Skip to main content

Elias Ridder
Help Elias Ridder naar de Olympische Spelen van Parijs in 2024

Gymnastiek - Turnen
Elias Ridder heeft in totaal
€ 1000 opgehaald met 1 campagne(s)
 • Talent Profiel
  ID : 815
  Elias Ridder
  Zwolle
  Overijssel
  Ik ben regerend Nederlands kampioen bij de junioren op de meerkamp, brug en rekstok., Sinds mijn 16 zit ik bij het Nederlands team., Ik ben uitgekomen voor Nederland bij een interland.

Campagne statistieken

€ 1000
50.00%
Donateur(s)
1
Gedoneerd
€ 1000
Dag (en) verstreken
762
Dag(en) te gaan
-697
Doelbedrag
€ 2000
UITBETAALD

Crowdfunding Campagne voor Elias Ridder | Ik ben Elias Ridder, 19 jaar en woon in Zwolle. Ik ben student aan de Hogeschool Windesheim in Zwolle. Ik volg de opleiding Fi....

Ik ben Elias Ridder, 19 jaar en woon in Zwolle. Ik ben student aan de Hogeschool Windesheim in Zwolle. Ik volg de opleiding Finance & Control.
Ik turn bij Turnacademie Zwolle. Mijn droom is om in 2024 en-/of in 2028 aan de Olympische Spelen deel te nemen. Deze droom is dan ook gelijk mijn grootste motivatie.

Ik sta er nu goed voor. Vooral op de toestellen voltige en brug; daar ben ik wat betreft de moeilijkheid van het programma op de goede weg. De stappen die ik ga zetten in de komende jaren zijn het verbeteren van de moeilijkheid en netheid op deze twee toestellen en dan vooral ook alle elementen achter elkaar kunnen doen, zodat de oefening er mooi uit ziet. Door die oefeningen vlekkeloos te kunnen turnen hoop ik bij internationale toernooien ervaring op te kunnen doen en zo uiteindelijk de Olympische Spelen te halen.

Om de contributie, wedstrijdkleding / trainingskleding, turn materiaal en de wedstrijden waar dit jaar aan deelneem te kunnen betalen, heb ik financiële middelen nodig om dit te bekostigen. 

Uw bijdrage zou mij enorm helpen om mijn doel te bereiken.  

Bedankt voor de support!
Elias Ridder

Help Elias Ridder naar de Olympische Spelen van Parijs in 2024

1

Donateur(s)

€ 1000

Gedoneerd

762

Dag (en) verstreken

€ 2000

Doelbedrag

DONATIE | GYMNASTIEK - TURNEN | NON-PROFIT


Ik ben Elias Ridder, 19 jaar en woon in Zwolle. Ik ben student aan de Hogeschool Windesheim in Zwolle. Ik volg de opleiding Finance & Control.Ik t ...Read more

CAMPAGNE LEIDER
Standaard Avatar

Naam donateur Donatie Extra donatie voor YVGTF Bericht aan talent:
Yvonne van Gennip Talent Fonds € 1000   Beste Elias, Het Yvonne van Gennip Talent Fonds wenst je veel succes én plezier met je sportieve carrière! 
Geen gegevens gevonden die overeenkomen met uw zoekopdracht
No reports posted yet!