Skip to main content

Emilie Schop
Help Emilie met de start van het nieuwe seizoen

Schaatsen - Kunstrijden
Emilie Schop heeft in totaal
€ 200 opgehaald met 1 campagne(s)
 • Talent Profiel
  ID : 667
  Emilie Schop
  Dordrecht
  Zuid-Holland
  NK Basic Novice

Campagne statistieken

€ 200
13.33%
Donateur(s)
7
Gedoneerd
€ 200
Dag (en) verstreken
793
Dag(en) te gaan
-703
Doelbedrag
€ 1500
UITBETAALD

Crowdfunding Campagne voor Emilie Schop | Ik ben Emilie Schop, en ruim 10 jaar geleden, kort voor mijn 6e verjaardag begonnen met kunstschaatsen, zoals iedereen stapje ....

Ik ben Emilie Schop, en ruim 10 jaar geleden, kort voor mijn 6e verjaardag begonnen met kunstschaatsen, zoals iedereen stapje voor stapje over het ijs schuifelend met glij ijzers en een 'stoel'.

Een jaar later was al ik in bezit van mijn eerste kunstschaatsdiploma en mocht ik naar de wedstrijdgroep. Mijn tweede wedstrijd, ik was toen 7, ging geweldig en ik kwam voor het eerst op het podium.

De trainingen werden elk jaar geleidelijk aan zwaarder en er kwamen steeds nieuwe lessen bij, tot wel 25 uur per week. De kosten van het kunstschaatsen gingen steeds verder omhoog. Omdat ik ook nog andere hobbies had, zwemmen, turnen, paardrijden, dammen, pianoles, ... trainde ik jaren lang tot wel 30 uur per week. Dat ging eigenlijk prima zolang ik nog op de basisschool school zat. Met de overgang naar de middelbare school moest ik wel een paar andere hobbies laten schieten, dat vond ik geen makkelijke keuze. Vanzelfsprekend is het kunstschaatsen overgebleven.

Vanaf mijn 11e ging het heel snel beter en beter, en rond mijn 12e werd ik Nederlands kampioen in de categorie basic novice. Het jaar daarna werd ik 3e van Nederland in de categorie advanced novice.

Daarna vielen veel trainingen en wedstrijden uit door corona. Dat lijkt nu eindelijk achter me te liggen. Dit jaar heb ik op een haar na het NK junioren gemist. Ik ben nu extra gemotiveerd om nog beter te trainen zodat ik er volgend jaar weer bij mag zijn.

Kunstschaatsen is een dure sport, kleding, schaatsen, prive lessen, choreografie, buitenlandse wedstrijden, etc. Met het begin van het nieuwe seizoen in aantocht, zoek ik financiele steun zodat ik veel en kwalitatief goede trainingen kan doen om me verder te ontwikkelen.

Bedankt voor de support!
Emilie Schop

Help Emilie met de start van het nieuwe seizoen

7

Donateur(s)

€ 200

Gedoneerd

793

Dag (en) verstreken

€ 1500

Doelbedrag

DONATIE | SCHAATSEN - KUNSTRIJDEN | NON-PROFIT


Ik ben Emilie Schop, en ruim 10 jaar geleden, kort voor mijn 6e verjaardag begonnen met kunstschaatsen, zoals iedereen stapje voor stapje over het ijs ...Read more

CAMPAGNE LEIDER
Standaard Avatar

Naam donateur Donatie Extra donatie voor YVGTF Bericht aan talent:
Anonieme donateur € 35    
Anonieme donateur € 50    
Eric Bastemeijer € 10   Heel veel succes gewenst door een oud collega van je pa. 
Anonieme donateur € 10    
Oma Schop € 50   je hebt heel mooi geschaatst vandaag, ook niet gevallen en je jurkje vind ik prachtig! 
Geen gegevens gevonden die overeenkomen met uw zoekopdracht
No reports posted yet!

TEGENPRESTATIES

Wat is er nu mooier dan iets geven en daarvoor iets terugkrijgen? Talenten geven je de mogelijkheid om voor bepaalde bedragen een tegenprestatie te ontvangen.