Steun de crowdfunding campagne:

Ondersteun Mijn Weg Naar De Top!

Eline Jansen
Ondersteun mijn weg naar de top!

Schaatsen - Langebaan
 • Talent Profiel
  Eline Jansen
  Deventer
  Schaatsen - Langebaan
  Overijssel
  2e NK allround junioren 3000m 2019, 8e NK mass-start senioren 2019 & 2020, Deelname NK Allround senioren 2020, WKKT 2021 3000m, NK afstanden 2021 3000m
  https://eline-jansen.webnode.nl/

Campagne statistieken van
Eline Jansen

€ 1250
25.00%
Donateur(s)
5
Gedoneerd
€ 1250
Dag (en) verstreken
172
Dag(en) te gaan
32
Doelbedrag
€ 5000

Crowdfunding Campagne voor Eline Jansen | Hoi allemaal! Ik ben 20 jaar en schaats lange afstanden. In de toekomst hoop ik grote wedstrijden te kunnen winnen op de 5000....

Hoi allemaal! Ik ben 20 jaar en schaats lange afstanden. In de toekomst hoop ik grote wedstrijden te kunnen winnen op de 5000 meter. Ik heb al op het NK afstanden (2x), het NK Allround (2x), het WKKT mogen starten op de 3000m en mass-start! Bij de junioren heb ik meerdere podiumplekken behaald op de 3000 meter. Naast het langebaanschaatsen doe ik marathon schaatsen en wielrennen. Ook doe ik een full time studie Fysiotherapie. Ik heb ambities op de lange afstanden van het langebaanschaatsen en in het marathonschaatsen zowel op de baanwedstrijden als op natuurijs. Dit seizoen zal ik in het schaatsen op beide disciplines uitkomen voor team van Ramshorst! 
 
Naast ambities op het ijs wil ik mij ook ontwikkelen in het wielrennen. Dit seizoen liet ik al zien mee te kunnen doen met de top zonder contract op het Nederlands Kampioenschap met het behalen van een 10e plaats! 
 
Ik train nu zo'n 10/11 keer per week. Ik doe dit op de racefiets, in het krachthonk op de skeelerbaan of ijsbaan. Ik schaats inmiddels al 13 jaar waarvan ongeveer 10 jaar wedstrijden. Elk jaar blijf ik mezelf verbeteren en die lijn wil ik de komende jaren graag doortrekken.
 
Voor het schaatsen woon ik nu ook op kamers in Heerenveen en dat maakt dat ik veel kosten maak voor het sporten. Naast mijn studie en de vele trainingen zitten helaas geen mogelijkheden tot een baantje. Dit maakt dan ook dat ik voor mijn materialen (schaatsen/fiets/onderhoud/kleding), mijn vervoer en mijn voeding uw steun vraag! 

Ik hoop dat ik mijn ambities kan waarmaken! 

 
Bedankt voor de support!
Eline Jansen

Ondersteun mijn weg naar de top!

5

Donateur(s)

€ 1250

Gedoneerd

172

Dag (en) verstreken

€ 5000

Doelbedrag

DONATIE | SCHAATSEN - LANGEBAAN | NON-PROFIT


Hoi allemaal! Ik ben 20 jaar en schaats lange afstanden. In de toekomst hoop ik grote wedstrijden te kunnen winnen op de 5000 meter. Ik heb al op het ...Read more

CAMPAGNE LEIDER
Standaard Avatar

Dit is de activiteitenlog van deze campagne waar alle acties zichtbaar zijn die met deze campagne te maken hebben. Hierop zijn ook de terugbetaalde en geannuleerde donaties zichtbaar. Wij werken hiervoor aan een oplossing. In het tabblad Donateurs vind u een overzicht van de daadwerkelijke donaties.

Naam donateur Donatie Extra donatie voor YVGTF Openbaar bericht aan talent bij de donatie:
Petra Schotman € 50 Succes!!
Marcel Koedijk € 500 Eline, Ik wens je weer een heel succesvol schaatsseizoen!
Opa en oma Jansen € 100 Veel succes Eline
G.P. Jansen € 100
Yvonne van Gennip Talent Fonds € 500 Beste Eline, Het Yvonne van Gennip Talent Fonds wenst je veel succes én plezier met je sportieve carrière!
Geen gegevens gevonden die overeenkomen met uw zoekopdracht
No reports posted yet!

Alle rechten zijn voorbehouden. 2020 © YVGTF.NL
Website ontwerp, marketing concept en technische realisatie smackitcreations.com