Skip to main content
Standaard Avatar

Esra Neter
Help Esra haar voetbaldromen te realiseren!

 • Talent Profiel
  ID : 1262
  Esra Neter
  Amstelveen
  Noord-Holland
  https://youtube.com/esraneter

29

Donateur(s)

€ 3970

Gedoneerd

145

Dag (en) verstreken

€ 4800

Doelbedrag
82.71% Gefinancieerd

DONATIE | VOETBAL | NON-PROFIT


Help Esra haar voetbaldromen te realiseren! Mijn naam is Esra Neter, ik ben 17 jaar en ik woon in Amstelveen. Ik heb altijd op divisie niveau gespeeld in jongensteams. Dit seizoen speel ik voor het eerst in een vrouwenteam en ben ik trots dat ik mag gaan spelen bij het Beloftenteam van een Eredivisie club. Hierdoor zal ik 6x per week ruim 2,5 uur met het openbaar vervoer moeten reizen. Het is een bijzonder belangrijk jaar voor mij, omdat ik ook eindexamen (5 Havo) doe en ik veel aan het reize Lees het hele verhaal

Help Esra haar voetbaldromen te realiseren!

Mijn naam is Esra Neter, ik ben 17 jaar en ik woon in Amstelveen. Ik heb altijd op divisie niveau gespeeld in jongensteams. Dit seizoen speel ik voor het eerst in een vrouwenteam en ben ik trots dat ik mag gaan spelen bij het Beloftenteam van een Eredivisie club. Hierdoor zal ik 6x per week ruim 2,5 uur met het openbaar vervoer moeten reizen. Het is een bijzonder belangrijk jaar voor mij, omdat ik ook eindexamen (5 Havo) doe en ik veel aan het reizen ben voor een Topsport TalentSchool.

Helaas zijn meerdere zaken voor het vrouwenvoetbal nog niet gelijk aan het mannenvoetbal, zoals bijvoorbeeld vervoer en/ of reiskostenvergoeding. Hierdoor lopen mijn reiskosten op tot € 390,- per maand. De afgelopen jaren heb ik altijd in de regio Amsterdam gevoetbald, maar om mijn voetbaldroom te kunnen realiseren is een overstap naar een Beloftenteam een logische stap!

Mijn grote voetbaldroom is spelen voor de Oranje Leeuwinnen.

Ik hoop dat je mij zou willen helpen met het behalen van deze crowdfunding, zodat ik zelf een deel van de kosten kan bijdragen en niet meer geheel afhankelijk van mijn ouders hoef te zijn. 

Met deze crowdfunding hoop ik ook inzichtelijk te maken dat in de voetbalwereld er helaas nog steeds veel kansenongelijkheid bestaat tussen de mannen en vrouwen. Ik zet mij al heel lang in voor zichtbaarheid van het vrouwenvoetbal, door bijvoorbeeld mijn YouTube kanaal en Instagram. Ik heb vroeger veel filmpjes opgenomen met bekende voetballers, maar ook met een campagne gedraaid rondom het vrouwen EK en rond de tafel sessies met bijvoorbeeld Kelly Zeeman. Ook heb ik dit jaar onderzoek gedaan voor school voor mijn Profielwerkstuk (afgerond met een 8) met de onderzoeksvraag:“In hoeverre is de kansenongelijkheid bij profvoetballers tussen mannen en vrouwen in Nederland verbeterd en waar zijn nog echt verbeteringen nodig?”.

Het vrouwenvoetbal krijgt steeds meer zichtbaarheid en hierdoor groeien ook de faciliteiten, waar ik erg blij mee ben. Ik hoop dat ik mijn steentje bij mag blijven dragen aan het vrouwenvoetbal, mijn voetbaldroom kan waarmaken en met jouw steun gaat dit zeker lukken!

Alvast heel erg bedankt 😊

Groetjes Esra

  Naam donateur Totaal Recent Betalingswijze
  Marcel € 42 € 42 iDEAL via Mollie
  Anonieme Donateur € 1 € 1 iDEAL via Mollie
  Anonieme donateur € 500 € 1 iDEAL via Mollie
  Albert Waas € 10 € 10 iDEAL via Mollie
  Anonieme donateur € 10 € 1 iDEAL via Mollie
  Geen gegevens gevonden die overeenkomen met uw zoekopdracht
 • No reports posted yet!
 • Afbeeldingen