Skip to main content

Imane Valk
Help Imane naar het EJK in 2024

Karate
Imane Valk heeft in totaal
€ 2332 opgehaald met 2 campagne(s)
 • Talent Profiel
  ID : 970
  Imane Valk
  Amsterdam
  Noord-Holland
  5e plaats K1 Youth League Fujairah, Zilver ONJK 2023, U16 wereld ranking: 17e

Campagne statistieken

€ 932
37.28%
Donateur(s)
22
Gedoneerd
€ 932
Dag (en) verstreken
613
Dag(en) te gaan
-492
Doelbedrag
€ 2500
UITBETAALD

Crowdfunding Campagne voor Imane Valk | Mijn naam is Imane Valk en ik ben 14 jaar oud. Ik train bij Karateschool Fightin’Nabil en zit in de Nederlandse selectie. Kara....

Mijn naam is Imane Valk en ik ben 14 jaar oud. Ik train bij Karateschool Fightin’Nabil en zit in de Nederlandse selectie. Karate is mijn passie. Ik zit op wedstrijdkarate en traditioneel karate en train 14 uur per week. Op korte termijn train ik voor een zwarte band. Ook geef ik les aan kinderen tussen 3,5 en 13 jaar, omdat ik het belangrijk vind om de kennis over te dragen.

Mijn ambitie is om geselecteerd te worden voor het Europees Jeugd Kampioenschap in 2024. Uiteindelijk wil ik als senior de top behalen. Helpt u mij mijn dromen waar te maken?

Bij karate ligt mijn hart
Toen ik bijna tien was begon ik met karate. Ik merkte al snel dat bij de sport mijn hart ligt. Toen mijn voormalige sensei (docente) stopte ging ik direct op zoek naar een plek waar ik serieus verder kon en stapte ik over naar Karateschool Fightin’Nabil. Ik had altijd al de droom om ook wedstrijden te doen in karate. Na een proefperiode kwam ik dan ook in de wedstrijdselectie van de club en uiteindelijk ook bij de Nederlandse jeugdselectie.

Vanwege de coronamaatregelen was seizoen 2021/2022 mijn eerste echte wedstrijdseizoen. Ik startte direct internationaal. Een paar hoogtepunten uit mijn eerste seizoen: NK 2021 (brons), Banzai Cup Berlijn (brons), Open de Liège (brons), Krokoyama Cup (zilver).  Inmiddels draai ik op het hoogste niveau K1 toernooien en kom ik op die toernooien steeds verder.

Voor mij is een medaille mooi, maar het gaat vooral om het leren. ‘De weg is het doel’ is dan ook mijn motto. Daarom train ik zoveel als ik kan, om alles uit mijn sport te halen.

Mijn doelen
Het klinkt nog ver weg, maar ik ben iemand van de lange termijn doelen. Een van die doelen is om geselecteerd te worden voor het EJK (Europees Jeugd Kampioenschap) in 2024 en uiteindelijk om als senior op het WK of EK een medaille te halen.  Hiervoor moet ik meedoen aan verschillende internationale kwalificatietoernooien. Deze toernooien moeten we zelf bekostigen. Ik werk ook, maar een steuntje in de rug is altijd welkom.

Door middel van sponsoring of uw eenmalige bijdrage kan ik aan deze internationale toernooien blijven meedoen. Ik kan hiervoor ook een tegenprestatie leveren. Bijvoorbeeld door een keer een presentatie te geven, een event te hosten of een karateles te verzorgen. Laat mij vooral weten wat ik voor u kan betekenen!

Helpt u mij op weg richting mijn dromen?

Liefs Imane Valk

Bedankt voor de support!
Imane Valk

Help Imane naar het EJK in 2024

22

Donateur(s)

€ 932

Gedoneerd

613

Dag (en) verstreken

€ 2500

Doelbedrag

DONATIE | KARATE | NON-PROFIT


Mijn naam is Imane Valk en ik ben 14 jaar oud. Ik train bij Karateschool Fightin’Nabil en zit in de Nederlandse selectie. Karate is mijn passie. Ik ...Read more

CAMPAGNE LEIDER
Standaard Avatar

Naam donateur Donatie Extra donatie voor YVGTF Bericht aan talent:
Anonieme donateur € 50    
Oom Leo en tante Sil Tuparia € 97   Zet hem op Imane💪😘 
Stefan Pickee € 15   Succes Imane! 
Efe en Eren Uyan € 20    
Anonieme donateur € 65    
Geen gegevens gevonden die overeenkomen met uw zoekopdracht
No reports posted yet!