Skip to main content

Guido Persoon
Help Guido Persoon naar de Europacup Skeleton 2023/2024

Bobslee - Skeleton
Guido Persoon heeft in totaal
€ 1905 opgehaald met 1 campagne(s)
 • Talent Profiel
  ID : 1298
  Guido Persoon
  honselersdijk
  Zuid-Holland
  15e bij een Europacup wedstrijd

Campagne statistieken

€ 1905
63.50%
Donateur(s)
42
Gedoneerd
€ 1905
Dag (en) verstreken
13
Dag(en) te gaan
150
Doelbedrag
€ 3000

Crowdfunding Campagne voor Guido Persoon | Beste lezer, Mijn naam is Guido Persoon, en ik ben een 24-jarige skeleton atleet met een grote droom. Ik ben hier om jullie ....

Beste lezer,

Mijn naam is Guido Persoon, en ik ben een 24-jarige skeleton atleet met een grote droom. Ik ben hier om jullie deelgenoot te maken van mijn reis en om jullie hulp te vragen om mijn sportieve doelen te bereiken.

Mijn verhaal:

Het winterseizoen 2021-2022 was een keerpunt in mijn leven. Voor het eerst stond ik bovenaan de skeleton baan, klaar voor mijn eerste afdaling op het ijs. Het was een adembenemende ervaring en tevens de start van mijn passie voor skeleton.

Na vele intensieve trainingen en testdagen mocht ik afgelopen winter deelnemen aan verschillende Europacup wedstrijden. Tot mijn grote vreugde slaagde ik er elke keer weer in om mijzelf te verbeteren. Dit resulteerde in een plek in de Nederlandse Skeleton selectie binnen Team Newcold.

Wat is skeleton:

Skeleton is een extreme wintersport waarbij atleten met hoge snelheden, liggend op hun buik, van een skeleton baan afglijden. Snelheden tot wel 120 km/uur worden bereikt, wat deze sport tot een van de snelste en meest uitdagende in zijn soort maakt.

Het vereist niet alleen moed, maar ook intensieve training. Elke skeleton baan is uniek en vereist grondige verkenning en oefening om de bochten en hellingen te begrijpen. Het is een sport waarbij elke run een nieuwe test is, en waarbij atleten voortdurend hun vaardigheden aanscherpen om uiteindelijk steeds sneller bij de finishlijn te komen.

Mijn doel:

Mijn ambitie is om door te groeien en mijn prestaties op het gebied van skeleton te verbeteren. Aankomend seizoen zal ik daarom meedoen met alle Europacup wedstrijden, dit zijn er in totaal acht. Deze wedstrijden zijn in Noorwegen, Oostenrijk en Duitsland. Daarnaast zal ik slee ervaring opdoen op de banen in Letland, Frankrijk en Amerika. Het doel is om aankomend seizoen voldoende punten te behalen binnen de Europa cup, zodat ik in het winterseizoen van 2024/2025 mee kan sleeën binnen de World Cup.

Om dit te bereiken, heb ik jouw steun nodig. Mijn doelbedrag is €3000, dat ik zal gebruiken voor:

 1. Financiering van sportmateriaal: Skeleton vereist specifieke uitrusting van hoge kwaliteit om veilig te kunnen deelnemen. Jouw bijdrage helpt me om de benodigde uitrusting aan te schaffen.
 2. Reizen naar trainingen en competities: Het bijwonen van trainingen en internationale wedstrijden is cruciaal om ervaring op te doen en mijn vaardigheden te verbeteren. Jouw steun maakt deze reizen mogelijk.

Jouw steun telt:

Elke donatie, groot of klein, brengt me dichter bij mijn doel. Ik waardeer jullie steun van harte.

Help me om mijn doel van €3000 te bereiken en deel deze campagne met je vrienden, familie en netwerk. Laten we samen de weg naar succes inslaan!

Dank je wel voor je steun en vertrouwen.

Met sportieve groeten,

Guido Persoon

Bedankt voor de support!
Guido Persoon

Help Guido Persoon naar de Europacup Skeleton 2023/2024

42

Donateur(s)

€ 1905

Gedoneerd

13

Dag (en) verstreken

€ 3000

Doelbedrag

DONATIE | BOBSLEE - SKELETON | NON-PROFIT


Beste lezer, Mijn naam is Guido Persoon, en ik ben een 24-jarige skeleton atleet met een grote droom. Ik ben hier om jullie deelgenoot te maken van m ...Read more

CAMPAGNE LEIDER
Standaard Avatar

Naam donateur Donatie Extra donatie voor YVGTF Bericht aan talent:
Thijs Grootscholten € 20   Veel succes met je soort om je ambities te gaan behalen . ( Eline vangt iedere dinsdag Thijs op uit school ) 
P. Zuidgeest Adm. en Adviesbureau. € 100    
Jeroen van Gaalen € 25   Veel succes Guido. Zet hem op! 
Helga van Leeuwen € 15   Succes met het bereiken van dit mooie ambitieuze doel! Gr. van de ouders van Floris 
Anonieme donateur € 15    
Geen gegevens gevonden die overeenkomen met uw zoekopdracht
No reports posted yet!

TEGENPRESTATIES

Wat is er nu mooier dan iets geven en daarvoor iets terugkrijgen? Talenten geven je de mogelijkheid om voor bepaalde bedragen een tegenprestatie te ontvangen.