Skip to main content
UPDATE WERKZAAMHEDEN op 2 en 3 juli 2024:

Wegens een grote update van ons platform is yvgtf.nl tijdelijk gesloten van 2 t/m 3 juli 2024.

Dutch Men's FISU 8+
Help de Nederlandse FISU acht naar World University Games in Chengdu, China

Roeien
Dutch Men's FISU 8+ heeft in totaal
€ 1212 opgehaald met 2 campagne(s)
 • Talent Profiel
  ID : 1186
  Dutch Men's FISU 8+
  Eindhoven
  Roeien
  Noord-Brabant
  Nederlands kampioen in de Acht, 4e plek op de Internation Wedau Regatta

Campagne statistieken

€ 662
3.01%
Donateur(s)
19
Gedoneerd
€ 662
Dag (en) verstreken
393
Dag(en) te gaan
-335
Doelbedrag
€ 22000
UITBETAALD

Crowdfunding Campagne voor Dutch Men's FISU 8+ | Na een intensief selectietraject is begin mei de Nederlandse FISU mannen 8+ geselecteerd! Na een eerste krachtmeting op....

Na een intensief selectietraject is begin mei de Nederlandse FISU mannen 8+ geselecteerd! Na een eerste krachtmeting op de International Wedau Regatta in Duisburg, trainen zij de komende maanden naar het hoofddoel: winst op de FISU World University Games in Chengdu, China, waar zij voor Nederland zullen uitkomen! Zij hebben hiervoor uw hulp nodig!  Door te doneren aan deze getalenteerde roeiploeg stelt u hen in staat om hun vaardigheden te tonen op een wereldwijd podium, waarbij ze zowel hun land als de idealen van sportiviteit vertegenwoordigen. Uw steun helpt niet alleen bij het dekken van reiskosten en materiaalkosten, maar bevordert ook de groei van jonge atleten en promoot de waarden van teamwork, discipline en vastberadenheid.

De FISU World University Games, ookwel de Universiade genoemd, is het hoogste studenten sportevenement ter wereld! Aanstaande zomer zal een Nederlandse delegatie van verschillende sporten hier uitkomen en strijden tegen de studenten wereldtop. Het evenement vindt plaats van 27 juli t/m 8 augustus in Chengdu, China! De roeiwedstrijden zullen van 4 t/m 6 augustus plaatsvinden. 

Het doel is gebaseerd op de kosten van het vliegticket, 1385,- € per persoon, en de verblijfkosten, 35,- € per persoon per nacht.

Volg onze avonturen via onze Instagram: https://www.instagram.com/fisu_m8/

De acht bestaat uit de roeiers: Robert Tiemeijer (Thêta | Eindhoven), Vosse Meijssen (Proteus-Eretes | Delft), Sander Hazelaar (Proteus-Eretes | Delft), Kevin-Lee Bieshaar (Okeanos | Amsterdam), Wessel Hesselink (Aegir | Groningen), Martijn Bos (Skadi | Rotterdam), Mats van Sabben (Skøll | Amsterdam) en Dolf Rutten (Njord | Leiden). Ze worden gestuurd door Aniek van Veenen (Orca | Utrecht). Het coach kader bestaat uit: Karen van Vianen, Otto Koppius en John Onneweer. 

 

Bedankt voor de support!
Dutch Men's FISU 8+

Help de Nederlandse FISU acht naar World University Games in Chengdu, China

19

Donateur(s)

€ 662

Gedoneerd

393

Dag (en) verstreken

€ 22000

Doelbedrag

DONATIE | ROEIEN | NON-PROFIT


Na een intensief selectietraject is begin mei de Nederlandse FISU mannen 8+ geselecteerd! Na een eerste krachtmeting op de International Wedau Regatta ...Read more

CAMPAGNE LEIDER
Standaard Avatar

Naam donateur Donatie Extra donatie voor YVGTF Bericht aan talent:
Roderick € 10   Jonghe Vieeeeeer 
Van Sabben € 30   Succes in China 
Remy € 10   Succes Aniek en de mannen! 🦍 
Niels en Miranda € 200   Heel veel succes én plezier gewenst met jullie mooie avontuur in China. Het podium wacht op jullie!  
Olaf € 10    
Geen gegevens gevonden die overeenkomen met uw zoekopdracht
No reports posted yet!

TEGENPRESTATIES

Wat is er nu mooier dan iets geven en daarvoor iets terugkrijgen? Talenten geven je de mogelijkheid om voor bepaalde bedragen een tegenprestatie te ontvangen.