Skip to main content

Evi Kamoen
Help Evi Kamoen om haar synchroonzwem dromen waar te maken!

Zwemmen - Synchroon
Evi Kamoen heeft in totaal
€ 1547 opgehaald met 1 campagne(s)
 • Talent Profiel
  ID : 1338
  Evi Kamoen
  Nijmegen
  Gelderland
  1e plaats NK 2023 duet, 2e plaats NK 2023 groep, 7e plaats NK 2023 solo

Campagne statistieken

€ 1547
28.13%
Donateur(s)
22
Gedoneerd
€ 1547
Dag (en) verstreken
195
Dag(en) te gaan
-27
Doelbedrag
€ 5500
UITBETAALD

Crowdfunding Campagne voor Evi Kamoen | Hé hoi, wat leuk dat je op mijn pagina bent uitgekomen. Graag vertel ik je hier meer over mijzelf, mijn sport en mijn dromen. ....

Hé hoi, wat leuk dat je op mijn pagina bent uitgekomen. Graag vertel ik je hier meer over mijzelf, mijn sport en mijn dromen.

Mijn naam is Evi Kamoen, ik ben 12 jaar en woon met mijn ouders en broertje Stijn in Nijmegen. Ik zit in groep 8 van de basisschool en mag volgend schooljaar eindelijk naar de middelbare school. Zin in!!

Vanaf mijn eerste kennismaking met synchroonzwemmen ben ik helemaal verslaafd aan deze mooie, sierlijke maar zware sport. Inmiddels zwem ik al ruim 6 jaar bij Cadans in Beuningen. Na het behalen van de benodigde diploma's mocht ik al snel meedoen aan de eerste wedstrijden. Erg spannend maar vooral heel leuk! Na heel veel trainen, zowel in het water als op het land (lenigheid), heb ik in 2020 mijn eerste techniek medaille behaald. 

Aan het begin van seizoen 2021 / 2022 heb ik deelgenomen aan de open trainingen van de KNZB. Na twee trainingen ben ik geselecteerd voor de team NL opleidingsselectie. Gelukkig heb ik toestemming gekregen van school om twee keer in de week te gaan trainen in het SKWA in Hoofddorp. De rest van dat seizoen stond in het teken van trainen, wedstrijden zwemmen en limieten behalen voor het NK. Op het NK 2022 ben ik samen met mijn duet partner 5e geworden. 

Het afgelopen seizoen was voor mij een TOP seizoen. Eerst heb ik te horen gekregen dat ik nog een jaar door mocht in de opleidingsgroep. Ook mocht ik dat seizoen een solo én een groep én een duet zwemmen op het NK. En wat was het een mooi NK! Ik ben 4e geworden bij de techniekwedstrijd, een mooi uitgangspunt voor de uitvoeringswedstrijden. Het resultaat na de uitvoeringswedstrijden: 7e plek solo, 2e plek groep en NEDERLANDS KAMPIOEN duet. Zo blij en zo trots!!

In de zomervakantie heb ik deelgenomen aan het Artistic Swimming Camp in Barcelona. Hier heb ik een week lang getraind met meisjes uit heel Europa. Heel erg leuk en leerzaam en zeker voor herhaling vatbaar!

Inmiddels is het nieuwe seizoen in volle gang en train ik 4 keer in de week in de Team NL talentengroep en 1 keer in de week bij Cadans. Nog steeds krijg ik van school en van mijn ouders alle hulp en medewerking, maar het rijden van Nijmegen naar Hoofddorp kost erg veel tijd en geld ondanks dat we het rijden kunnen verdelen. Om ook dit seizoen te kunnen trainen, deel te kunnen nemen aan (internationale) wedstrijden (Praag, december) en alle benodigde materialen te kunnen aanschaffen vraag ik uw hulp.

Alle beetjes helpen, alle hulp is welkom en brengt mij dichter bij mijn droom: EK, WK en wie weet Olympische Spelen

Hartelijk dank, lieve groet

Evi Kamoen

 

Bedankt voor de support!
Evi Kamoen

Help Evi Kamoen om haar synchroonzwem dromen waar te maken!

22

Donateur(s)

€ 1547

Gedoneerd

195

Dag (en) verstreken

€ 5500

Doelbedrag

DONATIE | ZWEMMEN - SYNCHROON | NON-PROFIT


Hé hoi, wat leuk dat je op mijn pagina bent uitgekomen. Graag vertel ik je hier meer over mijzelf, mijn sport en mijn dromen. Mijn naam is Evi Kamoe ...Read more

CAMPAGNE LEIDER
Standaard Avatar

Naam donateur Donatie Extra donatie voor YVGTF Bericht aan talent:
Nh1816 € 250   Veel succes met het halen van je Olympische droom 
Anonieme donateur € 250    
Anonieme donateur € 302    
Sofie Vrolijk € 15   Veel succes Evi en familie Kamoen!!  
Janneke Thissen € 10   Via Marjolijn Smit hoorde ik van jouw talent. Go Evi!  
Geen gegevens gevonden die overeenkomen met uw zoekopdracht
No reports posted yet!