Skip to main content

Elin Geerlings
Help Elin Geerlings naar de WSL junior Pro

Surfen
Elin Geerlings heeft in totaal
€ 4310 opgehaald met 2 campagne(s)
 • Talent Profiel
  ID : 708
  Elin Geerlings
  Amsterdam
  Noord-Holland
  deelname NK

Campagne statistieken

€ 100
1.67%
Donateur(s)
1
Gedoneerd
€ 100
Dag (en) verstreken
72
Dag(en) te gaan
147
Doelbedrag
€ 6000

Crowdfunding Campagne voor Elin Geerlings | Wie ben ik Ik ben Elin Geerlings. Ik ben net 16 jaar en surf nu 2,5 jaar. Ik woon in Amsterdam en doe daar dit jaar eindexa....

Wie ben ik

Ik ben Elin Geerlings. Ik ben net 16 jaar en surf nu 2,5 jaar. Ik woon in Amsterdam en doe daar dit jaar eindexamen HAVO via het TopSportTalentStroomprogramma op het Calandlyceum. 

De Nederlandse zee heeft helaas niet altijd consistente mooie golven waar je veel kan trainen op het verbeteren van je techniek. Er wordt wel eens gezegd, als je kunt surfen in Nederland, dan kun je dat overal. Maar om echt goed te worden red je het niet met alleen de Nederlandse golven. Dan heb je ook heel veel training nodig op consistente golven en daarvoor moet je als Nederlandse surfer toch echt naar het buitenland.

Wat ik heb bereikt na mijn vorige campagne

Dankzij mijn afgelopen crowdfunding heb ik daarna kunnen trainen in Marokko, Portugal, Engeland en Spanje. Deze trainingsstages hebben ervoor gezorgd dat ik 1e ben geworden bij The Night surffest Northern Europe (women U16), 1e ben geworden bij Groms Queen of the North Sea (Women U16) en afgelopen zomer ben geselecteerd voor Boardmasters juniors (U18) in Engeland. Prestaties waar ik trots op ben.  

Waarvoor wil ik mijn nieuwe crowdfunding gebruiken

Alle internationale wedstrijden zijn in het buitenland. Dus om te meten waar je staat ten opzichte van andere internationale surfers uit jouw leeftijdscategorie, moet je naar het buitenland. Om de kosten voor de reizen, trainingen en het inschrijfgeld voor de wedstrijden te betalen heb ik deze crowdfundpagina opgezet.

Trainingen

Dit seizoen ga ik op trainingsstage naar Spanje (winter), Engeland (voorjaar) en Frankrijk (zomer).

Wedstrijden

Ik wil komend jaar meedoen aan wedstrijden in Zwitserland, Portugal, Spanje, Denemarken en Engeland. Daarnaast wil ik komend seizoen meedoen met 3 WSL pro junior wedstrijden. 

Hoeveel heb ik hiervoor nodig

In totaal hoop ik met deze crowdfunding daarom €6000,- op te halen.

Bedankt voor de support!
Elin Geerlings

Help Elin Geerlings naar de WSL junior Pro

1

Donateur(s)

€ 100

Gedoneerd

72

Dag (en) verstreken

€ 6000

Doelbedrag

DONATIE | SURFEN | NON-PROFIT


Wie ben ik Ik ben Elin Geerlings. Ik ben net 16 jaar en surf nu 2,5 jaar. Ik woon in Amsterdam en doe daar dit jaar eindexamen HAVO via het TopSport ...Read more

CAMPAGNE LEIDER
Standaard Avatar

Naam donateur Donatie Extra donatie voor YVGTF Bericht aan talent:
Anonieme donateur € 100    
Geen gegevens gevonden die overeenkomen met uw zoekopdracht
No reports posted yet!