Skip to main content
UPDATE WERKZAAMHEDEN op 2 en 3 juli 2024:

Wegens een grote update van ons platform is yvgtf.nl tijdelijk gesloten van 2 t/m 3 juli 2024.

Finn Achthoven
Help Finn Achthoven klimmen op de Europese en Wereld ranking!

Badminton
Finn Achthoven heeft in totaal
€ 3100 opgehaald met 4 campagne(s)
 • Talent Profiel
  ID : 734
  Finn Achthoven
  Arnhem
  Gelderland
  11-voudig Nederlands jeugdkampioen, 2e plek Europese Kampioenschappen herenteams, kwartfinale herenenkel en finale herendubbel Irish Open U19

Campagne statistieken

€ 1500
60.00%
Donateur(s)
1
Gedoneerd
€ 1500
Dag (en) verstreken
877
Dag(en) te gaan
-758
Doelbedrag
€ 2500
UITBETAALD

Crowdfunding Campagne voor Finn Achthoven | Ik ben Finn Achthoven 20 jaar en ik speel sinds mijn 6e badminton. Op mijn 13e werd ik onderdeel van de Nederlandse Jeugd Se....

Ik ben Finn Achthoven 20 jaar en ik speel sinds mijn 6e badminton. Op mijn 13e werd ik onderdeel van de Nederlandse Jeugd Selectie. Toen ik 15 jaar was ben ik geselecteerd voor het S-1 programma, waardoor ik ook full time op Papendal ben gaan trainen en wonen. Ook mijn school heb ik in Arnhem afgemaakt, op dit moment volg ik de HBO-studie Spotkunde aan de HAN. Ik speel sinds 3 jaar in de Eredivisie, eerst bij de club waar ik vanaf mijn jeugd gespeeld heb, Hoornse BV. Sinds dit seizoen heb ik de stap gemaakt naar Duinwijck in Haarlem om nog meer te kunnen leren.

Ik speel veel internationale toernooien om mijn ranking op de Europese en Wereldranglijst te verbeteren. Hiervoor is veel geld nodig voor vervoer, hotels, inschrijfgeld etc.  Daarom wil ik u vragen om mij te steunen bij mijn ambitie om tot de Europese, later natuurlijk de Wereld-, top te behoren.

Elke donatie is van harte welkom en brengt mij dichter bij mijn doel. Natuurlijk bied ik bij een donatie ook een tegenprestatie.

Alvast dank!

Bedankt voor de support!
Finn Achthoven

Help Finn Achthoven klimmen op de Europese en Wereld ranking!

1

Donateur(s)

€ 1500

Gedoneerd

877

Dag (en) verstreken

€ 2500

Doelbedrag

DONATIE | BADMINTON | NON-PROFIT


Ik ben Finn Achthoven 20 jaar en ik speel sinds mijn 6e badminton. Op mijn 13e werd ik onderdeel van de Nederlandse Jeugd Selectie. Toen ik 15 jaar wa ...Read more

CAMPAGNE LEIDER
Standaard Avatar

Naam donateur Donatie Extra donatie voor YVGTF Bericht aan talent:
Yvonne van Gennip Talent Fonds € 1500   Beste Finn, Het Yvonne van Gennip Talent Fonds wenst je veel succes én plezier met je sportieve carrière! 
Geen gegevens gevonden die overeenkomen met uw zoekopdracht
No reports posted yet!

TEGENPRESTATIES

Wat is er nu mooier dan iets geven en daarvoor iets terugkrijgen? Talenten geven je de mogelijkheid om voor bepaalde bedragen een tegenprestatie te ontvangen.