Steun de crowdfunding campagne:

Help Ilyas Van Den Bos Op Weg Naar De TOP!

Ilyas van den Bos
Help Ilyas van den Bos op weg naar de TOP!

Baseball
 • Talent Profiel
  Ilyas van den Bos
  Amsterdam
  Baseball
  Noord-Holland
  2e plaats toernooi Barcelona, februari 2020,, 3e plaats BIP toernooi Aruba, oktober 2021, Geselecteerd TalentTeamNL, 2021

Campagne statistieken van
Ilyas van den Bos

€ 1500
60.00%
Donateur(s)
1
Gedoneerd
€ 1500
Dag (en) verstreken
144
Dag(en) te gaan
-26
Doelbedrag
€ 2500
UITBETAALD

Crowdfunding Campagne voor Ilyas van den Bos | Hallo, Mijn naam is Ilyas van den Bos. Ik ben 17 jaar oud en maak deel uit van TalentTeamNL.  Bij TalentTeamNL train ik....

Hallo,

Mijn naam is Ilyas van den Bos. Ik ben 17 jaar oud en maak deel uit van TalentTeamNL.  Bij TalentTeamNL train ik 9 keer per week en woon ik op mijzelf. Dit allemaal om mij goed voor te bereiden op de volgende stap: College in Amerika.

Begin 2018 ben ik begonnen met honkbal bij een regionale club. In december 2019 werd ik gescout door Diamonds Baseball Academy. Sinds augustus 2021 maak ik deel uit van TalentTeamNl. Mijn volgende doel is om op het EK U18 te spelen voor het Nederlandse team. 

Ik heb in een korte tijd grote stappen kunnen maken en mijn ambitie is om nog verder de TOP te bereiken. Hiervoor kan ik uw hulp gebruiken! Met uw ondersteuning kan ik de kosten van mijn binnen- en buitenlandse toernooien, materialen en in de toekomst mijn College in Amerika te bekostigen.

Alvast hartelijk dank!

Groetjes,

Ilyas van den Bos

Bedankt voor de support!
Ilyas van den Bos

Help Ilyas van den Bos op weg naar de TOP!

1

Donateur(s)

€ 1500

Gedoneerd

144

Dag (en) verstreken

€ 2500

Doelbedrag

DONATIE | BASEBALL | NON-PROFIT


Hallo, Mijn naam is Ilyas van den Bos. Ik ben 17 jaar oud en maak deel uit van TalentTeamNL.  Bij TalentTeamNL train ik 9 keer per week en woon ik o ...Read more

CAMPAGNE LEIDER
Standaard Avatar

Dit is de activiteitenlog van deze campagne waar alle acties zichtbaar zijn die met deze campagne te maken hebben. Hierop zijn ook de terugbetaalde en geannuleerde donaties zichtbaar. Wij werken hiervoor aan een oplossing. In het tabblad Donateurs vind u een overzicht van de daadwerkelijke donaties.

Naam donateur Donatie Extra donatie voor YVGTF Openbaar bericht aan talent bij de donatie:
Yvonne van Gennip Talent Fonds € 1500 Beste Ilyas, Het Yvonne van Gennip Talent Fonds wenst je veel succes én plezier met je sportieve carrière!
Geen gegevens gevonden die overeenkomen met uw zoekopdracht
No reports posted yet!

Alle rechten zijn voorbehouden. 2020 © YVGTF.NL
Website ontwerp, marketing concept en technische realisatie smackitcreations.com