Skip to main content

Finn de Jong
HELP FINN DE JONG NAAR HET EK MUAY THAI IN TURKIJE

Kickboksen
Finn de Jong heeft in totaal
€ 5662 opgehaald met 4 campagne(s)
 • Talent Profiel
  ID : 862
  Finn de Jong
  Zevenhuizen
  Zuid-Holland
  3 x Belgisch kampioen Muay Thai, Winnaar Next Generation Tournament WTKA in MuayThai en K1, 2 x Zilver op de IFMA Muaythai World Championships in Bangkok en Kemer, Wereldkampioen WFMC 2023 en Nederlands kampioen (K1)

Campagne statistieken

€ 425
17.00%
Donateur(s)
11
Gedoneerd
€ 425
Dag (en) verstreken
527
Dag(en) te gaan
-486
Doelbedrag
€ 2500
UITBETAALD

Crowdfunding Campagne voor Finn de Jong | Hoi allemaal, Ik ben Finn de Jong, ben 12 jaar oud en doe aan Kickboksen en Muay Thai. Gemiddeld train ik 4/5 dagen per week....

Hoi allemaal,

Ik ben Finn de Jong, ben 12 jaar oud en doe aan Kickboksen en Muay Thai. Gemiddeld train ik 4/5 dagen per week en bij Eagle Gym en dat doe ik met veel plezier.

Na een zilveren medaille op de IFMA World Youth Muay Thai Championships 2021 in Bangkok en een bronzen plak op de IFMA World Grandslam 2022 in Kuala Lumpur, ben ik ook dit jaar weer geselecteerd door de bond (MON-IFMA) om Nederland te gaan vertegenwoordigen op de IFMA European Youth Muay Thai Championships 2023 Turkiye. Het evenement zal plaats vinden van 21 t/m 28 februari in Ankara

Ik wil heel graag mijn droom achterna gaan en in februari in Ankara opnieuw te gaan strijden voor het goud! Helaas kost topsport niet alleen veel tijd, maar ook veel geld. Denk aan inschrijfgeld voor toernooien, reizen naar buitenlandse wedstrijden, clinics volgen, PT’s, handschoenen e.d. Bovendien is Nederland het enige land waarbij deelname aan het EK en WK niet financieel gesteund wordt dus daarom heb ik jullie hulp nodig!

Het geld dat ik met deze actie ophaal wordt gebruikt voor mijn deelname aan het EK (reis, verblijf en inschrijfkosten) mocht er nog iets overblijven dan gaat dit apart voor de kosten aan het WK dat later dit jaar plaats zal vinden.

Wilt u mij helpen om mijn droom waar te maken?
Steun mij dan met een donatie!

Via mijn insta @finn_the_bull kunt u op de hoogte blijven van mijn ontwikkelingen.

Mocht u een bedrijf hebben en een grote donatie willen doen dan zal ik uw logo op mijn shirt dragen (neem dan ook even contact op via een DM op insta). Ik zal dit shirt bij trainingen dragen en op de foto’s die ik op Instagram zet.

Alvast bedankt!!!!!

Osu,­­­

Finn de Jong

Bedankt voor de support!
Finn de Jong

HELP FINN DE JONG NAAR HET EK MUAY THAI IN TURKIJE

11

Donateur(s)

€ 425

Gedoneerd

527

Dag (en) verstreken

€ 2500

Doelbedrag

DONATIE | KICKBOKSEN | NON-PROFIT


Hoi allemaal, Ik ben Finn de Jong, ben 12 jaar oud en doe aan Kickboksen en Muay Thai. Gemiddeld train ik 4/5 dagen per week en bij Eagle Gym en dat ...Read more

CAMPAGNE LEIDER
Standaard Avatar

Naam donateur Donatie Extra donatie voor YVGTF Bericht aan talent:
Peter Toorenburgh € 20    
Roy Kooijman € 50   Succes Finn 💪🏻🥊 
Raff De Jong € 25   Hup Finn nu voor goud gaan! 
R en I M € 10   Succes Finn 💪🏻🥊 
Anonieme donateur € 25    
Geen gegevens gevonden die overeenkomen met uw zoekopdracht
No reports posted yet!