioen in de KNAF Digital virtuele competities op GT7

Campagne statistieken

€ 330
4.71%
Donateur(s)
19
Gedoneerd
€ 330
Dag (en) verstreken
201
Dag(en) te gaan
-111
Doelbedrag
€ 7000
UITBETAALD

Crowdfunding Campagne voor Dannick Eljon | Hey, wat leuk dat je even de tijd neemt om mijn stukje te lezen, mijn naam is Dannick. Ik ben 17 jaar en mijn passie is racen....

Hey, wat leuk dat je even de tijd neemt om mijn stukje te lezen, mijn naam is Dannick. Ik ben 17 jaar en mijn passie is racen.

Het begon allemaal 3 jaar geleden. Toen mocht ik mee met een vriend van mijn vader om een keer in de kart van zijn zoon te rijden. Na een paar keer rijden had ik de smaak al goed te pakken en de teambaas van mijn vriend zag het wel zitten om mij voor zijn team te laten rijden. Alleen toen kwam het grote probleem: het geld. Omdat ik zelf niet genoeg geld had om bij een team te gaan karten, besloot ik mij eerst focussen op het racen in een simulator.

Bij het rijden in een simulator(ook wel simracen genoemd) rijd je met een stuur en pedalen, net als in het echt! Maar in plaats van dat je op een echt circuit rijdt, rij je in een spel. Dat is een stuk goedkoper dan echt racen. Ondanks dat is het niet minder realistisch of competitief. Ondertussen probeerde ik ook mee te doen aan een paar echte wedstrijden in huurkarts. Maar ik had nooit het geld om serieus mee te rijden.

Omdat ik niet genoeg geld had om veel te karten besloot ik mij volledig op het racen in de simulator te storten en met resultaat, ik ben dit jaar 2 keer kampioen geworden in de GT7 competitie op het virtuele circuit.

Nu wil ik de volgende stap maken en serieus mee gaan doen aan kartwedstrijden op het echte circuit. Want als ik echt wil doorbreken, dan moet ik bewijzen dat ik ook op het echte circuit net zo snel ben! Maar om dat te kunnen heb ik geld nodig, meer dan ik zelf bij elkaar kan sparen. Een volledig seizoen kost tenminste €7000,- en daarvoor vraag ik uw hulp. Met elke donatie, hoe klein ook, helpt u mij om mee te kunnen racen in echte kartwedstrijden zodat ik mijn dromen kan gaan waarmaken!

Voor de donateurs heb ik een aantal leuke beloningen bedacht om te laten zien hoe blij ik ben met alle hulp. Meer info daarover is ook op deze pagina te vinden.

Helpt u mij om naast de virtuele racewereld, ook de echte racewereld te veroveren?

Heel erg bedankt!

 

Bedankt voor de support!
Dannick Eljon

Help Dannick naar de top van de GK4 in 2024!

19

Donateur(s)

€ 330

Gedoneerd

201

Dag (en) verstreken

€ 7000

Doelbedrag

DONATIE | AUTOSPORT - KART | NON-PROFIT


Hey, wat leuk dat je even de tijd neemt om mijn stukje te lezen, mijn naam is Dannick. Ik ben 17 jaar en mijn passie is racen. Het begon allemaal 3 j ...Read more

CAMPAGNE LEIDER
Standaard Avatar

Naam donateur Donatie Extra donatie voor YVGTF Bericht aan talent:
Désirée en Jaap € 10   Zet hem op komend jaar!! 
Nicole Scholten € 5   Gezellige feestdagen en bedankt voor de bezorging van Nieuwsblad Oostzaan op de Waterput! 
F den Tenter € 20   Hoop dat je een Max in de dop bent  
Peter en Mieke € 10   Als je net zo snel kunt racen als kranten bezorgen dan komt het wel goed 
Michel € 15   Dannick ik hoop dat je een goede geld schieter kan vinden en je droom kan waar maken.  
Geen gegevens gevonden die overeenkomen met uw zoekopdracht
No reports posted yet!

TEGENPRESTATIES

Wat is er nu mooier dan iets geven en daarvoor iets terugkrijgen? Talenten geven je de mogelijkheid om voor bepaalde bedragen een tegenprestatie te ontvangen.