Skip to main content
Standaard Avatar

Flik Flak Acro Topsport
Help de topsportgroep Acro Flik-Flak naar (inter)nationaal Goud!

Talentboek Brabant
 • Talent Profiel
  ID : 1381
  Flik Flak Acro Topsport
  Den Bosch
  Gymnastiek Acro
  Noord-Brabant
  Nederlands Kampioen A klasse. 7de plaats op de World Acro Cup.
  https://www.flik-flak.nl/sport/acro

41

Donateur(s)

€ 1710

Gedoneerd

215

Dag (en) verstreken

€ 5000

Doelbedrag
34.2% Gefinancieerd

DONATIE | GYMNASTIEK- ACROGYM | NON-PROFIT


Hi, wij zijn de sporters van de topsportgroep Acro Flik-Flak Den Bosch. Dit seizoen bestaat onze groep uit 24 meiden van 7 tot 22 jaar oud. Acrogym is onze sport en passie! Naast onze school, opleiding en baan reizen wij daarom vier tot vijf keer per week vanuit heel Nederland naar Den Bosch. Ongeveer 15 tot 20 uur staan we elke week weer enthousiast in de sportzaal met als doel ons te kwalificeren voor het NK en voor onze junioren en senioren teams om voor Nederland uit te komen op het EK, WK e Lees het hele verhaal

Hi, wij zijn de sporters van de topsportgroep Acro Flik-Flak Den Bosch. Dit seizoen bestaat onze groep uit 24 meiden van 7 tot 22 jaar oud. Acrogym is onze sport en passie! Naast onze school, opleiding en baan reizen wij daarom vier tot vijf keer per week vanuit heel Nederland naar Den Bosch. Ongeveer 15 tot 20 uur staan we elke week weer enthousiast in de sportzaal met als doel ons te kwalificeren voor het NK en voor onze junioren en senioren teams om voor Nederland uit te komen op het EK, WK en de Worldcup.

Wij hebben al diverse nationale en internationale prijzen behaald, maar werken hard om onze ontwikkeling en prestaties te verbeteren op nationaal, Europees en wereld niveau. Dit kunnen wij alleen niet zonder steun van sponsoren, omdat acrogym geen Olympische sport is en niet financieel ondersteund wordt door de KNGU en NOC*NSF. Alles moeten wij als sporters (of onze ouders) zelf betalen.

Naast onze contributie en wedstrijdkleding, hebben we kosten voor onze binnenlandse en buitenlandse coaches, trainingspakken, het laten maken van de choreografieën, reizen, overnachtingen, maaltijden en het meesturen van voedings- en mentale coaches naar buitenlandse wedstrijden.

We hopen een bijdrage aan de kosten voor het team in te zamelen door allerlei acties: sponsoring, crowdfunding, verkoop van turnkleding, statiegeldflessen, het geven van demo’s en shows door de sporters en het organiseren van events en wedstrijden.

Maar we kunnen het niet alleen. Daarom vragen wij jullie, onze supporters, om een bijdrage zodat we dit avontuur mogelijk kunnen maken. Ook als je iemand kent die bedrijfsmatig ons zou willen sponsoren, horen we dat graag. Helpen jullie ons mee?

  Naam donateur Totaal Recent Betalingswijze
  Anonieme donateur € 15 € 178 iDEAL via Mollie
  Robin en Lucia € 50 € 53 iDEAL via Mollie
  Anonieme donateur € 10 € 178 iDEAL via Mollie
  Luna € 10 € 10 iDEAL via Mollie
  Van der donk projecten € 10 € 10 iDEAL via Mollie
  Geen gegevens gevonden die overeenkomen met uw zoekopdracht
 • No reports posted yet!
 • Afbeeldingen