Steun de crowdfunding campagne:

Help Elias Ridder Naar De Olympische Spelen Van Parijs In 2024

 • Start
 • Talentboek
 • Help Elias Ridder naar de Olympische Spelen van Parijs in 2024

Elias Ridder
Help Elias Ridder naar de Olympische Spelen van Parijs in 2024

Gymnastiek - Turnen
 • Talent Profiel
  Elias Ridder
  Zwolle
  Gymnastiek
  Overijssel
  Ik ben regerend Nederlands kampioen bij de junioren op de meerkamp, brug en rekstok., Sinds mijn 16 zit ik bij het Nederlands team., Ik ben uitgekomen voor Nederland bij een interland.

Campagne statistieken van
Elias Ridder

€ 1000
50.00%
Donateur(s)
1
Gedoneerd
€ 1000
Dag (en) verstreken
161
Dag(en) te gaan
-96
Doelbedrag
€ 2000
UITBETAALD

Crowdfunding Campagne voor Elias Ridder | Ik ben Elias Ridder, 19 jaar en woon in Zwolle. Ik ben student aan de Hogeschool Windesheim in Zwolle. Ik volg de opleiding Fi....

Ik ben Elias Ridder, 19 jaar en woon in Zwolle. Ik ben student aan de Hogeschool Windesheim in Zwolle. Ik volg de opleiding Finance & Control.
Ik turn bij Turnacademie Zwolle. Mijn droom is om in 2024 en-/of in 2028 aan de Olympische Spelen deel te nemen. Deze droom is dan ook gelijk mijn grootste motivatie.

Ik sta er nu goed voor. Vooral op de toestellen voltige en brug; daar ben ik wat betreft de moeilijkheid van het programma op de goede weg. De stappen die ik ga zetten in de komende jaren zijn het verbeteren van de moeilijkheid en netheid op deze twee toestellen en dan vooral ook alle elementen achter elkaar kunnen doen, zodat de oefening er mooi uit ziet. Door die oefeningen vlekkeloos te kunnen turnen hoop ik bij internationale toernooien ervaring op te kunnen doen en zo uiteindelijk de Olympische Spelen te halen.

Om de contributie, wedstrijdkleding / trainingskleding, turn materiaal en de wedstrijden waar dit jaar aan deelneem te kunnen betalen, heb ik financiële middelen nodig om dit te bekostigen. 

Uw bijdrage zou mij enorm helpen om mijn doel te bereiken.  

Bedankt voor de support!
Elias Ridder

Help Elias Ridder naar de Olympische Spelen van Parijs in 2024

1

Donateur(s)

€ 1000

Gedoneerd

161

Dag (en) verstreken

€ 2000

Doelbedrag

DONATIE | GYMNASTIEK - TURNEN | NON-PROFIT


Ik ben Elias Ridder, 19 jaar en woon in Zwolle. Ik ben student aan de Hogeschool Windesheim in Zwolle. Ik volg de opleiding Finance & Control.Ik t ...Read more

CAMPAGNE LEIDER
Standaard Avatar

Dit is de activiteitenlog van deze campagne waar alle acties zichtbaar zijn die met deze campagne te maken hebben. Hierop zijn ook de terugbetaalde en geannuleerde donaties zichtbaar. Wij werken hiervoor aan een oplossing. In het tabblad Donateurs vind u een overzicht van de daadwerkelijke donaties.

Naam donateur Donatie Extra donatie voor YVGTF Openbaar bericht aan talent bij de donatie:
Yvonne van Gennip Talent Fonds € 1000 Beste Elias, Het Yvonne van Gennip Talent Fonds wenst je veel succes én plezier met je sportieve carrière!
Geen gegevens gevonden die overeenkomen met uw zoekopdracht
No reports posted yet!

Alle rechten zijn voorbehouden. 2020 © YVGTF.NL
Website ontwerp, marketing concept en technische realisatie smackitcreations.com