Skip to main content

Daria Danilova
Help Daria Danilova de zomer door!

Schaatsen - Kunstrijden
Daria Danilova heeft in totaal
€ 2500 opgehaald met 2 campagne(s)
 • Talent Profiel
  ID : 846
  Daria Danilova
  Zandvoort
  Noord-Holland
  9e plek Wereld Kampioenschappen 2022

Campagne statistieken

€ 1000
50.00%
Donateur(s)
1
Gedoneerd
€ 1000
Dag (en) verstreken
415
Dag(en) te gaan
-394
Doelbedrag
€ 2000
UITBETAALD

Crowdfunding Campagne voor Daria Danilova | Mijn naam is Daria Danilova, 20 jaar oud, ik woon in Heerenveen en ik beoefen de sport kunstschaatsen in de discipline paarr....

Mijn naam is Daria Danilova, 20 jaar oud, ik woon in Heerenveen en ik beoefen de sport kunstschaatsen in de discipline paarrijden samen met mijn partner Michel Tsiba.


Ik schaats 5 jaar samen met Michel, in deze 5 jaar hebben wij al mooie resultaten bereikt, met als beste prestatie een 9e plek op het WK van 2022 en een 13e plek op het WK van 2023. Daarnaast zijn wij 3-voudig Nederlands Kampioen, hebben wij 2 EK’s en 3 WK’s gereden, waarbij wij geschiedenis schreven in 2021 door het eerste Nederlandse paar ooit te zijn die mee deed aan een WK.

Michel en ik hebben een doel, met de top meedraaien op de Olympische Spelen van 2026. Wij doen er alles aan om dit doel te verwezenlijken. Met onze prestaties zijn wij goed op weg om dit te behalen. 

Helaas, zelfs met onze prestaties en potentie, krijgen wij nog steeds helaas geen financiële ondersteuning. Naast het feit dat wij geen inkomen hebben omdat wij full time bezig zijn met onze sport, kunnen we niet eens alle kosten dekken van onze trainingen. Vandaar hebben we jullie hulp nodig! Help ons op weg naar de medailles, wij zamelen geld in zodat wij in de zomer op trainingstages kunnen op ons optimaal voor te bereiden voor volgende seizoen!

Help ons op weg naar de top! Wij waarderen jullie hulp, elke bijdrage brengt on een stap vooruit! Super bedankt en hopen op jullie steun!

Bedankt voor de support!
Daria Danilova

Help Daria Danilova de zomer door!

1

Donateur(s)

€ 1000

Gedoneerd

415

Dag (en) verstreken

€ 2000

Doelbedrag

DONATIE | SCHAATSEN - KUNSTRIJDEN | NON-PROFIT


Mijn naam is Daria Danilova, 20 jaar oud, ik woon in Heerenveen en ik beoefen de sport kunstschaatsen in de discipline paarrijden samen met mijn partn ...Read more

CAMPAGNE LEIDER
Standaard Avatar

Naam donateur Donatie Extra donatie voor YVGTF Bericht aan talent:
Yvonne van Gennip Talent Fonds € 1000   Het Yvonne van Gennip Talent Fonds wenst je veel succes én plezier met je sportieve carrière!  
Geen gegevens gevonden die overeenkomen met uw zoekopdracht
No reports posted yet!