Skip to main content

Dione Voskamp
Help Dione Voskamp naar het WK in 2023

Schaatsen - Langebaan
Dione Voskamp heeft in totaal
€ 3077 opgehaald met 3 campagne(s)
 • Talent Profiel
  ID : 654
  Dione Voskamp
  De Lier
  Zuid-Holland
  Wereldkampioen Teamsprint 2022, 6e EK Afstanden 500m 2022, Meerdere keren Nederlands Kampioen pure sprint + sprint
  dionevoskamp.nl

Campagne statistieken

€ 682
34.10%
Donateur(s)
9
Gedoneerd
€ 682
Dag (en) verstreken
629
Dag(en) te gaan
-509
Doelbedrag
€ 2000
UITBETAALD

Crowdfunding Campagne voor Dione Voskamp | Mijn naam is Dione Voskamp een echte 500m rijdster en ik kom uit De Lier, een gezellig dorp in het Westland. Sinds mei 2019 b....

Mijn naam is Dione Voskamp een echte 500m rijdster en ik kom uit De Lier, een gezellig dorp in het Westland. Sinds mei 2019 ben ik woonachtig in de schaatshoofdstad van de wereld Heereveen.

Sinds mijn verhuizing naar Friesland stonden de Olympische spelen van 2022 centraal. In mijn route hiernaar rij ik al 3 jaar mee met de Worldcups op de 500m. heb ik een top 10 klassering behaald op het EK Aftanden en ben ik samen met Jutta Leerdam en Femke kok wereldkampioen geworden op de teamsprint. Met een stijgende lijn slipte de Olympische spelen naar Beijing net uit me handen met 0,16 seconden te langzaam. En nu het doel om dit in 2026 wel te behalen.

Vorig seizoen heb ik in een commercieel team Worldstream Corendon mogen schaatsen samen met mijn trainer Daniel Creig. Dit seizoen trek ik met Daniel de route naar de volgende Olympische Spelen door met een aantal internationale topschaatsers op wereld niveau. Waar dit jaar de focus ligt op het behalen van de wereldbekers en het WK Afstanden.

Het voordeel van een internationaal team is dat wij met zijn allen de wereldbekers cylcus kunnen doorlopen en daardoor ook goed met elkaar kunnen blijven groeien. We hopen hierdoor de jeugd te motiveren om door te gaan met schaatsen en te laten zien dat buiten een commercieel team ook jouw doelen haalbaar zijn.

Een nadeel van ons internationale collectief is dat we alles zelf moeten financieren zelfs de ijsuren waar we op staan en daarom zou het geweldig zijn als je mij hier in kunt steunen.

 

Bedankt voor de support!
Dione Voskamp

Help Dione Voskamp naar het WK in 2023

9

Donateur(s)

€ 682

Gedoneerd

629

Dag (en) verstreken

€ 2000

Doelbedrag

DONATIE | SCHAATSEN - LANGEBAAN | NON-PROFIT


Mijn naam is Dione Voskamp een echte 500m rijdster en ik kom uit De Lier, een gezellig dorp in het Westland. Sinds mei 2019 ben ik woonachtig in de sc ...Read more

CAMPAGNE LEIDER
Standaard Avatar

Naam donateur Donatie Extra donatie voor YVGTF Bericht aan talent:
Piet Bommer € 50   Voor een extra zetje. 
Anonieme donateur € 20    
Anonieme donateur € 250    
KP HOLLAND € 100   Op naar de OS, 'Don' Dione! 
René Vosser € 50   Succes Dione! Wat zal jij trots zijn als je straks op het WK podium staat. 🥇🏆😀 
Geen gegevens gevonden die overeenkomen met uw zoekopdracht
No reports posted yet!