Skip to main content

Imane Valk
Help Imane om geselecteerd te worden voor het WJK 2024

Karate - Sparring
Imane Valk heeft in totaal
€ 2332 opgehaald met 2 campagne(s)
 • Talent Profiel
  ID : 970
  Imane Valk
  Amsterdam
  Noord-Holland
  5e plaats K1 Youth League Fujairah, Zilver ONJK 2023, U16 wereld ranking: 17e

Campagne statistieken

€ 1400
56.00%
Donateur(s)
27
Gedoneerd
€ 1400
Dag (en) verstreken
148
Dag(en) te gaan
-59
Doelbedrag
€ 2500
UITBETAALD

Crowdfunding Campagne voor Imane Valk | Mijn naam is Imane Valk en ik ben 16 jaar oud. Ik train bij Karateschool Fightin’ Nabil, zit in de Nederlandse selectie en heb....

Mijn naam is Imane Valk en ik ben 16 jaar oud. Ik train bij Karateschool Fightin’ Nabil, zit in de Nederlandse selectie en heb mijn zwarte band. Karate is mijn leven. Ik train 15 uur per week, zit in een speciale topsportklas en geef karateles aan kinderen tussen 3,5 en 13 jaar. Allemaal met één doel: de top bereiken met mijn sport. Tegelijkertijd wil ik mijn liefde voor karate overdragen.

Mijn ambitie is om geselecteerd te worden voor het Wereld Jeugd Kampioenschap (WJK) in 2024. Uiteindelijk wil ik als senior de top behalen. Helpt u mij mijn dromen waar te maken?

Bij karate ligt mijn hart
Toen ik bijna tien was begon ik met karate. Ik merkte al snel dat bij de sport mijn hart ligt en wilde stappen zetten met wedstrijdkarate. Na een proefperiode kwam ik dan ook in de wedstrijdselectie van de club en uiteindelijk ook bij de Nederlandse jeugdselectie.

Sinds seizoen 2021/2022 doe ik mee aan wedstrijden. Vanwege de coronapandemie startte ik direct internationaal. Inmiddels draai ik op het hoogste niveau K1 toernooien en eindigde ik onlangs 17e in de wereldranking. Enkele van mijn hoogtepunten de afgelopen anderhalf jaar: 5e plaats K1 Youth League Fujairah, brons American Junior Karate League 2022, goud Rotterdam Cup 2023, goud Düssedorf Cup 2023, zilver Open Nederlandse Jeugdkampioenschap 2023, brons Lion Cup Luxemburg 2023 en brons Berlin Open 2023.

Voor mij is een medaille mooi, maar het gaat vooral om het leren. ‘De weg is het doel’ is dan ook mijn motto. Daarom train ik zoveel als ik kan, om alles uit mijn sport te halen.

Mijn doelen
Mijn doel voor dit jaar is om geselecteerd te worden voor het WJK in 2024. Ik voldoe al grotendeels aan de  selectiecriteria. Alleen moet ik nog op een meetmoment een podiumplek behalen. Dit zijn de K1 Youth Leagues in Spanje, Kroatië en de Verenigde Arabische Emiraten of de Arawaza Cup in Duitsland.

De meetmomenten moeten vanuit huis (lees: mijn moeder) bekostigd worden. Ik werk zelf ook 16 uur per week om mijn sport op het hoogste niveau te kunnen beoefenen, maar een steuntje in de rug is meer dan welkom.

Door middel van sponsoring of uw eenmalige bijdrage kan ik aan deze internationale toernooien blijven meedoen. Ik kan hiervoor ook een tegenprestatie leveren. Bijvoorbeeld door een keer een presentatie te geven, een event te hosten of een karateles te verzorgen. Laat mij vooral weten wat ik voor u kan betekenen!

Helpt u mij op weg richting mijn dromen?

Liefs Imane

Bedankt voor de support!
Imane Valk

Help Imane om geselecteerd te worden voor het WJK 2024

27

Donateur(s)

€ 1400

Gedoneerd

148

Dag (en) verstreken

€ 2500

Doelbedrag

DONATIE | KARATE - SPARRING | NON-PROFIT


Mijn naam is Imane Valk en ik ben 16 jaar oud. Ik train bij Karateschool Fightin’ Nabil, zit in de Nederlandse selectie en heb mijn zwarte band. Kar ...Read more

CAMPAGNE LEIDER
Standaard Avatar

Naam donateur Donatie Extra donatie voor YVGTF Bericht aan talent:
Kelly € 25   ❤️🖤❤️ 
Jeffrey Pentury € 20   Heel veel succes 💪🏾 
Farah van Bommel € 20   Succes Imane! Liefs 
Anonieme donateur € 15    
Camiel Schuurman € 10   Succes! 
Geen gegevens gevonden die overeenkomen met uw zoekopdracht
No reports posted yet!