Skip to main content

Hannah Meijer
Help Hannah Meijer de tennistop te halen!

Tennis
Hannah Meijer heeft in totaal
€ 215 opgehaald met 1 campagne(s)
 • Talent Profiel
  ID : 1477
  Hannah Meijer
  Siddeburen
  Groningen
  Halve finale dubbel Nationaal kampioenschappen indoor

Campagne statistieken

€ 215
8.60%
Donateur(s)
9
Gedoneerd
€ 215
Dag (en) verstreken
79
Dag(en) te gaan
69
Doelbedrag
€ 2500

Crowdfunding Campagne voor Hannah Meijer | Wie helpt mij de tennistop te halen?  Ik ben Hannah Meijer, ik ben 14 jaar en mijn passie is tennis. Tennis is mij met de p....

Wie helpt mij de tennistop te halen? 

Ik ben Hannah Meijer, ik ben 14 jaar en mijn passie is tennis. Tennis is mij met de paplepel ingegoten. Doordat mijn ouders en mijn broer tennissen, stond ik op mijn 5e al met een tennisracket in de hand. Inmiddels heb ik de beloftestatus mogen ontvangen, train ik 5x in de week (tennis- en fysieke training) en speel ik veel wedstrijden (ranglijsttoernooien, Tennis Europe toernooien en competitie).
Mijn uiteindelijke doel is de wereldtop te behalen. Mijn huidige positie op de Nederlandse ranglijst voor meisjes tot en met 14 jaar is nummer 24 en mijn beste prestatie is het behalen van de halve finale dubbel op het NK. Ik denk dat ik wel wat jaren nodig heb om mijn doel te kunnen bereiken en daarom heb ik voor 2024 een uitdagend, maar realistisch doel gesteld. Ik wil graag de top 15 bereiken en ik wil een ranking behalen voor Tennis Europe.

Om deze doelen te behalen, heb ik extra hulp nodig. Aanvullend op mijn huidige trainingsschema, denk ik extra privélessen nodig te hebben en ik zou graag een personal trainer willen vragen mij te ondersteunen met mijn fysieke trainingen. Gelukkig heb ik ouders die mij al heel veel ondersteunen, maar het is nogal duur om deze doelen te kunnen behalen. Naast de kosten van de vele trainingen (tennis en fysiek), zijn we veel kwijt aan reis- en verblijfskosten. Doordat we in Siddeburen wonen (Noordoost Groningen), zijn alle toernooien ver weg en moeten we alleen al voor een training ongeveer 60 km rijden. De Tennis Europe toernooien kosten veel geld door de hoge reis- en verblijfskosten (deze toernooien zijn ook in het buitenland). Doordat ik veel tijd doorbreng op de tennisbaan, gebruik ik ook nogal veel materialen (rackets, snaren, grips etc.), schoenen en kleding. 

Om al mijn doelen te kunnen behalen, zou ik graag extra financiële ondersteuning ontvangen. Wie helpt mij de tennistop te halen?

Bedankt voor de support!
Hannah Meijer

Help Hannah Meijer de tennistop te halen!

9

Donateur(s)

€ 215

Gedoneerd

79

Dag (en) verstreken

€ 2500

Doelbedrag

DONATIE | TENNIS | NON-PROFIT


Wie helpt mij de tennistop te halen?  Ik ben Hannah Meijer, ik ben 14 jaar en mijn passie is tennis. Tennis is mij met de paplepel ingegoten. Doorda ...Read more

CAMPAGNE LEIDER
Standaard Avatar

Naam donateur Donatie Extra donatie voor YVGTF Bericht aan talent:
Gerwin € 10   Succes! 
Rudolf Bos € 50   Succes Hannah! 
Fit Professionals of Finance € 25   Succes 💪 
Gert Kostwinder € 10   Heel veel succes gewenst, Hannah! Ik wou dat ik ook maar 2% van jouw tennistalent mocht hebben.  
Anonieme donateur € 10    
Geen gegevens gevonden die overeenkomen met uw zoekopdracht
No reports posted yet!