Skip to main content

Finn de Jong
HELP FINN DE JONG NAAR HET WK MUAY THAI IN KEMER, TURKIJE

Kickboksen
Finn de Jong heeft in totaal
€ 5292 opgehaald met 4 campagne(s)
 • Talent Profiel
  ID : 862
  Finn de Jong
  Zevenhuizen
  Zuid-Holland
  3 x Belgisch kampioen Muay Thai, Winnaar Next Generation Tournament WTKA in MuayThai en K1, 2 x Zilver op de IFMA Muaythai World Championships in Bangkok en Kemer, Wereldkampioen WFMC 2023 en Nederlands kampioen (K1)

Campagne statistieken

€ 1935
64.50%
Donateur(s)
27
Gedoneerd
€ 1935
Dag (en) verstreken
445
Dag(en) te gaan
-263
Doelbedrag
€ 3000
UITBETAALD

Crowdfunding Campagne voor Finn de Jong | Hoi allemaal, Ik ben Finn de Jong, ben 13 jaar oud en doe aan Kickboksen en Muay Thai. Gemiddeld train ik 4/5 dagen per week....

Hoi allemaal,

Ik ben Finn de Jong, ben 13 jaar oud en doe aan Kickboksen en Muay Thai. Gemiddeld train ik 4/5 dagen per week en bij Eagle Gym en dat doe ik met veel plezier. In het weekend train ik ook nog vaak mee met Team Verhaar uit Veenendaal.

Ook dit jaar ben ik weer geselecteerd door de bond (MON-IFMA). In maart dit jaar heb ik Nederland al mogen vertegenwoordigen op de IFMA Youth European Muaythai Championships en ging ik naar huis met een mooie bronzen medaille. Ik blijf natuurlijk azen op dat goud en eind september krijg ik die kans op de IFMA Youth World Muaythai Championships. Deze zullen zoals het er nu naar uitziet plaatsvinden van 29 september t/m 8 oktober in Kemer, Turkije.

Ik wil heel graag mijn droom achterna gaan en in september in Kemer opnieuw te gaan strijden voor het goud! Helaas kost topsport niet alleen veel tijd, maar ook veel geld. Denk aan inschrijfgeld voor toernooien, reizen naar buitenlandse wedstrijden, clinics volgen, PT’s, handschoenen e.d. Bovendien is Nederland het enige land waarbij deelname aan het EK en WK niet financieel gesteund wordt dus daarom heb ik jullie hulp nodig!

Het geld dat ik met deze actie ophaal wordt gebruikt voor mijn deelname aan het WK (reis, verblijf en inschrijfkosten). En mocht er iets overblijven dan wordt dat gebruikt voor mijn andere internationale wedstrijden.

Wilt u mij helpen om mijn droom waar te maken?
Steun mij dan met een donatie!

Via mijn insta @finn_the_bull kunt u op de hoogte blijven van mijn ontwikkelingen.

Mocht u een bedrijf hebben en een grote donatie willen doen dan zal ik uw logo op mijn shirt dragen (neem dan ook even contact op via een DM op insta). Ik zal dit shirt bij trainingen dragen en op de foto’s die ik op Instagram zet.

Alvast bedankt!!!!!

Osu,­­­

Finn de Jong

Bedankt voor de support!
Finn de Jong

HELP FINN DE JONG NAAR HET WK MUAY THAI IN KEMER, TURKIJE

27

Donateur(s)

€ 1935

Gedoneerd

445

Dag (en) verstreken

€ 3000

Doelbedrag

DONATIE | KICKBOKSEN | NON-PROFIT


Hoi allemaal, Ik ben Finn de Jong, ben 13 jaar oud en doe aan Kickboksen en Muay Thai. Gemiddeld train ik 4/5 dagen per week en bij Eagle Gym en dat ...Read more

CAMPAGNE LEIDER
Standaard Avatar

Naam donateur Donatie Extra donatie voor YVGTF Bericht aan talent:
Oma Vis € 25   Zet m op Finn oma gaat je daar aanmoedigen!! 
Anonieme donateur € 200    
PlatinaSporting € 200   Beste Finn, heel veel succes, zet hem op!! Dikke Boks van ons: Platinagroup.nl Ella & Peter  
Familie Boute € 10   Zet ‘m op Finn! 🔥 Groetjes, André, Daniëlle, Robbin en Naomi 
Jayden Diepeveen € 10   Zet hem op Finn!!! Ik ga voor je duimen... Groetjes Jayden 
Geen gegevens gevonden die overeenkomen met uw zoekopdracht
No reports posted yet!