Skip to main content

Daria Danilova
Help Daria Danilova met zijn partner Michel Tsiba op weg naar volgend seizoen!

Schaatsen - Kunstrijden
Daria Danilova heeft in totaal
€ 2500 opgehaald met 2 campagne(s)
 • Talent Profiel
  ID : 846
  Daria Danilova
  Zandvoort
  Noord-Holland
  9e plek Wereld Kampioenschappen 2022

Campagne statistieken

€ 1500
50.00%
Donateur(s)
1
Gedoneerd
€ 1500
Dag (en) verstreken
765
Dag(en) te gaan
-735
Doelbedrag
€ 3000
UITBETAALD

Crowdfunding Campagne voor Daria Danilova | Mijn naam is Daria Danilova, 18 jaar oud, ik woon in Zandvoort en ik beoefen de sport kunstschaatsen in de discipline paarri....

Mijn naam is Daria Danilova, 18 jaar oud, ik woon in Zandvoort en ik beoefen de sport kunstschaatsen in de discipline paarrijden samen met mijn partner Michel Tsiba.


Michel en ik schaatsen pas 4 jaar samen, in deze 4 jaar hebben wij al mooie resultaten bereikt, zo zijn wij 3-voudig Nederlands Kampioen, hebben wij 2 EK’s en 2 WK’s gereden, waarbij wij geschiedenis schreven in 2021 door het eerste Nederlandse paar ooit te zijn die mee deed aan een WK. Onze beste klassering is de 9e plaats op de Wereld Kampioenschappen van 2022 die afgelopen maart gehouden werden in Montpellier, Frankrijk. Michel en ik hebben een doel, met de top meedraaien op de Olympische Spelen van 2026. Wij doen er alles aan om dit doel te verwezenlijken.

Zelfs met een top 9 klassering op een WK krijgen wij nog steeds helaas geen financiële ondersteuning. Naast het feit dat wij geen inkomen hebben omdat wij full time bezig zijn met onze sport, kunnen we niet eens alle kosten dekken van onze trainingen. Vandaar hebben we jullie hulp nodig! Help ons op weg naar de medailles, wij zamelen geld in zodat wij in de zomer op trainingstages kunnen in het buitenland om ons optimaal voor te kunnen bereiden op volgend seizoen. Door onze prestaties hebben we grote wedstrijden op de planning staan waar we mee willen draaien met de top zoals de Senior Grand Prixs, EK en WK.

Help ons op weg naar de top! Wij waarderen jullie hulp, elke bijdrage brengt on een stap vooruit! Super bedankt en hopen op jullie steun!

 

Bekijk hier een onze lange kur van onze historische 9e plek op het WK! https://www.eurosport.nl/kunstrijden/wk-kunstrijden-bekijk-de-kur-waarmee-danilova-en-tsiba-negende-worden-bij-het-paarrijden_vid1655956/video.shtml

Bedankt voor de support!
Daria Danilova

Help Daria Danilova met zijn partner Michel Tsiba op weg naar volgend seizoen!

1

Donateur(s)

€ 1500

Gedoneerd

765

Dag (en) verstreken

€ 3000

Doelbedrag

DONATIE | SCHAATSEN - KUNSTRIJDEN | NON-PROFIT


Mijn naam is Daria Danilova, 18 jaar oud, ik woon in Zandvoort en ik beoefen de sport kunstschaatsen in de discipline paarrijden samen met mijn partne ...Read more

CAMPAGNE LEIDER
Standaard Avatar

Naam donateur Donatie Extra donatie voor YVGTF Bericht aan talent:
Yvonne van Gennip Talent Fonds € 1500   Beste Daria, Het Yvonne van Gennip Talent Fonds wenst je veel succes én plezier met je sportieve carrière! 
Geen gegevens gevonden die overeenkomen met uw zoekopdracht
No reports posted yet!