Skip to main content

Finn de Jong
Help Finn de Jong naar het WK in Bangkok

Kickboksen
Finn de Jong heeft in totaal
€ 4512 opgehaald met 4 campagne(s)
 • Talent Profiel
  ID : 862
  Finn de Jong
  Zevenhuizen
  Zuid-Holland
  3 x Belgisch kampioen Muay Thai, Winnaar Next Generation Tournament WTKA in MuayThai en K1, 2 x Zilver op de IFMA Muaythai World Championships in Bangkok en Kemer, Wereldkampioen WFMC 2023 en Nederlands kampioen (K1)

Campagne statistieken

€ 1070
35.67%
Donateur(s)
12
Gedoneerd
€ 1070
Dag (en) verstreken
25
Dag(en) te gaan
138
Doelbedrag
€ 3000

Crowdfunding Campagne voor Finn de Jong | Hoi allemaal, Ik ben Finn de Jong, 14 jaar oud en doe aan Kickboksen en MuayThai. Gemiddeld train ik 4/5 dagen per week bij ....

Hoi allemaal,

Ik ben Finn de Jong, 14 jaar oud en doe aan Kickboksen en MuayThai. Gemiddeld train ik 4/5 dagen per week bij Eagle Gym en dat doe ik met veel passie en plezier. En in het weekend train ik ook bij Team Verhaar in Veenendaal.

Dit harde trainen werpt zijn vruchten af want afgelopen jaar heb ik veel prijzen gewonnen: Nederlands kampioen (K1), Next Generation WTKA (K1 en Muaythai), Wereldkampioen WFMC (K1), en ik ben voor het derde jaar op rij Belgisch kampioen MuayThai geworden.

Maar het meest trots ben ik op het feit dat ik ook dit jaar weer ben geselecteerd door de MON voor het Nederlands Muaythai Team. Dit betekent dat ik Nederland in september mag vertegenwoordigen op het hoogste podium: de IFMA World Youth MuayThai Championships in Bangkok.

De twee voorgaande jaren heb ik zilver weten te behalen op het WK dus driemaal is scheepsrecht en dit jaar hoop ik met goud naar huis te gaan.

Helaas kost topsport niet alleen veel tijd, maar ook veel geld want Nederland is een van de weinige landen waarbij deelname aan het WK niet financieel gesteund wordt. Gelukkig heb ik tot nu toe elk jaar steun ontvangen van mijn ouders, het Yvonne van Gennip Talent Fonds, mijn shirt sponsoren en donateurs.

Daarom wil ik dit jaar opnieuw een beroep doen op uw hulp. Of het nu gaat om een grote of kleine bijdrage, alles brengt me dichter bij het realiseren van mijn droom. Uw steun kan echt het verschil maken.

Via mijn insta @finn_the_bull kunt u op de hoogte blijven van mijn ontwikkelingen.

Mocht u een bedrijf hebben en een grote donatie willen doen dan zal ik uw logo op mijn shirt dragen (neem dan ook even contact op via een DM op insta). Ik zal dit shirt bij trainingen dragen en op de foto’s die ik op Instagram zet.

Alvast bedankt voor uw steun!

Osu,­­­­

Finn de Jong

 

Bedankt voor de support!
Finn de Jong

Help Finn de Jong naar het WK in Bangkok

12

Donateur(s)

€ 1070

Gedoneerd

25

Dag (en) verstreken

€ 3000

Doelbedrag

DONATIE | KICKBOKSEN | NON-PROFIT


Hoi allemaal, Ik ben Finn de Jong, 14 jaar oud en doe aan Kickboksen en MuayThai. Gemiddeld train ik 4/5 dagen per week bij Eagle Gym en dat doe ik ...Read more

CAMPAGNE LEIDER
Standaard Avatar

Naam donateur Donatie Extra donatie voor YVGTF Bericht aan talent:
Loek Australie € 40   Go Finn! 
Sanne Meslier € 25   Susses, Finn! 
Yvonne van Gennip Talent Fonds € 500   Beste Finn, bedankt voor je mooie bijdrage aan Missie 1 voor 100! We wensen je veel succes met je sportcarrière!  
WS-DIENSTEN € 300   Toppie Finn 
Barry, Cindy & Charlie € 10   Succes Finn!  
Geen gegevens gevonden die overeenkomen met uw zoekopdracht
No reports posted yet!

TEGENPRESTATIES

Wat is er nu mooier dan iets geven en daarvoor iets terugkrijgen? Talenten geven je de mogelijkheid om voor bepaalde bedragen een tegenprestatie te ontvangen.