Skip to main content
UPDATE WERKZAAMHEDEN op 2 en 3 juli 2024:

Wegens een grote update van ons platform is yvgtf.nl tijdelijk gesloten van 2 t/m 3 juli 2024.

Dyon van Wijlick
Help Dyon op weg naar 2028!

Badminton
Dyon van Wijlick heeft in totaal
€ 3968 opgehaald met 3 campagne(s)
 • Talent Profiel
  ID : 850
  Dyon van Wijlick
  Venlo
  Gelderland
  3e plek Nederlands kampioenschap badminton., meerdere malen nederlands jeugdkampioen., Kwartfinale Italian International 2021., 3e plek Bulgarian Junior 2021 en 3e plek Spanisch Junior 2021

Campagne statistieken

€ 1601
64.04%
Donateur(s)
4
Gedoneerd
€ 1601
Dag (en) verstreken
774
Dag(en) te gaan
-744
Doelbedrag
€ 2500
UITBETAALD

Crowdfunding Campagne voor Dyon van Wijlick | Hallo! Ik ben Dyon van Wijlick, 18 jaar oud en kom uit Belfeld (Venlo). Doordeweeks train ik full-time op het Nationaal Sp....

Hallo! Ik ben Dyon van Wijlick, 18 jaar oud en kom uit Belfeld (Venlo). Doordeweeks train ik full-time op het Nationaal Sportcentrum Papendal met de nationale jeugdselectie. Ook speel ik voor mijn club BV Almere. 

 

Met mijn vaste partners (Kirsten de Wit en Brian Wassink) uit de nationale selectie speel ik ook veel internationale toernooien. Zo ga ik volgende maand naar Italië, Litouwen en Duitsland. 

 

Vorig jaar heb ik met dank aan vele van jullie veel toernooien kunnen spelen en veel kunnen trainen! Hiervoor wil ik jullie graag bedanken. Hierdoor heb ik dus ook een aantal goede prestaties in het afgelopen jaar geleverd. Zoals; 2-maal halve finale op de Nederlandse Kampioenschappen, kwartfinale op Italian International, het winnen van Belgium Junior U19 en nog 2 halve finales op internationale jeugdtoernooien.

 

Deze toernooien, het wonen en leven op het nationaal sportcentrum kosten allemaal veel geld, hiervoor vraag ik jullie om een (vrijwillige) bijdrage. Alles is welkom!

 

Natuurlijk wordt ik op financieel en materieel gebied goed gesteund door mijn ouders en sponsoren. Graag wil ik hiervoor ook speciaal bedanken; Bees-sport, FysioTeam Tegelen, Adidas Badminton.

 

Mocht u ook geïnteresseerd zijn in een samenwerking, stuur mij dan een privé berichtje!

 

 

Bedankt voor de support!
Dyon van Wijlick

Help Dyon op weg naar 2028!

4

Donateur(s)

€ 1601

Gedoneerd

774

Dag (en) verstreken

€ 2500

Doelbedrag

DONATIE | BADMINTON | NON-PROFIT


Hallo! Ik ben Dyon van Wijlick, 18 jaar oud en kom uit Belfeld (Venlo). Doordeweeks train ik full-time op het Nationaal Sportcentrum Papendal met de n ...Read more

CAMPAGNE LEIDER
Standaard Avatar

Naam donateur Donatie Extra donatie voor YVGTF Bericht aan talent:
Familie Van Horck € 50   Succes met alles wat er er op je pad komt! 💪🏸 
Andy Buijk € 1   Hoop dat het helpt🙏🏼 
Anonieme donateur € 50    
Yvonne van Gennip Talent Fonds € 1500   Beste Dyon, Het Yvonne van Gennip Talent Fonds wenst je veel succes én plezier met je sportieve carrière! 
Geen gegevens gevonden die overeenkomen met uw zoekopdracht
No reports posted yet!