Skip to main content

Nederlands team paraklimmen
Help het Nederlands team paraklimmen naar 3 worldcups in 2022

Klimmen - Sportklimmen
Nederlands team paraklimmen heeft in totaal
€ 2485 opgehaald met 1 campagne(s)
 • Talent Profiel
  ID : 824
  Nederlands team paraklimmen
  Amsterdam
  Klimmen
  Noord-Holland
  Nederlands parateam klimmen 2021, 3 athleten zilver op worldcup Innsbruck. Goud & zilver op worldcup Briancon, Eva Mol Vice wereldkampioen op WK in Moskou

Campagne statistieken

€ 2485
39.76%
Donateur(s)
39
Gedoneerd
€ 2485
Dag (en) verstreken
775
Dag(en) te gaan
-684
Doelbedrag
€ 6250
UITBETAALD

Crowdfunding Campagne voor Nederlands team paraklimmen | Het Nederlands team paraklimmen bestaat uit 3 atleten met een fysieke beperking die dit jaar hun beste prestati....

Het Nederlands team paraklimmen bestaat uit 3 atleten met een fysieke beperking die dit jaar hun beste prestaties willen laten zien op 3 world cups paraklimmen in Salt Lake City (USA), Innsbruck (Oostenrijk) en Villars (Zwitserland). Om dit financieel mogelijk te maken, kunnen zij uw steun gebruiken.

Waarom een crowdfunding:
Als parateam hebben we te maken met extra kosten doordat er bij het reizen en verblijf naar wedstrijden rekening gehouden moet worden met rolstoeltoegankelijkheid. Dat sluit helaas vaak de meest betaalbare opties uit. Daarnaast gaat er extra ondersteuning mee naar wedstrijden om te helpen bij dagelijkse ondersteuning. De bond heeft voor de paraklimmers voor twee wedstrijden per jaar budget beschikbaar om op uitzending te gaan. Dit is gelijk aan dat van de reguliere atleten, alleen vallen onze uitzendingen door bovengenoemde redenen vaak duurder uit. Dit eveneens omdat een van de worldcups dit jaar in Amerika is en meer kosten met zich meebrengt. De extra kosten zijn voor de rekening van de atleten. Dit jaar dragen we allemaal 1250 euro zelf bij voor de drie uitzendingen, plus 2500 euro die Eva zelf moet bijleggen om een begeleider mee te kunnen nemen.

Wie vormen het Nederlands team paraklimmen:
Christiane heeft een lichte vorm van cerebrale parese (CP) waardoor haar coördinatie en beweeglijkheid aan haar linkerzijde beperkt is. In 2021 won Christiane in haar categorie (RP3) zilver en goud op 2 world cups. Zij is daarmee de eerste Nederlandse vrouw ooit die een gouden medaille haalt op een world cup bij de senioren.
Jamie heeft een ongeluk gehad waardoor hij een kunstheup heeft en hij zijn heup maar beperkt kan bewegen. In 2021 won Jamie in zijn categorie (RP3) zilver op zijn allereerste world cup ooit.
Eva heeft een spierziekte waardoor zij in een rolstoel zit. Eva klimt beter dan zij loopt en won in 2021 twee zilveren medailles op world cups en werd vice-wereldkampioen in haar categorie (RP1).

De atleten uit het Nederlands team paraklimmen, klimmen letterlijk boven hun beperking uit. Het is een hecht team dat intensief traint en dit jaar graag op de worldcups wil knallen. De bijdrage voor de world cups, komt bovenop de kosten van een jaar lang trainen, reizen naar trainingen, trainingsstages, overige wedstrijden en klimmaterialen. Voor het competitiedeel van ons topsportbestaan, vragen wij daarom uw hulp!

Bedankt voor de support!
Nederlands team paraklimmen

Help het Nederlands team paraklimmen naar 3 worldcups in 2022

39

Donateur(s)

€ 2485

Gedoneerd

775

Dag (en) verstreken

€ 6250

Doelbedrag

DONATIE | KLIMMEN - SPORTKLIMMEN | NON-PROFIT


Het Nederlands team paraklimmen bestaat uit 3 atleten met een fysieke beperking die dit jaar hun beste prestaties willen laten zien op 3 world cups pa ...Read more

CAMPAGNE LEIDER
Standaard Avatar

Naam donateur Donatie Extra donatie voor YVGTF Bericht aan talent:
Suzan Verdegaal € 250   heel veel succes en plezier met het beiefenen van jullie mooie sport! 
Anna Kruis € 125   Veel succes in Villars allemaal! 
Anna Kruis € 125    
Humphrey Clerx € 75    
Pippa Groenenberg € 20    
Geen gegevens gevonden die overeenkomen met uw zoekopdracht
No reports posted yet!